Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ли ви от обратни волани?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Писна ли ви от обратни волани?

Хайде изкарайте бирата и да приключваме с темата ... Идеята беше как да ги забраним, а не да спорим дали трябва или не трябва .
    Vitara 2.0 V6
    Honda CRV (Gen 1)
    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
    ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от panaira Преглед на мнение
      ...А ако някой пали твоята кола , ти убеден ли си , че няма да излезеш?
      Какво точно ще направя, е нещо което не бих написал в публичен форум и не бих се хвалил. Въпрос на възпитание е, както и на някакво уважение към четящите дадения форум. Има и други причини на които няма да се спирам.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Дискусията се изроди в спор, а спора в препирня .... Значи темата е актуална и има засегнати и от двете страни . Ясно е, че няма да променим ситуацията на пазара, но ако поне няколко човека се позамислят и преценят доколко е оправдана покупката на такова МПС, пак ще е от полза. Пък това за пушките и бензина.... Майтап да става... Между другото, аз бих добавил и малко алуминиев сапун в бензина ..... И това е майтап, да не се грабнете пак за кобурите ...
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Ами земи 0.5 PVC с бензин и ела на мойте чистачки . Пред блока е , а от 7-мия етаж имам пряка видимост(и разрешително за подборен лов)!
          Пич, ебаваш се с нас, не може да си ловец.

Коментар

Ами земи 0.5 PVC с бензин и ела на мойте чистачки . Пред блока е , а от 7-мия етаж имам пряка видимост(и разрешително за подборен лов)!
            колега , сигурен съм че колегата се подмаитапи , надявам се че не го приемаш на серизно и аз съм против десния волан , и ако решиш да ме обстрелваш саъбираи дружинката , няма да ти стигне арсенала да ме
            гътнеш

с уважение Юли
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              колега , сигурен съм че колегата се подмаитапи , надявам се че не го приемаш на серизно и аз съм против десния волан , и ако решиш да ме обстрелваш саъбираи дружинката , няма да ти стигне арсенала да ме
              гътнеш

с уважение Юли
              Е , голям проблем стана изказването ми . При положение , че колегата да кажем , че се е помайтапил , приемайте , че аз съм отвърнал по същия начин .

По темата , ясно е , че има привърженици , още по-ясно е , че има и противници . Крайните решения не решават проблемите в повечето случаи . Сигурен съм , че с по завишен контрол на "обратните" автомобили и със спазването на правилата и от двете страни тази тема нямаше да е толкова наболяла . Пак казвам , всеки да кара каквото си иска и каквото му е удобно , но когато сяда зад волана да носи и акъла си със себе си . Който е решил да кара дясно кормило , да си купи лепенки или "леви" фарове или поне да отиде да му ги регулират (в Пловдив го правят в сервиза на СБА) , защото това наистина е проблем (но не нерешим) . Да кара внимателно , знаейки че е по различен и , че не е част от ралито разиграващо се по пътната ни мрежа . В крайна сметка не е важно за колко ще стигнем от А до Б , а е важно да стигнем .

Има и една добра новина . Голяма част от хората каращи автомобили с десен волан са надраснали възрастта на настъпването на газта до дупка и вдигането на непосилни за колата скорости .

Заплахата би по скоро изчезнала , ако се опитаме да повлияем на поведението на хората каращи от дясно , да осъзнават , че са по-различни , да разберат , че като се задържат малко по-дълго зад някой ТИР няма да закъснеят фатално , да оставят място между себе си и бавно движещото се возило за да е по-лесно на другите (а и за самите себе си ако искат да изпреварет) и т.н. Една забрана на регистрация по никакъв начин не влияе на написаното по-горе и съм сигурен , че вносът при евентуална забрана няма да намалее кой знае колко драстично . Държавата няма да има интерес също , защото няма регистрация , няма данък . По-скоро виждам ефект при вдигане на данъка и застраховките , отколкото при забрана за регистрация .
              Последно редактирано от panaira; 02-06-08, 23:30.

Коментар

и аз съм против десния волан , достатачо причини се изброиха , бих помолип да бъде ме по толерантни към хора които са направили по различен избор от останалите , темата е итересна , но нека не се натяква

Благодаря за разбирането
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Я зарежи тия тиради, не съм чак толкова прост. ( за панаира става дума )

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                    Я зарежи тия тиради, не съм чак толкова прост. ( за панаира става дума )
                    колега, ти приключи темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X