Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Днес около 14 часа и аз минах от там, и също прескочих бетонното заграждение.
    Надлеза е проектиран и построен през 1965 година, когато в София имаше малко коли. До днес нищо не се е променило в регулацията на това кръгово.
    Не съм попречил или създал заплаха за никого.
    Време е властите да преправят регулацията около надлез Надежда.

Аз спазвам само законите, които одобрявам - декларирал съм го не веднъж!
    Затова протестирах срещу ЗИДЗЛОД, и на 14 Януари.

Затова и нарушавах десния завой на НДК, от бул. "България ", към бул. " Черни връх ". Сега го направиха с две платна, вече не се задръства и не нарушавам.
    Всичко опира до пари. София си има Общ устройствен план, в който са заложени много нови булеварди, пробиви, разширения и т.н и т.н.
    Остава да се направи Генерален план за организация на движението. Точно тук обаче нещата не са само до пари, защото общината не може да направи задание Т.е. опита се и повечето фирми се отказаха, като го видяха. Но това е вече друга мнооого обширна тема!

Коментар

Проблема е в двойните стандарти, които се утвърждават у нас: "да съгласен съм, принципно е така, но за мен не важи...." И то от най-високо ниво до последния прошляк.

"Аз пък не съм виждал там да е пешеходен тротоар,а е просто някакво разделение на платната за движение от 1965година както написа Ники. "
      Нено, искам да видя, как ще обясниш нещо подобно на полицай в Германия ..., па ако ще да е от 1925г разделението!
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
        Проблема е в двойните стандарти, които се утвърждават у нас: "да съгласен съм, принципно е така, но за мен не важи...." И то от най-високо ниво до последния прошляк. ...
        Точно поради тази причина няма "да се оправим" в обозримо бъдеще ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Качвал съм "Цариградско шосе със 150 и съм го спускал със 180км/ч през деня (да ме питаш защо ли).....ама беше
          При сегашното движение в София си имам свой правилник с една точка - НЕ ПРЕЧИ! т.е. друг правоимащ участник в движението да не променя своята скорост или посока на движени заради мен! Иначе мога и през таван по "Витошка" да се тълкалям
          Интересното е че всичките ми "катастрофи" за последните години са удар по багажника, защото спирам на жълто (след зелено), не тръгвам на жълто (след червено) или пускам пешеходци на "зебра" това за мене е ненормално, както и поведението от първия пост, а не цопането през банкета
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
            Проблема е в двойните стандарти, които се утвърждават у нас: "да съгласен съм, принципно е така, но за мен не важи...." И то от най-високо ниво до последния прошляк.

"Аз пък не съм виждал там да е пешеходен тротоар,а е просто някакво разделение на платната за движение от 1965година както написа Ники. "
            Нено, искам да видя, как ще обясниш нещо подобно на полицай в Германия ..., па ако ще да е от 1925г разделението!
            Сещаш ли се че в Германия има пътища и шофьори.А не някои които седи и се чуди дали да се включи в движението.И все пак ако ме спрът аз ще отговарям пред тях а не ти или някои друг.Все си мисля че и вие нарушавате правилата,защото няма такъв водач.

Коментар

И все си мисля че аз имах доблеста да кажа че съм бил аз,защото доста хора нямаше да имат мъжкото да си кажат.Или те никога не нарушават правилата.

Коментар

Абсолютно си прав! И аз от време на време нарушавам. И по тази причина не мога да съдя никого. Това е също много основна причина за задръствания и мога да го докажа! Но е несериозно да се каже: ми пътя не е направен както ми е удобно и затова ще нарушавам!

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                И все си мисля че аз имах доблеста да кажа че съм бил аз,защото доста хора нямаше да имат мъжкото да си кажат.Или те никога не нарушават правилата.
                Аз отначало си мислех, че си ти въпреки, че не се познаваме, но съм те виждал с Нисана (между другото много е як ) в Банишора и по описанието се сетих

Много пъти съм чел във форума, че ако не друго поне да се стараем да караме по правилата...Особено ако имаме лепенки по колата

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                  И кво сега? И аз нарушавам правилата понякога , но не го афиширам , нито се изкарвам "по-мъж" щото съм си бил признал че го правя.

