Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Удар, колани, възд. възглавници и шансове за оцеляване

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Предпазни колани

всеки път когато се кача в колата,и забравя за колана се сещам за този род клипчета,и го слагам,също така изисквам и от спътниците ми същото,защото ако не дай си боже нещо стане а Аз съм с колан а те не,няма да си го простя,така срам не срам това е....
    MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      На много хора им е смешно,но щом седна зад волана и си слагам колана.От 10-ино години се занимавам с катастрофирали автомобили,вижвал съм челни стъкла с три отпечатъка от глави,щото никои в колата не е бил с колан.Със сигурност има ситуаций в който и колана неможе да помогне,но по-добре с колан.

Аз пък три пъти съм виждал челно стъкло с по един отпечатък, но от мойта глава!!! Изобщо, като цяло не съм еднозначно убеден в ефекта на коланите. Не става въпрос за това, какво ще стане СЛЕД удар, за мен пристягането с колан само по себе си в някаква степен е ПРЕДПОСТАВКА за удар, равностойна на разговарянето по телефон например.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Аз пък три пъти съм виждал челно стъкло с по един отпечатък, но от мойта глава!!! Изобщо, като цяло не съм еднозначно убеден в ефекта на коланите. Не става въпрос за това, какво ще стане СЛЕД удар, за мен пристягането с колан само по себе си в някаква степен е ПРЕДПОСТАВКА за удар, равностойна на разговарянето по телефон например.
        ?!?!?!?!?!?!
        Technical Rescue Direct - life lies in courage
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

ако слагането на колан е предпоставка за катастрофа, сигурно слагането на презерватив е предпоставка за забременяване...

май още не ти се е оправила главата след удара в стъклото...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Коланът ме притеснява, ограничава ми движенията, отнема част от вниманието ми. Това е положението, поне при мен. Точно със същите аргументи разговорите по мобилен телефон, без "свободни ръце", по време на движение се санкционират. Това е мое субективно мнение и никого не искам да агитирам да кара без колан, още повече, че и аз го слагам, особено в населени места, където "концентрацията на органи" е най-голяма. Имаше едни стари к-ции колани /преди около 25години/, които не се прибират автоматично като ги откопчееш, такива струва ми се по-малко биха пречили, още повече, че такива са
            и четириточковите спортни /професионални/ колани!!!

П. П. А презерватива не е предпоставка за забременяване, освен ако не се ползва многократно, но пък определено е предпоставка за непълноценен секс.
            Последно редактирано от davc; 24-03-07, 21:15.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

С тази разлика, че спорните колани като седнеш в седалката си ги стягаш плътно по теб иначе се губи смисала им.
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Благодарение на предпазния колан сега чета и пиша в този форум !

С времето така свикнах с колана ,че дори в квартала си карам с него,
                страшно ми е дискомфортно без него.
                Това ,че някой не търпи колан според мен е просто втълпено.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                  Благодарение на предпазния колан сега чета и пиша в този форум !

С времето така свикнах с колана ,че дори в квартала си карам с него,
                  страшно ми е дискомфортно без него.
                  Това ,че някой не търпи колан според мен е просто втълпено.
                  +1000.
                  Без него се чуствам ужасно незащитен и не мога да карам с повече от 30...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

в вторник през ноща катастрофирах и бях с колан и нищо ми няма на мен .ама на колата вижте сами.
                    Прикачени файлове

Коментар

лелеее , добре че ти няма нищо доста си посмачкал колата
                      LZ1PER

Коментар

Сериозна работа !
                        LZ1HKW
                        Реглаж на преден и заден мост
                        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Стига бе , я провери да не си станал дух (като Брус Уилис в "Шесто чувство").

И аз винаги си слагам колана, дори като отивам за хляб. Не е приятно , но ми е по спокойно и сигурно.

Коментар

наистина провери И аз винаги съм си с колан нека да сме примерни
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Аз съм с колан, независимо дали карам или седя на задната седалка!!! Всички ми се подиграват за този ми навик, но...
                              Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                                в вторник през ноща катастрофирах и бях с колан и нищо ми няма на мен .ама на колата вижте сами.
                                Леле то съм виждал смазано Есперо,но това е ...Добрече си оцелял, мой близък се обръща на таван с такова и благодарение на колана мина само с натъртвания и уплаха,но неговата кола си баеше направо здрава в сравнение с тваятя.
                                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X