Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Първоначално публикуван от Turbozmej Преглед на мнение
    .........

Спрях до него и човешки му казах, че грозно да се кара така!

Не знам дали ме напсува на ум или си взе бележка!

Т.
    Най-вероятно ти е теглил една на ум тоя Прекопаник Казал си е "Тоя па за къв се мисли??? Знае ли че аз имам книжка от еди колко си години и съм най-Великия.Па и жипо ми кЪ върви не е истина"

А ако си е взел бележка ,то мога само да се извиня за казаното и да му стисна ръката.Защото както е казал народа: "Никой не се е родил научен" и е по-добре да питаш от колкото сам да се учиш,защото идва момент в който с пуста гордост изпадаш в ситуация която не пожелавам на никой

Коментар

Първоначално публикуван от Turbozmej Преглед на мнение
      ... Спрях до него и човешки му казах, че грозно да се кара така!...
      Браво, колега! Много добре си направил!

А шофьорът съфорумник ли е?

Аз съм за порицанието! Все пак този форум трябва да ни прави И поне мъъъъъъъъничко по-добри, поне мъъъъъъъъъъъъничко да ни кара да се замислим... Иначе, ако колегите тук сме простаци, като многото такива по пътя, какъв е смисъла?

Давам пълното право на всеки от вас, ако ме види в такава или подобна пътна ситуация с неадекватно поведение ДА МЕ ИЗТИПОСА ТУК СМЕЛО!

П.П. След този призив, се подразбира, че ще карам още по-внимателно, нали?
      Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Не съм се заглеждал дали има емблема на Offroad форума! А и снимките не са много качествени - от телефон при доста тъмно време.

Наистина - трябва да сме мааалко по-добри и да не простеем! Тогава форумът ще си изпълни задачата!

Успех

Т.
        Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Според мен всички малко или много карат като типа с Нисана , в България няма начин да караш по правилата даже и да искаш.

Коментар

Първоначално публикуван от tododad Преглед на мнение
            Според мен всички малко или много карат като типа с Нисана , в България няма начин да караш по правилата даже и да искаш.
            Aми дай тогава да си направим застраховка живот и да караме само в насрещното?
            no signature no problems

Коментар

Новата и то хубава джипка предразполага водача и към мисли за супер сигурност, да не кажа безсмъртност. Аз така се чувствах в чисто новия служебен Хайлукс докато го размазах в една лада комби с теглич, която елегантно ме засече. Много се учудих, защо аджеба не можах да спра?
              Тойотата я оправиха, но урока остана! Пет години по-късно, като взех чисто новото L200(пак служебно), много сериозно бях ревизирал стила си на шофиране.....за добро, мисля. А сега все повече улягам.....120км/ч ми се вижда много сериозна и висока скорост.

Коментар

Ами ще ти кажа ,карал съм 6 години в Англия и много много рядко съм си позволявал да нарушавам правилата на каране там , тука всеки втори кара като нинджа на мисия и така се получава че и ти ставаш една от нинжите , надявам се е тук да сложат камери на всеки 2 километра и на почти всеки светофар ,така че да засичат превишилите скорост или да те засечат ако караш без застраховка или неплатен данък, така корумпираните катаджии ще отпаднат и като платиш скъпо за грешките си за пътя един два пъти ,повече няма да го повториш.

Разбира се не оправдавам тва което е направил тоя с Нисана и не значи че не трябва да се кара внимателно .

Коментар

то с АТВ вижте какво прави, ами ако си купи яхта 6-метрова и тръгва с нея на морето какво ще ги верши !
                  Вижте ако се случило беда в къщи айде както и де, ама щом не се извени на колегата нито му дал обяснение значи не му пука , и ще го върши пък и пък , не му прави чест да застраши живота на невинните по пътищета така, лично аз няма да забравям два пъти как едни лимозини черни влезнаха в насрещно двежение без да им пука и то на баир, леле , викам си Боже прости ни, ( мислих че ми дойде момента и умирам ) ама май не било тогава , и до сега незнам как се разминахме и как отбих до края, жена ми била бременна с детето даже и сега си итръпнах ,не го пожелавам на врага си даже.
                  а колко са невините жертви дето починаха ей така ,защото някой е преценил че може и има право да кара както си иска.

