До: Не така Колега! Опасно шофиране с Нисан и АТВ!
Аз не съм германец и не гласувам в Германия. Когато съм там се държа като гост и спазвам всички закони.
В България също с удоволствие бих спазвал всички закони, ако имам поне елементарно доверие в управляващите.
Но аз нямам доверие. Това е моето гражданско неподчинение, то засяга и градоустройството, както и правилника за движение.
Аз не спазвам законите от страх, а поради вътрешно убеждение, затова полицаите в моето социално поведение , са точно господин никой.
Който спазва законите от страх, че ако го хванат ще има наказание, той да му мисли за обясненията с полицаите.
Аз съм по горд !
Първоначално публикуван от Георги Василев
Преглед на мнение
В България също с удоволствие бих спазвал всички закони, ако имам поне елементарно доверие в управляващите.
Но аз нямам доверие. Това е моето гражданско неподчинение, то засяга и градоустройството, както и правилника за движение.
Аз не спазвам законите от страх, а поради вътрешно убеждение, затова полицаите в моето социално поведение , са точно господин никой.
Който спазва законите от страх, че ако го хванат ще има наказание, той да му мисли за обясненията с полицаите.
Аз съм по горд !
))

. Та вие си решавате, дали сте джигити, дали искате да им подражавате или ви е кеф да ги сдухвате, когато може и без опасност разбира се. В двупосочна тясна улица, правя място. Като ми изкокнат в затворена, разни 'итърци, а аз обикалям кат' "балъче" цял квартал за да си стигна дома, не пускам, а се засилвам за челен
, просто си минавах през него, баш през шоферчето. Изкащали са ми и със 140 /поне/ и аз със 110, та 250 сумарно, разминахме се на косъм, аз се поразходих до банкета, за щастие малко. Щото разбираш ли, непресечената линия и колона трябва да се изпреварят задължително в завой без видимост. Инак, к'ъф си джигит
. Той не се прибра. Продължи си изпреварването още и още
Коментар