Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курс No 9, Управление на автомобил в сложни пътни условия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не съм сигурен че мога да си го позволя
    VPetrov.photography

Коментар

Не заобикаляите въпроса! Аз ако можех да карам нямаше да ходя на курсове, та ще има ли и кой?

Коментар

Курса е само теория. Практиката е втора част (отделен курс) който ще се проведе през януари. Лектор за този курс ще бъде Димитър Здравков... За по-подробна справка относно курсовете и техните наименования тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=1182
        VPetrov.photography

Коментар

Идвам и аз стига да не е след 28.12.

Коментар

пишете меи мен само кажете кога точно ще е
            Поне 2 3 дни по рано че съм далече
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

Моето пътуване най-изненадващо пропадна, така че вече нямам претенции. Мога по всяко време....

Коментар

и аз идвам, чакам да уточните дати ,часове и тн. Нямам ограничения от към заетост.

Коментар

И аз желая да се включа.

Коментар

Pishete o6te edin u4astnik, ako ne e kasno. Edinstvenite mi ogrania4enia sa prez denia, za6toto rabotia!

Коментар

Какво ще кажете курса да се проведе на 4.01.2006 ?
                      След това идва Йорданов ден, Иванов ден.......

Коментар

OK нека това да е работно предложение, ако някой има нещо против да пише, ако ли не това остава...
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho
                          Какво ще кажете курса да се проведе на 4.01.2006 ? След това идва Йорданов ден, Иванов ден.......
                          Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                          OK нека това да е работно предложение, ако някой има нещо против да пише, ако ли не това остава...
                          Уважаеми Колеги,

На 04.01.2006г. е насрочена дата (от близо 2 седмици) за клубна сбирка на Land Rover Enthusiasts Bulgaria. За мен например е важно да присъствам както на клубната среща, така и на образователният курс.

Все пак, ако няма възможност за друга дата в обозримо време за курса, ние ще се съобразим (ще дам предложение към LRE - BGs) и ще пренасрочим нашата сбирка..

Коментар

На 04.01.2006г. е насрочена дата (от близо 2 седмици) за клубна сбирка на Land Rover Enthusiasts Bulgaria. Smile За мен например е важно да присъствам както на клубната среща, така и на образователният курс. Smile
                            Извинявам се, грешката е моя, нека курса да е на 05.02.2006 от 18:30 тогава?
                            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                              На 04.01.2006г. е насрочена дата за клубна сбирка на Land Rover Enthusiasts Bulgaria. За мен например е важно да присъствам както на клубната среща, така и на образователният курс...
                              Извинявам се, грешката е моя, нека курса да е на 05.02.2006 от 18:30 тогава?
                              Венци, няма проблем. Както казах, смятам, че и ние бихме направили разместване ако се налага. Нашият Председател (Злати) е водил подобен курс вече - с образователна насоченост и сме наясно и ценим времето и ресурсът, отделен от лектора за подготовка, за да се постигне максимална удовлетвореност при учащия.

За мен 05.02.2006г. / 18.30ч. е перфектно!

Коментар

Дайте някакъв шанс на провинциалистите.Направете го в петък!!!Така и така почти всички ще са от София после могат да си отидат да си празнуват до сутринта.Това е доста важен курс за начинаещи и без него ще се наложи доста гориво да се изгори докато се понаучим.А и тогова не се знае

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X