Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Позволявам си да предположа, вместо nenoA - Катастрофа, за която той ще е виновен и ще си понесе последствията(КАТ, глоби и т.н.)

Аз друго не разбирам - че нарушаваме правилата, нарушаваме ги, че ВСЕКИ от тук пишещите поне веднъж е правил нарушение на ЗДП и то съзнателно, правил е, не виждам защо се опитваме да се изкараме по-католици от папата и вижте го nenoA какъв е хулиган.

Да, правилата са създадени, за да се спазват!

Но кръстовищата и булевардите в София в болшинството са идиотски регулирани и устроени и си е жива мъка, ако си буквалист на всяко кръстовище.

Ако не пречиш на останалите и не създаваш предпоставки за ПТП, не виждам никакъв проблем да се "заобикалят" идиотските места.
    Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Няма за какво да се извиняваш. Ти нямаш никаква вина в случая. Не мога да разбера как може някой да си позволява да нарича "балъци" хората , които спазват правилата, докато в същото време разни джигити се изживяват като герои. Изключително неприятно.
      Тихо, ела карай в София всеки ден по 60-70 км. и ще те питам.
      иначе ако някой се чувства засегнат от "балъци" моля го за извинение.

Аз правилата спазвам, никога не карам с превишена скорост, не минавам на червено и никой не засичам. ( актове за 12 години имам 2 ) Чакам да ме пуснат и тогава минавам. И не се бутам. Както по-горе написах, карам в канавката и джипката ми седи на около 30 градуса страничен наклон, ако мислите че ми е кеф лъжете се. Ама да е жив и здрав кмета, за бързото разширяване на околовръстното.
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от dinko Преглед на мнение
        Тук си спомням за вица с джигита на светофара.
        Този форум не е моят форум.
        Сбогом.
        Колега, не се филмирай. На много от нас ни е гадно да четат тази тема, но казвам ти-тя не е определяща за облика на форума.
        Тук има много теми, страшно много мнения, почети малко повече, и ще видиш, че си се излъгал с мнението си за нашият форум.
        Поздрави.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Тихо, ела карай в София всеки ден по 60-70 км. и ще те питам.
          иначе ако някой се чувства засегнат от "балъци" моля го за извинение.

Аз правилата спазвам, никога не карам с превишена скорост, не минавам на червено и никой не засичам. ( актове за 12 години имам 2 ) Чакам да ме пуснат и тогава минавам. И не се бутам. Както по-горе написах, карам в канавката и джипката ми седи на около 30 градуса страничен наклон, ако мислите че ми е кеф лъжете се. Ама да е жив и здрав кмета, за бързото разширяване на околовръстното.
          Фанатик,мисля,че никой не се е засегнал от думата "балък",все пак сме големи хора,а и сме от един отбор.Всеки нарушава правилата по някакъв начин,включително и аз.Единствено ме е яд,че "разбудих духовете",като писах в тази тема,но все пак темата е "Не така колега.........."А във връзка със "Софийските потайности" си абсолютно прав.Всеки карал в София знае,че това е АД.

Коментар

Аз пък мисля вече да не спазвам две три глави от Наказателния кодекс,защото не ми изнася.Преди години точно на околовръстното както си ходех по банкета и един щеше да ме размаже,защото и той беше решил че там е по-пряко,добре че се движех по правилник с лице към движението та не ме отнесе.Всички правим нарушения къде волно къде неволно няма значение,ама да си в крачка и да се оправдаваш с това онова просто не е правилно.

Коментар

няма оправдание в това да караш по банкета или през тротоара Много брутално лицемерничите. На тия места се движат клетите пешеходци и велосипедисти, а вие царете на пътя се разхождате с голямите гуми. Въпрос на култура е ... нищо повече.
              Законите са мислени по презумция за благото на всички. Ако някой иска да не му се пречкат някви балъчета дето имат "изкривени" принципи, да ходи да кара в Сахара, там тротоари и канафки няма.
              А в същото време ако отидете до магазина пеша или с колелото ще сте един от 10 автомобила по-малко. Сметката си я направете сами и после ще си отговорите защо в Софето вече е екстремен спорт предвижването

