Кията е почти Витара, а тая беше и къса база. А за Витарите знаем колко са проходими. Хубави гуми и минава от всякъде.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лека спасителна акция с много кал
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevКията е почти Витара, а тая беше и къса база. А за Витарите знаем колко са проходими. Хубави гуми и минава от всякъде.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовСобственика на кията я е кръстил "Чибурашка" и според него е върхът.
След тази разходка сменихме само единия автоматичен хъб.
no signature no problems
Коментар
-
Е тоя туч ако го зариеш, ще трябва да те дърпа някой с мнооого яка лебедка, или поне на Вася-Русака рама за влекачВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не се сили, тук ги имаме такива екстремисти, че ще си върнеш думите назад много бързоВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Е, аз не съм по калта, аз само летя от време на време...е, после гравитацията ме надмогва, ама нейсеВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraЕ, аз не съм по калта, аз само летя от време на време...е, после гравитацията ме надмогва, ама нейсеB+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар