Баща ми имаше такава Киа и един пър трябваше да я изкара от постоянното и местообитание един сервиз!
А пред сервиза имаще лек наклон на асвалта и жипа неможа да трагне даже и с двоиното,та се наложи леко побутване от 3 ма души!
това беше на Асвалт.Не ми се мисли ако беше кално!
Трябваше братле да видиш вчера машинката как се въртеше като мотокар в калта - напряко на коловозите, беше голям купон. Изобщо не се затрудни
Айде бе Yori пускай тия снимки бре. И филмчетата...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Дима, кво да пускам бе то се оказва че нема една кална снимка явно сме ги измили. А ти като снимаш филм па земи се премести малко да се види на филма кво става.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Абе ти от тия мадами си забравил да снимаш основното брей!
Едното клипче се чете, ама това с хруст...прас...бум...не
Има и едно дето разправяш виц него да го качвам ли. То май е само края на вица. Обаче клипа е наопаки, нещо съм държал апарата наобратно с надеждата той сам да се обърне ама не.
Има и едно дето разправяш виц него да го качвам ли. То май е само края на вица. Обаче клипа е наопаки, нещо съм държал апарата наобратно с надеждата той сам да се обърне ама не.
Е кажи ми как да обърнем картината като е видео?
Съвети от типа "застани с главата надолу" или "обърни монитора" не се приемат
Aбе имам 22 клипчета с разширение MOV които искам да станат на цял филм с разширение AVI че по лесно ще се гледа. Кой може да направи това, клипчетата са зверски.
Коментар