Чавдар го каза най-ясно:

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Точно поради тази причина няма "да се оправим" в обозримо бъдеще ...
                  Последно редактирано от Тихомир; 05-02-09, 14:43.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    И кво сега? И аз нарушавам правилата понякога , но не го афиширам , нито се изкарвам "по-мъж" щото съм си бил признал че го правя.

Чавдар го каза най-ясно:
                    Аз също ме исках да го афиширам но нали колегата е написал ,че бил някои си с едикакъв си джип и затова казах че съм аз.

Коментар

Трябва да се направи списък с всички "тъпи" кръстовища, пътни възли и знаци които не ни кефят за да знаем откъде да минаваме по "наш вкус". Колкото е по-старо съоръжението, толкова по-голямо предимство са длъжни да ни осигурят останалите.
                      Червените светофари няма да ги описваме, че са доста. Достатъчно е да се провикнем през джама "паисеееее, вардаааа, бегайййй" и си минаваме кат' пичове със 100. Ако сме пуснали аварийните, може и с 200. Светнатите дълги дават бонус, можем да бутаме с булбара до 3 автомобила на обща стойност не повече от 99 995 лв.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Трябва да се направи списък с всички "тъпи" кръстовища, пътни възли и знаци които не ни кефят за да знаем откъде да минаваме по "наш вкус". Колкото е по-старо съоръжението, толкова по-голямо предимство са длъжни да ни осигурят останалите.
                        Червените светофари няма да ги описваме, че са доста. Достатъчно е да се провикнем през джама "паисеееее, вардаааа, бегайййй" и си минаваме кат' пичове със 100. Ако сме пуснали аварийните, може и с 200. Светнатите дълги дават бонус, можем да бутаме с булбара до 3 автомобила на обща стойност не повече от 99 995 лв.
                        Е чак пък да се напъваме да викаме!Нали има компресори с тромби!
                        Проблема е, че трудно виждаме третата предна кола от кой ценови клас е, иначе за първата НЕМА ПРОБЛЕМ!

Коментар

Тук си спомням за вица с джигита на светофара.
                          Този форум не е моят форум.
                          Сбогом.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            Колега аз не разбирам, нещо засекал ли те е, някаква предпоставка за ПТП ли е имало? или просто те е яд че си чакал "като всички балъци".
                            Че съм си "балък",балък съм.Не ме е яд на никой.Както съм писъл по-горе,"не обвинявам никой и не набеждавам никой".Просто си изказах мнението за това ,което видях.Патрола, знаех на кой е,но не го споменах,нарочно.Прави чест на Неноа за доблеста.
                            По-горе пак съм писал,че и аз понякога нарушавам правилата.Не съм искал да се заяждам или да провокирам някой,а камо ли да се комфронтирам с някой.Ситуацията беше "видях и писах" и ако съм засегнал някой ИЗВИНЯВАМ СЕ.
                            Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 05-02-09, 22:39.

Коментар

nenoa имам лично към тебе въпрос
                              ако преминавайки през някакви заграждения, които са решил, че са неправилни или те бават, или има прекалено много балъци и влизайки обратно на платното, засичайки ме и принуждавайки ме да правя задръстваня, аз реша да не спра с моята уазка и железата и отпред...
                              какво ще стане ?

Коментар

Първоначално публикуван от shiltan Преглед на мнение
                                Че съм си "балък",балък съм.Не ме е яд на никой.Както съм писъл по-горе,"не обвинявам никой и не набеждавам никой".Просто си изказах мнението за това ,което видях.Патрола, знаех на кой е,но не го споменах,нарочно.Прави чест на Неноа за доблеста.
                                По-горе пак съм писал,че и аз понякога нарушавам правилата.Не съм искал да се заяждам или да провокирам някой,а камо ли да се комфронтирам с някой.Ситуацията беше "видях и писах" и ако съм засегнал някой ИЗВИНЯВАМ СЕ.
                                Няма за какво да се извиняваш. Ти нямаш никаква вина в случая. Не мога да разбера как може някой да си позволява да нарича "балъци" хората , които спазват правилата, докато в същото време разни джигити се изживяват като герои. Изключително неприятно.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X