Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Използване на фаровете за мъгла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Използване на фаровете за мъгла

Е, в мъгла наистина помагат. Стига да са и с правилни крушки.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Много се зарадвах, че темата "изби" на очила. А то какво беше? Седем страници тъпотии...
      Да кажа нещо и по темата: Не ползвам фарове за мъгла, щото ми пречат - дори и добре регулирани. И късите пречат. В мъгла най-добре на габарити.
      Ти се бъзикаш , ама... то фаровете за мъгла затова се казват
      " фарове за мъгла" , а не "фарове за гъзария" . На мен са ми спасявали живота . Та по предназначение си вършат работа .
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Отдавна не карам с фарове за мъгла,от както ме глобиха преди 2 години.Пускам ги,когато се движа с ниска скорост по път без осветление с голяма концентрация на дупки.
        [COLOR=navy][I]TLC 80[/I][/COLOR]

Коментар

Карам проста Тойота от 96 г. и нямам фарове за мъгла отпред. Карам на къси целогодишно, никого не заслепяват, слабички са .Но през зимата, с изключение на слънчевите дни съм на задни светлини за мъгла.
          Това е откакто един идиот с микробус посред бял ден ми налетя отзад защото "не ме бил видял"- явно стоповете и мигача на маздичката, която карах тогава не са били достатъчни. Остана ми за спомен един счупен прешлен и куп желязо в двора...както и постоянния страх, че някой отново няма да ме види
          Вярно е и това, че никой колега зад мен до сега не е реагирал на светлините ми за мъгла...вероятно не са много ярки...
          Но каквото и да си говорим, каквото и да правим- спасение от идиоти на пътя няма !

Коментар

Първоначално публикуван от Mercury Преглед на мнение
            Отдавна не карам с фарове за мъгла,от както ме глобиха преди 2 години.Пускам ги,когато се движа с ниска скорост по път без осветление с голяма концентрация на дупки.
            И аз само тогава ги използвам и то само на моята улица , защото всеки ден изкачат нови и нови дупки , а осветление няма. Само един път сме ги използвали в голяма мъгла - връщахме се от Турция и нищо не се виждаше и тогава свършиха много добра работа , но затова пък колата пред нас реши че трябва да си пусне аварийните и към 10 километра святкаха .

Коментар

На мен пък не ми пречат фаровете за мъгла срещу мен. А в тия ями дето са станали навсякъде, вечер е даже желателно. Май акт-а ми е по-евтин от ремонта на колата Тъпа страна...

Коментар

предните фарове за мъгла не ми пречат ако са добре настроени за да вършат работа,но задните много ме дразнят защото се използват не по предназначение от неграмотни шофьори незнаещи за какво е ТОВА КОПЧЕ

Коментар

Моя начин да си отмастя на такива джигити дето ме заслепявт на дълги или на пазарски халогени е много прост.Вземам си една пластмасова касетка от касетофон намалям смъквам си прозореца и я хвърлям на предния прозорец на насрещно движещия се непокис резултата е много ефектен (прозореца несе чупи но така пляска касетата че се чува чак и в моята кола ), не че е правилен и много възпитателен начин ама може и да се замислят .

Коментар

Първоначално публикуван от ozidi Преглед на мнение
                    Моя начин да си отмастя на такива джигити дето ме заслепявт на дълги или на пазарски халогени е много прост.Вземам си една пластмасова касетка от касетофон намалям смъквам си прозореца и я хвърлям на предния прозорец на насрещно движещия се непокис резултата е много ефектен (прозореца несе чупи но така пляска касетата че се чува чак и в моята кола ), не че е правилен и много възпитателен начин ама може и да се замислят .
                    Страшно възпитателен няма що. Хвани единия та удари другия тамън три пъти.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз пък имам отгоре на кабината едни халогени и стях подсещам заплеса срещу мен че кара на дълги.Само едно примигване и предното му стъкло се е стопило а заплеса веднага превключва на къси.

Коментар

И Аз ги подсещам с няколко фара допълнително за кратко време.А по-упоритите и за по-дълго.До сега най-много на второто примигване са се корегирали.Може би е от фаровете или просто от растоянието м/утях като ширина и височина не знам кое респектира повече.
                        0887284106-Митко
                        http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                        http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X