прав си.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За или против десния волан
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Недостатъците на десния волан са ясни, но той има и едно предимство - цената. При еднакви други условия десния волан сваля цената значително. А това в България за съжаление е най-важно.
Дадох акъл на един приятел с такъв да си сложи още едно огледало отляво, но насочено напред, за да има видимост напред когато предприема изпреварване. Той му свикна лесно и казва, че върши работа...
Коментар
-
Дявол Коледа
Първоначално публикуван от ПаджероводДобре де, а защо тогава на тракторите волана е отдясно?!ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
задължително автоматик!!! иначе представяш ли си да ръгаш скоростите с левачката
вноса от Япония е 95% автоматикпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
До: За или против десния волан
То щом е прието с ляв волан да караме значи трябва дасме против , ама незабравяите че повечето селскостопански машини са с Десен волан , а те нямат право дасе движат само по магистрала или по улиците със съответния забранителен знак.
Тоест и на леките автомобили с десен волан трябва даим се забранява това - или въобще движението...
Коментар
-
Само дето селскостопанските имат и един по-сериозни ограничения на скороста и не се очаква да правят много изпреварвания по шосетата...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Днес слушах по радиото, че няма никаква статистика колко катастрофи са станали с
коли с десен или с ляв волан.По тази логика някой по богат няма да може да си купи
Ролс Ройс защото не се произвеждот с ляв волан.Това е поредната глупост с която се
опитват да отклонят общественото мнение от наистина важните проблеми.
Коментар
-
Не зная колко от вас са карали кола с десен волан в България, но това се е меко казано "Чеп"
Между другото колите с десен волан в Европа са задължени да слагат едни лепенки на левия си фар, за да не заслепяват.
Коментар
-
Мисля че Фантом 6 се е произвеждал само с десен волан, а се движи навсякъде.За
мен е най хубавият модел на Ролс Ройс.
Аз лично смятам че карането на автомобил с десен волан е много неудобно, но не
трябва да е незаконно.Смятам че всеки трябва да може да кара каквото си ще без да
пречи на останалите.Ако тръгнем по тази плоскост трябва да забраним всички коли,
които предизвикват ПТПта като бързи коли,джипове и т.н. и да се движим само с
малолитражки от по 1000кубика.И пак не е сигурно.
Има една много хубава реплика от един американски екшън "Оръжията не убиват хора,
хората убиват хора".Аз мисля че автомобилите не убиват хора когато са с подходящите
задкормилни устройства.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар