Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честитка от КАТ със закъснение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Честитка от КАТ със закъснение

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
    ...Според мен борбата с камерите е ефективна само с GPS...
    Всякакви други варианти са или много скъпи, или много рисковани, или неефективни..
    Варианта е да се спазват ограниченията, на измислени ограничения камери не съм забелязвал, там стоят с хранилка.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      Според мен борбата с камерите е ефективна само с GPS...
      Имат и мобилни, мамка им...
      Ако ще и цяла София да я направят с камери, тъпите ограничения 40 на разклон на първокласен път ще си останат. С патрулката зад храста.
      По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Първоначално публикуван от VHS Преглед на мнение
        ...тъпите ограничения 40 на разклон на първокласен път ще си останат...
        Вярно, че има много малоумни ограничения, ама точно пък тези по разклоните обикновено си имат причина.
        Представи си завой и след него разклон без добра видимост. Ти си решил, че е тъпо ограничението и си караш с 70-80-90...че и нагоре. А в този момент пред теб излиза я трактор, я някой дядо с Москвич, Лада негов набор...
        Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
        Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
          Вярно, че има много малоумни ограничения, ама точно пък тези по разклоните обикновено си имат причина.
          Представи си завой и след него разклон без добра видимост. Ти си решил, че е тъпо ограничението и си караш с 70-80-90...че и нагоре. А в този момент пред теб излиза я трактор, я някой дядо с Москвич, Лада негов набор...
          За тая работа си има знаци. Щом кръстовището е без видимост, просто да слагат знак, ако искат и с ограинчение 20.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Написаха ми акт за винетка. Тъй като ми е първия и не знам как се процедира. На акта пише, че замества синия талон за един месец. Имам въпрос- ще има ли някаква наказателна глоба, ако не отида да си платя акта в рамките на този месец, ами по-късно , като след изтичането на месеца не шофирам и съответно няма да има вероятност да ме спрат за проверка?

Коментар

Първоначално публикуван от Mani Преглед на мнение
              Написаха ми акт за винетка. Тъй като ми е първия и не знам как се процедира. На акта пише, че замества синия талон за един месец. Имам въпрос- ще има ли някаква наказателна глоба, ако не отида да си платя акта в рамките на този месец, ами по-късно , като след изтичането на месеца не шофирам и съответно няма да има вероятност да ме спрат за проверка?
              Преди нямаше проблем. Масова практика беше като идеш и се наредиш на опаката, изчакаш си реда, накрая просто да ти удължат акта с още един или 2 месеца. Особено ако акта е за нарушение извън града, в който ти е регистрацията, няй-често го удължаваха 2 пъти за по месец.

Как е сега - не знам. Скоро не съм имал акт.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

"Златен" талон може да ви спаси от едно отнемане на точки, но не и от паричното наказание за нарушението. Като ходих да си го вземам, жената на гишето се опита да ме убеди, че няма смисъл от него, но аз пък исках...
                Иначе, може да се окаже, че имате нарушение, за което не подозирате. Човекът пред мен се беше наредил за такъв талон, но му казаха, че има акт за паркиране някъде на м#йната му.
                Поддържам тезата за хелия на крака... Иначе, има доста сигурно средство за противодействие срещу камери, но е твърде радикално и за съжаление, не е безопасно. Засега, може да се каже, че няма надежден приложим метод, за да се скриете от камерите. Ползването на спрей или фолио е забранено в България.

Коментар

Първоначално публикуван от Mani Преглед на мнение
                  По принцип след като изтече един месец се явявате в КАТ ( само не съм сигурна по местоживеене или по място на съставяне на акта). Ако е готово наказателното постановление ( в него пише колко е глобата и колко точки се отнемат на водача), си плащате глобата и си получавате синият талон ( не знам какво става ако не си платиш глобата - дават ли ти талона?). Ако не е излязло наказателното постановление - удължават акта с още 1 месец. С акта се кара до връчване на постановлението.
                  Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X