До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!
Най-вероятно ти е теглил една на ум тоя Прекопаник
Казал си е "Тоя па за къв се мисли??? Знае ли че аз имам книжка от еди колко си години и съм най-Великия.Па и жипо ми кЪ върви не е истина"
А ако си е взел бележка ,то мога само да се извиня за казаното и да му стисна ръката.Защото както е казал народа: "Никой не се е родил научен" и е по-добре да питаш от колкото сам да се учиш,защото идва момент в който с пуста гордост изпадаш в ситуация която не пожелавам на никой

Първоначално публикуван от Turbozmej
Преглед на мнение
А ако си е взел бележка ,то мога само да се извиня за казаното и да му стисна ръката.Защото както е казал народа: "Никой не се е родил научен" и е по-добре да питаш от колкото сам да се учиш,защото идва момент в който с пуста гордост изпадаш в ситуация която не пожелавам на никой
!
, не му прави чест да застраши живота на невинните по пътищета така, лично аз няма да забравям два пъти как едни лимозини черни влезнаха в насрещно двежение без да им пука и то на баир, леле , викам си Боже прости ни, ( мислих че ми дойде момента и умирам ) ама май не било тогава , и до сега незнам как се разминахме и как отбих до края, жена ми била бременна с детето даже и сега си итръпнах ,не го пожелавам на врага си даже.
Коментар