Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ли ви от обратни волани?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Писна ли ви от обратни волани?

Първоначално публикуван от tododad Преглед на мнение
    ....А кво ще кажете за ралитата със супер коли които си организират англичаните в Европа .Аз мисля ,че трябва да ги забранят ,как може някви луди ,със супер мощни коли да обикалят из Eвропа .Чудя се как ли изпреварват из тесните планински пътища на Швейцария.Тва са убийци трябва да ги съдят....
    "Колега", скоро присъствах на рокерски събор от цяла Европа, а всекидневно виждам супер коли по пътищата. Но ВСИЧКИ спазват правилата, за разлика от разни комплексари в България.....
    Последно редактирано от kuzdov; 02-06-08, 21:11.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Нищо, те в Надин не са претенциозни с какъв волан ще ги правят на калъпче. Пресите им са универсални, та смело купувай. Освен това ги плащат като истинските коли, та си на делавера!

Супер чуство за хумор имаш ,"бати злобата

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
        "Колега", скоро присъствах на рокерски събор от цяла Европа, а всекидневно виждам супер коли по пътищата. Разликата е, че ВСИЧКИ спазват правилата, за разлика от разни комплексари в България.....
        Именно , проблема не е в дирекцията а в спазването на правилата!

Коментар

Много ми е смешно, когато някой почне да се фука, че карал БМВ, Хилукс, ТЛК и впоследствие разбираш, че то всъщност е 10-20 годишна бракма струваща 5 хиляди лева. Аз пък съм карал Нива за 18000 лева и ми е кеф . Ако имаш наистина претенции, ще караш ново БМВ, нов Хилукс, ново ТЛК ... Ние като нация сме си живи дяволи. Немският предприемач чувства, че ако кара Опел, хората ще оценят скромноста като добродетел и една част от тези предприемачи, наистина карат народни коли. Тука с първите пет хиляди местният тарикат си купува 20 годишна маркова машина, с обратен волан и изтъркани гуми и тръгва да се доказва по пътищата.

Мисля, че времето е най-добрия съдник. Когато се наводни с такива коли, в БГ ще стане това, което вече се е случило в Словакия, където са забранени. Обаче, ние не можем да се учим от опита на другите, трябва да го минем the hard way.

Най ме е яд, обаче, че голямата част от тези коли с обратни волани са си всъщност доста тежички машини и техните собственици ехидно си мислят, че при челна катастрофа при изпреварване няма да го отнесат те, първо защото е по-голяма вероятността да се хакнат в някоя лека кола, понеже са по-масови и второ, защото са отдясно. Само си помислете следващия път "като надниквате", че някой ваш колега може точно тогава да прави същото ...
          Vitara 2.0 V6
          Honda CRV (Gen 1)
          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
          ВАЗ 2131

Коментар

Проблема е точно в дирекцията.
            Решението е 0.5 PVC с бензин на чистачките.
            След 10мин. няма проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              или по малко.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                или по малко.

Мисля че това е прекалено ,маи имате проблем със средната възраст

Коментар

Ами земи 0.5 PVC с бензин и ела на мойте чистачки . Пред блока е , а от 7-мия етаж имам пряка видимост(и разрешително за подборен лов)!

Коментар

Не се впрягайте.
                    От мухата правите слон.Дайте малко по весело.с или без волан.

Коментар

Първоначално публикуван от panaira Преглед на мнение
                      Ами земи 0.5 PVC с бензин и ела на мойте чистачки . Пред блока е , а от 7-мия етаж имам пряка видимост(и разрешително за подборен лов)!
                      Прекалявате с простотиите!
                      И убеден ли си, че ще ти стиска да излезеш на лов?
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                        Не се впрягайте.
                        От мухата правите слон.Дайте малко по весело.с или без волан.
                        Еми крайно време е за нещо весело наистина . Стига с това черногледство и нападки . Но все пак ако някой гази вашата трева с кални ботуши и вие ще се впрягате .

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Прекалявате с простотиите!
                        И убеден ли си, че ще ти стиска да излезеш на лов?
                        А ако някой пали твоята кола , ти убеден ли си , че няма да излезеш?

Коментар

Спрете със заплахите!
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Хайде , ето едно весело и радикално решение на "проблема" :

Коментар

Колеги,дискусията се изроди,за сега закона не забранява шофирането и регистрирането на коли с десен волан.Закона добър или лош е този за сега.Когато се промени ,тогава хората с автомобили с дясна дирекция ще преценят всеки за себе си какво да ги правят.Другото за бензина и стрелба от 7 етаж са глупости.Живеем в свободна страна,след като закона не го забранява,защо е спора,или всички искаме да става ме парламентаристи.

Коментар

защо да имам чувството за неизправна кола??!! защо всеки мисли ,че ние обтарните не ни е мил живота. След толкова години шофиране и смяна на леви и десни волани са ми нужни,2-3 км за да се адаптирам и толкова. вярно че с десния волан се изпреварва по-трудно в Бг ,но всеки си прави сметката и си мисли къде и как кара.
                                Що се отнася до годишните прегледи в Англия ,някой се изказа много компетентно,как бомбайците и пакистанците си минавали раздрънканите коли и така нататък.....ми какво да кажем за неподкупните българи работещи в сферата на техническите прегледи....смяяяяххх. ми те и циганска каруца ще минат на преглед срещу подходящо рушветче.
                                колеги не си мислете че караме обратни коли щото сме скъсанаци,всеки да си гледа в чинията и да си знае размера на джоба.Щом толкова хора по света карат десни волани,значи не е нещо противоречащо на природните закони и престанете със тоя заядлив и злобен тон ,нищо нема да постигнете. За кой път да отбелязвам,че държавата ни тъне в корупция и беззаконие и едни волани са капка в морето от проблеми. погледнете само...децата ни почнаха да се стрелят и разфасоват в училище,утре може някой да го опекат и да си направят чеверме в учителската стая.наркотиците и алкохола превземат тихо и неумолимо...кражби убийства изнасилвания...дали пък зад всичко това не се крием ние: ...с обратните..????? .чудя се че хора ,като вас с претенции за социално положение ,житейски и професионален опит се занимават с такива препирни и безмислици! ....ама,аиде че за смях станахме
                                8777203908

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X