Преди седмица получих покана от КАТ. Май е за премиерата на нов филм с продуцент КАТ и аз в главната роля.
За първи път получавам призовка "във връзка с извършено нарушение от шофьор на автомобил еди кой си в hh.mm.ss на дата еди коя си. Та явно са ме снимали някъде. Интересното е че нарушението е с дата от преди 6 (шест) месеца?
Въпросът ми е - някой знае ли дали такова закъснение е нормално, при положение че съм го направил в София и живея в София?
От друга страна месец и половина преди честитката отнесох акт в провинцията. Един месец по-късно НП-то не беше излязло (нормално) и презаверих акта. Дали акта е пристигнал в КАТ София и при въвеждането не е изскочило това нарушение, което иначе са оставили настрана? Иначе нямам нарушения от 5 години.
					За първи път получавам призовка "във връзка с извършено нарушение от шофьор на автомобил еди кой си в hh.mm.ss на дата еди коя си. Та явно са ме снимали някъде. Интересното е че нарушението е с дата от преди 6 (шест) месеца?
Въпросът ми е - някой знае ли дали такова закъснение е нормално, при положение че съм го направил в София и живея в София?
От друга страна месец и половина преди честитката отнесох акт в провинцията. Един месец по-късно НП-то не беше излязло (нормално) и презаверих акта. Дали акта е пристигнал в КАТ София и при въвеждането не е изскочило това нарушение, което иначе са оставили настрана? Иначе нямам нарушения от 5 години.

...ама аре ходи и се разсправяи.   Внимаваите няма оправия с тия.

, оказа се че в продължение на цели5 месеца аз минавам така от средната лента за в дясно и така до сега са ми викнали над 5 пъти в които като видях че не ми остана много точки , айде жената да ходи ,че тя никога на са я глобили 
, и лошото че честитките все идват и идват , оказа се в онези 5 месеца на зад всеки месец ми пращат по една или две ,и да ви кажа преди една седмица ми беше за май месец, леле та аз карах така до Август !! не ми се мисли какво ме чака , дядото май му остана някоя точка , ще трябва  и него да го излъжа някак си ,а ако откаже не ми остава друго освен шпрей на рег.номер 
Коментар