Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курс No 9, Управление на автомобил в сложни пътни условия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами ... ще се пробвам

Коментар

Петък -13 ти е супер,таман ще се сетим откъде е тва суеверие за датата и деня!Пишете и мен!

Коментар

И аз се записвам за да видите на живо примера за лошо поведение и умения
        LZ1DMR

Коментар

пишете ме и мен

Коментар

Първоначално публикуван от МИШО/ELEKTRIK
            И аз се записвам за да видите на живо примера за лошо поведение и умения

освен полезно и образователно може да стане и поучително

Коментар

Абе някой води ли сметка на хората, че заличката малкинка ми се вижда за този НАПЛИВ
              Аз като записъл се по в началото и Късоглед (дори за малко да пея в хора) си "блокирам" някое по-предно местенце

Коментар

Абе някой води ли сметка на хората, че заличката малкинка ми се вижда за този НАПЛИВ
                то ще се разбере окончателно в петък

Коментар

Курса ще бъде проведен утре с начало 18:30 на обичайното място кв. "Лозенец", ул. "Галичица" 37 (зад сградата на Химическия факултет) - залата на фирма "Соликс"...
                  VPetrov.photography

Коментар

ТАМ СЪМ!!!

Коментар

Поздравления за полезният курс.Видях ,че някой го записваше на диктофон.Ако е възможно би ли го споделил.Специално втората част след почивката която пропуснах.Благодаря предварително!

Коментар

Аз го записах.Ще го споделя ако получа официално разрешение от лекторите.

Коментар

Аз също си тръгнах след 1-вата част и много ще съм благодарен ако лекторите изпратят останалите неща...
                          в събота успях да се окопая 2 пъти на 100 метра от хижа "Семково". Никoй не беше минавал оттам с МПС. само преди 10тина дни верижен трактор. Имам снимки на телефона и като ки сваля ще ги уплоадна.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi)
                            Аз го записах.Ще го споделя ако получа официално разрешение от лекторите.
                            Уважаеми лектори,дайте съгласие молим!

Коментар

Дадоха хората ама аз съм за бой.Нещо ФТП програмата ми се излага и от няколко дни не мога да се оправя.Ще стане и ще ти кажа когато се лучи

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi)
                                Дадоха хората ама аз съм за бой.Нещо ФТП програмата ми се излага и от няколко дни не мога да се оправя.Ще стане и ще ти кажа когато се лучи
                                OK,ще почакаме!Благодаря предварително.Бирата от мен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X