До: Писна ли ви от обратни волани?
Има начин , с който ще се спре Вноса на такива качествени коли.
Простичко е - губещите вериги автоборси с препълнени отпадъци ще съберат по някоя хилядарка, ще се организират, та сумата да стане ..значима и ще "натиснат" когото трябва..и където трябва , за да излезе закон за спиране на регистрацията в КАТ!
Ето ти ..борба с Корупцията!!!
Така ще се внесе спокойствие сред населението...
Онези дето са си платили , ще си избият подкупа от Продажбите на "нормалните" коли от морги и полянки събрани по краищата на Европа.
Законите са за хората....за тези хора дето могат да си ги платят!!
Има начин , с който ще се спре Вноса на такива качествени коли.
Простичко е - губещите вериги автоборси с препълнени отпадъци ще съберат по някоя хилядарка, ще се организират, та сумата да стане ..значима и ще "натиснат" когото трябва..и където трябва , за да излезе закон за спиране на регистрацията в КАТ!
Ето ти ..борба с Корупцията!!!
Така ще се внесе спокойствие сред населението...
Онези дето са си платили , ще си избият подкупа от Продажбите на "нормалните" коли от морги и полянки събрани по краищата на Европа.
Законите са за хората....за тези хора дето могат да си ги платят!!
!

! На има няма 10 метра пред мен! Пуснах дългите, та барем ме види, качих две гуми на тротоара... челния удър се размина, но все пак огледалцата се удариха. Дълго време се чудих, как може да има такъв идиот, дори пиян, който на този тесен път да предприема изпреварване, при положение, че вижда фарове на 10 метра от него... и после се сетих, че най-вероятно не ме е виждал, защото е бил с десен волан... Е, размина се... Ами, ако имаше пешеходци на тротоара? Или бях с ниска, кола, която нямаше да успее да се качи толкова бързо на висок тротоар? Или въобще нямаше тротоар...
Коментар