Коментар

Идвам аз в Америката и на 3-4 ден някъде беше, опааа глобата се вее на чистачката . Гледам от цялата улица само на мене. Ей викам, тия как разбраха че съм заек, егати технологията. Имало табела всеки трети вторник от месеца да речем/ не помня точния ден/ да не се спира защото минават да чистят улицата. До тук добре, ама най странното беше, когато чистачите минават, всички ги виждат, ясно е, че няма как да минат пак и въпреки всичко никoй не се паркира до 5 след обед. Пробвах един път, ченгето започна да пише точно след 5 мин. Излизам и започвам да му обяснявам, че колата е минала и на никого не преча. Даде ми 10 секунди да се изнеса на минимум 5 метра от него. Аз и в казармата ходих да пазя самолет, които така и не беше кацнал . Вярно е че има много недомислици в пътното, но става анархия, когато всеки започне да си интерпретира закона както my изнася. Харесва ли ви анархията в БГ?
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от shiltan Преглед на мнение
                  Ех колеги,говориме,говориме,всеки се възмущава и накрая,какво?
                  Та на въпроса.............Недей така Колега...............говориме тука Така,че още веднъж НЕДЕЙ ТАКА КОЛЕГА.
                  ГовориМЕ, говориМЕ, че и пишеМЕ...НЕДЕЙ ТАКА, КОЛЕГА

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                    няма оправдание в това да караш по банкета или през тротоара Много брутално лицемерничите. На тия места се движат клетите пешеходци и велосипедисти, а вие царете на пътя се разхождате с голямите гуми. Въпрос на култура е ... нищо повече.
                    Законите са мислени по презумция за благото на всички. Ако някой иска да не му се пречкат някви балъчета дето имат "изкривени" принципи, да ходи да кара в Сахара, там тротоари и канафки няма.
                    А в същото време ако отидете до магазина пеша или с колелото ще сте един от 10 автомобила по-малко. Сметката си я направете сами и после ще си отговорите защо в Софето вече е екстремен спорт предвижването
                    Хахаха колега, по този банкет за който говоря от време на време се налага да карам на 4х4 та не знам кой пешеходец и кой велосипедист е готов да ходи/кара през 20 см. кал. Но на мен ми е ясно, че всички сте най-добрите шофьори и най-много спазвате правилника. Това е типична черта на Българина... да е най-най във всяко отношение. Ама само на думи, тук във форума или на чашка в кръчмата.
                    Всеки да кара както намери за добре. Някой беше написал, че отговорността е като г....за. Всеки я носи.
                    Няма да пиша повече, че темата ще се превърне от ония теми.... дето са в коша.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Няма за какво да се извиняваш. Ти нямаш никаква вина в случая. Не мога да разбера как може някой да си позволява да нарича "балъци" хората , които спазват правилата, докато в същото време разни джигити се изживяват като герои. Изключително неприятно.
                      Били ми казал кои нарича хората които спазват правилата балъци

Коментар

Един мой шеф казавше - Оправданията са като задниците, всеки си ги има. Имало дупки, никой не ходел там, бързам, че карам детето, те се бавят, надлеза е строен 65-та. Колеги, я малко попрочетете това, което сте написали. Ако повече хора разсъждаваха така, на пътя щеще да е анархия( сега е полуанархия). Правилата и законите са за всички и са задължителни. Няма човек, който да не е нарушавал правилата, в това число и аз, но когато се прави преднамерено и систематично, май вече се прекалява. Това е мойто мнение.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                          nenoa имам лично към тебе въпрос
                          ако преминавайки през някакви заграждения, които са решил, че са неправилни или те бават, или има прекалено много балъци и влизайки обратно на платното, засичайки ме и принуждавайки ме да правя задръстваня, аз реша да не спра с моята уазка и железата и отпред...
                          какво ще стане ?
                          Първо ще ти кажа нещо като искаш ела ме одари отзат и после ще разбереш в кои е вината.Второ незнам някои от вас които да каже че съм направил предпоставка за ПТП.Просто човекът отпред си бърка в носа и не кара а аз какво да слезна да му го избърша ли?И последно всеки си кара по свои начин никои не може да ми наложи как да карам.

Коментар

Всеки да кара както намери за добре.

Фанатик, аз като си купя Камаз, да си карам както искам, така ли? Извинявай, но изказването ти не е сериозно.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                              И последно всеки си кара по свои начин никои не може да ми наложи как да карам.
                              НеноА, и теб да питам за моя въпрос с Камаза. Някъде не виждам в диалога дотук никой да отчита факта Правила за движение.
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

fanatic
                                просто се моли да има хора със съвест и вечно да са балъци, като мене, щото променят ли се нещата, ника ми ще е много подходящ- описвайки ситуацията
                                и нека не казваме че всеки е правил нарушение, да случвало ми се е, но на някой това им е стил на каране

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X