Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курс No 9, Управление на автомобил в сложни пътни условия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

5,01,2006 съм ок
    то се видя че няма да избягам от черпенето....

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi)
      Дайте някакъв шанс на провинциалистите.Направете го в петък!!!Така и така почти всички ще са от София после могат да си отидат да си празнуват до сутринта.Това е доста важен курс за начинаещи и без него ще се наложи доста гориво да се изгори докато се понаучим.А и тогова не се знае
      За мое най-голямо съжаление точно този първи петък ми е абсолютно невъзможно, за момента нека остане датата 05.01.2006 пък ако не става за хората от провинцията да го направим следващия петък тогава (13.01.2006)?
      VPetrov.photography

Коментар

Ако е само заради мен - не се съобразявайте.Явно само аз съм от провинцията.Нищо,ще го преживеем:-)Весело посрещане на Новата!

Коментар

Лично аз бих се съобразила с всякаква дата стега да е публикувана навреме, поне 1-2 дни преди това.

Коментар

аз и за 13,01,2006 съм ОК

Коментар

И за мен е по-добре да е петък. За 13.01.2006 няма проблем. Друго си е да знаеш, на следващия ден не си на работа.
              "...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
              http://ftp.domainbg.com/tuono

Коментар

То всичко хубаво но Петък 13 не е ли малко съмнителна дата
                УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

ами ние няма да караме,ще се обучаваме

Коментар

Току виж сме се сбили за някоя глупост не си е работа
                    УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

ОК, нека да е петък (13.01.2006), освен ако не се появят сериозни причини да е друга дата...
                      VPetrov.photography

Коментар

Значи трябва да нося някоя бутилка огнена вода да почерпя за дето сменихте датата:-).И аз съм за 13ти.

Коментар

Е щом и до огнената вода стигнахме значи направо датата остава 13.01.2006

Подсещам всички лектори от останалите курсове че присъствието им е задължително , на Стефан и Оbersturmbahnfuehrer също
                          VPetrov.photography

Коментар

Петък, 13-ти е супер. Записването само с анонс в тази тема ли става?
                            Предполагам, че плащането е на място в деня на курса?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Уважаеми Колеги,

За много години!!!
                              Нека новата да е спорна и безаварийна.

Имам желание да се запиша в курса, но има ли още свободни места ?
                              Ако не, ще се сформира ли нова група ?

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                                Петък, 13-ти е супер. Записването само с анонс в тази тема ли става?
                                Предполагам, че плащането е на място в деня на курса?
                                Най-добре е всеки който желае да се запише в тази тема. Броя места е около 25 до тази цифра няма проблем, като се запишат повече хора ще направим още един курс. Залата е по-голяма но не е добре много хора наведнъж защото няма да могат да задават въпроси на лекторите...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X