Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прецакаха джигитите, засега само в Швеция.
Свий
X
-
Прецакаха джигитите, засега само в Швеция.
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Тагове: Няма
-
От: Прецакаха джигитите, засега само в Швеция.
И като пукнеш нископрофилна гума на бИгачката, мога само да си фЪнтазирам в България какво би станало.Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнениеТечет вода Кубань-реки куда велят большевики!
-
Случайно ще се излее от бетоновоза малко бетон баш точно там.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеИ като пукнеш нископрофилна гума на бИгачката, мога само да си фЪнтазирам в България какво би станало.
Коментар
-
Надали...6мм пропадане няма да ти направи нищо на гуматаПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеИ като пукнеш нископрофилна гума на бИгачката, мога само да си фЪнтазирам в България какво би станало.42
Коментар
-
60 мм, не 6.Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеНадали...6мм пропадане няма да ти направи нищо на гумата
Коментар
-
Добре де, за една нула ли ще ми се караш сега? Недей така...Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение60 мм, не 6.42
Коментар
-
Еми таз' нула прави разликата от безпроблемно преминаване до искания ефект.Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеДобре де, за една нула ли ще ми се караш сега? Недей така...
Коментар
-
Е то това им е идеята - да си принуден да намалиш преди препятствието, и да преминеш 'леко' пешеходната пътека..Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Клипчето при мен не тръгва. Може ли обяснение на това.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Не може. Оплачи се на изданието което го е публикувало.Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеКлипчето при мен не тръгва. Може ли обяснение на това.
Впрочем и при мен не тръгва ама причината едва ли е същата.
------------
Иначе - принципно подобрение спрямо легналия полицай. Той наказва всички.
Коментар
-
Шведите май не са чували за приказката "Повече газ, по-малко дупки" ...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТук 6см не го броим за дупка. И да се приложи, все тая.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Да, де, ама това показаното не е баш дупка, а ръБ. Иначе ефект на "прелитане" над дупки определено има, даже в някакъв руски клип по "уроки вождения" беше нАучно обяснено и даваха съвет да не се набиват спирачки при вида на "неизбегваема" дупка, а да се дава газ.
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар