Aбе имам 22 клипчета с разширение MOV които искам да станат на цял филм с разширение AVI че по лесно ще се гледа. Кой може да направи това, клипчетата са зверски.
Аз мисля, че мога да ги направя! Сега ще пробвам и ще ти кажа със сигурност !
Можеш ли да повярваш че тази е правена в 12 часа през ноща без никакво осветление при пълна тъмнина. Виждат се само на хората телевизорите и зелената сграда осветена от уличната лампа. Само не знам защо е зелена.
Знам че никой няма да повярва. Това ми е ясно като бял ден. Затова който иска веднага демонстрирам. Сега е нощ, 00.41 казвай къде да се видим за да те убедя. Няма фотошоп няма измама.
Щото сигурно лампата е натриева. Къщата на светло пък сигурно е бяла, и тогава това е известният натриев дублет. Който човеците не виждат с просто око, а филтрите на матрицата са видели. Или лампата е живачна, и ултравиолета и успява да извади нещо от пигмента на боята. Ама едва ли, щеше да има пелена около нея.
Останалото го прави вградения в компютъра на апарата негов си фотошоп. Нямам идея има ли име, сигурно не се казва така Но автоматични корекции очевидно има.
Хм. И колко струва такова чудо? Хич и не знаех че пускат такива неща за цивилно.
Знам че никой няма да повярва. Това ми е ясно като бял ден. Затова който иска веднага демонстрирам. Сега е нощ, 00.41 казвай къде да се видим за да те убедя. Няма фотошоп няма измама.
Като се изтегли снимката давате Properties и там на Summary пише доста инфо за фотапарата снимката часа, и ако ти е бил верен часовника на фотоапарата пише 23:48 - 3.06.2006 г. самоче и аз незнам каква скорост си използвал и какъв филтър за постигането на този ефект??? много странно наистина но не и невъзможно според мен.
Коментар