Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караме на фарове през цялата година!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Караме на фарове през цялата година!

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
    Ако щеш вярвай, но ако народното събрание беше в друг състав с преобладаващо мнозинство от друга пария, решението щеше да бъде същото.
    Имаше един цитат, сега в момента не помня кой го беше казал, "It's not that power corrupts, it simply attracts the corruptable." (тръгнах да го пиша на български, но не се сетих за превод за "corruptable") Още преди да се овластят достатъчно, в самия процес на овлястяване системата пропуска само "подходящите". Или казано по нашенски – "приказка за стълбата".

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Абе що ние сме по-умни от целокупния ЕС не ми е ясно само?
      Щото сме яли яйца от нещастни кокошки, криви краставици и сме ходили с трабант на море.

Или защото никой не може да докаже статистически нуждата от тая умнотия в града, като изключим сериозните извънспортни аргументи - "карал съм много и съм видял много, сигурен съм - помагат".

Коментар

Защо - не знам, ама всъщност това не е трудно.

Коментар

Искам да попитам нещо. То е ясно вече че ще се кара на фарове, ама из целия град поне в Русе има спрели коли на пътното платно. Пречат на видимостта на знаци и прецичащи пешеходци. Така тези коли на пътното платно без вклучени фарове няма ли да са по-малко забелиежими, След като има хора които не виждат някой движещи се коли, какво ли остава за спрелите? Дайте да искаме и докато са спрели колите да са с вклучени светлини.

Коментар

Вече на доста места срещнах железния и непоклатим аргумент : "В Европа е така".

Моля ако някои има информация ( извинявам се ако вече е поствано подобно нещо) да сподели в колко държави от Европата целогодишното светене е задължително и в колко - не .
            Щото и на мъгливия Албион дори , това не е задължително ( то верно , че примерът ми с Великобритания не е с голяма тежест - някой веднага ще възрази , че тия винаги са се цепели от колектива , но нито са по-глупави от нас , нито пък там има по-малко коли от тук . Нито пък им е по-малко натоварено движението от нашето) .
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
              Карайте вече на фарове.Законът влиза в сила от деня на обнародването му. http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMa...69?idMat=67008
              Имайте го предвид – от днес е в сила! Не три дни след публикуването, както е по Конституция, а от датата на публикуване (изрично е написано в заключителните разпоредби).....

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                Вече на доста места срещнах железния и непоклатим аргумент : "В Европа е така".

Моля ако някои има информация ( извинявам се ако вече е поствано подобно нещо) да сподели в колко държави от Европата целогодишното светене е задължително и в колко - не .
                .
                Във целия ЕС, просто от 2011 няма коли и камиони без дневни светлини. Те тва е.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Във целия ЕС, просто от 2011 няма коли и камиони без дневни светлини. Те тва е.
                  Това че не можеш да си купиш от магазина кола без дневни не значи че го пише в някой закон все пак. До колкото по-горе беше споменато, в Италия са задължителни извън града например. В града са пожелателни.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                    ...
                    Коланите са не просто евентуална абстрактна предпоставка за проблеми, а направо бреме (не говорим за състезания, когато отново регламента надделява).
                    мда-аа... и ролбарите също са глупост (според теб) наложена от регламента на състезанието...
                    Сигурно са ги измислили за да се оттърват от по-бедните участници
                    У нас всеки си мисли, че правилата и законите (вкл. физическите) не важат за него...
                    Точно с "жип" със силови брони (нулева деформация) като се блъснеш в нещо твърдо, направо излиташ! Ще ми е интересно да видя как ще се задържиш дори при 10кмч
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

толкоз сме умни, че... виж зад блока в който живееш или около близката рекичка колко сме "умни"...
                      В Индия и Пакистан има супер гениални математици (например) - ние май с тях трябва да направиме съюз, а не с европейците... и без друго по "умност" на населението сме като тях...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Това че не можеш да си купиш от магазина кола без дневни не значи че го пише в някой закон все пак.
                        Ми няма нужда да се пише в закон, щото просто колата си върви на фарове щеш не щеш от завода )))
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
                          Искам да попитам нещо. То е ясно вече че ще се кара на фарове, ама из целия град поне в Русе има спрели коли на пътното платно. Пречат на видимостта на знаци и прецичащи пешеходци. Така тези коли на пътното платно без вклучени фарове няма ли да са по-малко забелиежими, След като има хора които не виждат някой движещи се коли, какво ли остава за спрелите? Дайте да искаме и докато са спрели колите да са с вклучени светлини.
                          Същото важи и за контейнерите за смет.Тъмно сиви и сложени направо на пътното платно.Обраслите в храсталаци знаци и светофарните уредби няма да коментираме.Бледата и изтъркана вертикална маркировка?Където я има направо я няма.
                          И стига с тая Европа защото пътното движение в Африка е по-добре уредено от това в нашата държава.За разликата в настилката на пътното платно е направо смешно да се сравняваме..даже и с Тумбокту.
                          И като гледам на къде отиват нещата.Стана много гадно и трудно да се родиш,живееш и умреш в българия.Явно някой има изгода от това.Леко по леко се превръщаме в територия.Ще станем слуги на западният свят.И на източният също.

Коментар

Ми няма нужда да се пише в закон, щото просто колата си върви на фарове щеш не щеш от завода )))
                            А, именно! Аз нЕколко странички нагоре кво писАх? Същото.

Разликата е че там, ако по някаква причина искам да си карам старата кошница, в ден като днешния в града ако имам да хода до 20 клиента и всеки път трябва да пускам/спирам фарове, никой няма да ме глоби ако в някой от 20-те пъти забравя да ги пусна. Сещаш?
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              А, именно! Аз нЕколко странички нагоре кво писАх? Същото.

Разликата е че там, ако по някаква причина искам да си карам старата кошница, в ден като днешния в града ако имам да хода до 20 клиента и всеки път трябва да пускам/спирам фарове, никой няма да ме глоби ако в някой от 20-те пъти забравя да ги пусна. Сещаш?
                              А колко стари кошници си видял да се карат?

Коментар

За да се оправят дупките, светофарите и кофите, парите трябва да ги даде държавата... А за фаровете на практика инвестицията е 0 - просто и ясно...
                                Същото като с "Малки са пенсиите и заплатите"... Е какво, бате Бойко да ги дигне с постановление на МС ли??? Колкото има - толкова...
                                Мислете малко...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X