Коментар

Първоначално публикуван от tododad Преглед на мнение
                    Губи ти се разликата между леки нарушения тук-там, без да застрашават никого, и откровени простотии, застрашаващи живота, здравето и имуществото на куп народ (в конкретния случай - на всички от въпросната колона). Първото го прави всеки, а второто - дребни човечета с малки пишки и големи комплекси.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Губи ти се разликата между леки нарушения тук-там, без да застрашават никого, и откровени простотии, застрашаващи живота, здравето и имуществото на куп народ (в конкретния случай - на всички от въпросната колона). Първото го прави всеки, а второто - дребни човечета с малки пишки и големи комплекси.
                      Напълно съм съгласен и само да споделя - вчера към обяд карах по околовръстното и един Нисан Патрол (червен, къса база, повдигнат, с джек отзад) ме настигна в участъка между Бъкстон и Пушкин. Да припомня, че вчера валеше първи сняг и не беше почистено, а където беше се разтопило от колите, беше поледица. Та колегата с Патрола след като не можа да ме изпревари от дясно, не можа и да ме прескочи, а изглежда много му се искаше, подкара в насрещното, въпреки че идваха коли и автобус, изпревари мен и още няколко коли и застана на светофара отново в насрещното.
                      Дано да е бързал за нещо наистина важно - например да спаси човешки живот, защото нарушенията, които направи застраши ако не живота и здравето, то поне имуществото(автомобилите) на доста други участници.
                      http://www.nakladkibg.com
                      накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                        Напълно съм съгласен и само да споделя - вчера към обяд карах по околовръстното и един Нисан Патрол (червен, къса база, повдигнат, с джек отзад) ме настигна в участъка между Бъкстон и Пушкин. Да припомня, че вчера валеше първи сняг и не беше почистено, а където беше се разтопило от колите, беше поледица. Та колегата с Патрола след като не можа да ме изпревари от дясно, не можа и да ме прескочи, а изглежда много му се искаше, подкара в насрещното, въпреки че идваха коли и автобус, изпревари мен и още няколко коли и застана на светофара отново в насрещното.
                        Дано да е бързал за нещо наистина важно - например да спаси човешки живот, защото нарушенията, които направи застраши ако не живота и здравето, то поне имуществото(автомобилите) на доста други участници.
                        Имаше ли лепенка на форума?
                        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          В една от темите пише че няма лепрнки на форума.Тогава незнам как ще се извини?Но нали знаете че всеки си намира маистора. Но в тази държава има значение какво караш,като си с хубава кола или джип всеки ти прави път,а с една по стара кола те засичат получаваш едни пръсти и тем подобни,затова комплексарите няма да свършат.

Коментар

дам... това с комплексите е дълго продължаваща история ..... Имам един познат руснак, който си има милиони долари ,но се тътри цял ден из комплексите си с раздърпана фланелка и джапанки и си говори с целия си персонал от чистачката до мениджъра на комплекса все едно са расли заедно като деца. Казва ми - българите са ненормални хора... един лев да видят повече и се надуват, все едно не са от този свят... Дава ми пример с един негов съсед дето имал два хотела и вила на морето и два мерцедеса големи - много важно, мога да му ги купя още утре, барабар с цялото му имущество изобщо и няма да има съществена промяна във финансите ми, но минава като президента на САЩ и охрана някаква бутафорна и муцуната нависоко..... бъди нормален човек, здрависвай се със съседите, поздравявай хората... - много комплекси, много нещо.. - това коментира руснака.... Мен ми направи впечатление като ходих до Гърция почти навсякъде собствениците на заведения и хотели в курортите те посрещат и изпращат, дори за нова година собственика на един пет етажен хотел на о-в Тасос вечерта извади домашно узо и едвам оцеляхме.... а на сутринта жена му помагаше на персонала да прави сандвичи за гостите.... Манталитет... традиции... Може би уравновиловката през социалзЪма ни е направила такива дебили..... Надявам се следващите поколения да не са толкоз комплексирани.... Правилното държание на човека със скъпата кола и с мощната кола е да пазят другите на пътя, да дават повече предимство, да отстъпват... един вид - да закрилят по-слабите... Но за да си позволиш такова поведение е необходимо да си възпитан, да си мъжкар - за мъжете и истинска дама при жените.... Ще поживеем - ще видим... Може и да се променим с времето.....

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              Не видях лепенка, но едва ли една лепенка толкова би променила манталитета на хората. Всъщност му запомних номера с намерението да го напиша тук - все някой ще го познава. Но няма смисъл - на него едва ли му е направило впечатление и сигурно е забравил вече. Аз съм го наблюдавал в разстояние на 500м, а той ако така кара цял ден... Пък и "нали нищо не е станало".
                              http://www.nakladkibg.com
                              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                                Не видях лепенка, но едва ли една лепенка толкова би променила манталитета на хората. ...
                                Зависи пред колко хора ще трябва да се оправдаваш. И колко им цениш мнението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X