Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прецакаха джигитите, засега само в Швеция.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прецакаха джигитите, засега само в Швеция.

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
    Е аз нали тва казах - учете си децата на приложна физика и телепатия, още щом проходят. Ще вземат да се метнат на пешеходна пътека под гумите на некой рацер, и ще скапят целия живот на човека.
    На житейска предпазливост е задължително да бъдат научени. По никакъв начин, особено в страна като КМБ не можеш да разчиташ на някакво, осигурено от закона, предимство. Също така няма да те топли доживотният затвор + 100 тояги / п@тки / по избор на голо за рацера, ако убие детето ти, нали?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

windwarrior, този отрязък който цитираш е преразказ. Поглеждаш оригинала, виждаш какво пише в предходния и следващите абзаци и може пак да си на същото мнение, но тогава то наистина ще е информирано.
      Боголюбе, правиш се на утрепан.
      Аз съм на горе-долу същото мнение (за допринасянето за вредата) и нямам връзка със застрахователите. Имам очи, чета закона, знам че т.нар. "рисково поведение" се отчита и при настъпване на деликта и в гражданското право и т.н. Знаеш го и ти, разбира се.
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
        Боголюбе, правиш се на утрепан.
        Упражнявам се в популизъм Иначе каквото казах, го казах по-горе:
        Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Затова се подготвя тълкувателно решение - заради горния случай, драстично противоречащ си с други решения. А мнението на Висшия адв. съвет е или лобистко в полза на застрахователите (ама адвокатите така си режат клона, на който седят) или е... седнете добре, да не се ударите, ако паднете ... е обективно, защото има много случаи на буквално хвърлили се пешеходци под колелата, при които досега (с изключения като цитирания варненски случай с Лора) неизменно водачът го отнасяше.

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
          windwarrior, този отрязък който цитираш е преразказ.
          Факт, правя преразказ по картинка и е твърде възможно да реагирам първосигнално на журналистически измислици. За съжаление нямам достъп до становището в оригинал (няма го публикувано на сайта на Висшия адвокатски съвет). Това е ситуацията към момента:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:VAdvS.jpg
Прегледи:1
Размер:69.5 КБ
ID:5729485

Малко хейтърско ама - явно измененията на минималните адвокатски възнаграждения са им по-важни към днешна (вчерашна) дата.
          Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Между другото, това изменение няма връзка с коментирания казус, но се вписва съвсем навреме:
            http://www.ciela.net/svobodna-zona-d...-13-ot-2001-g)

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
              Между другото, това изменение няма връзка с коментирания казус, но се вписва съвсем навреме:
              http://www.ciela.net/svobodna-zona-d...-13-ot-2001-g)
              Да, ама нали пешАходците могат да пресичат където си искат, дори да няма нарисувана пътека - по продължението на тротоара и дори през мантинелата на "Цариградско шосе"? Пак ще изгърбят водача дори в последния случай, "щото не е направил всичко зависещо от него да спре".

Коментар

Да, ама нали пешАходците могат да пресичат където си искат, ...дори през мантинелата на "Цариградско шосе"...
                Яяяя, някакви нови правила измисля Gagic.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                  Яяяя, някакви нови правила измисля Gagic.
                  Не ме карай да издирвам ТВОИТЕ изявления в темата с видеоклиповете Как аз мръсникът съм щял да блъсна бабичката на бул. "Скобелев", дето съвсем правомерно си пресичала и прочие излияния?

Коментар

Не ме карай да издирвам ТВОИТЕ изявления в темата с видеоклиповете Как аз мръсникът съм щял да блъсна бабичката на бул. "Скобелев", дето съвсем правомерно си пресичала и прочие излияния?
                    А там е ПЪЛНО С МАНТИНЕЛИ, нали?

Коментар

Факт, правя преразказ по картинка и е твърде възможно да реагирам първосигнално на журналистически измислици. За съжаление нямам достъп до становището в оригинал (няма го публикувано на сайта на Висшия адвокатски съвет).
                      Има, има достъп. Само, че е леко замаскиран ето тук

http://www.vas.bg/bg/%D1%81%D1%82%D0...81%D1%8A%D0%B4

под партизанското име

СТАНОВИЩЕ по тълкувателно дело №2 / 2016 г. ОСНК по въпроси, относно чл. 343 от Наказателния кодекс.
                      And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Не ме карай да издирвам ТВОИТЕ изявления в темата с видеоклиповете ...
                        Айде, де, къде ги тези мои излияния да се пресича през мантинелите на Скобелев? А, иначе, ти си фантазираше как на Ботевградско шосе трябвало да се пресича през мантинелите.

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
                          Има, има достъп. Само, че е леко замаскиран ето тук
                          Благодаря, не го бях забелязал. Четох, мислих. В общи линии - ако напиша това което наистина мисля, най-вероятно няма да мога да пиша във Форума за едно известно време. Затова нищо няма да кажа.

Ако има възможност - моля последните ми няколко поста да бъдат изтрити като злостна клевета по повод становището на ВАдвС.

Коментар

...В общи линии - ако напиша това което наистина мисля, най-вероятно няма да мога да пиша във Форума за едно известно време. Затова нищо няма да кажа...
                            Аз пък ще се повторя,май . Да ме прощават засегнатите. Тези също.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от icos; 28-09-16, 23:53.
                            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
                              Аз пък ще се повторя,май . Да ме прощават засегнатите.
                              То и аз се сетих няколко вица за адвокати, ама ... искат им тълкуване на закона - дават тяхното тълкуване на закона. Тва им е работата, а и закона(-ите) е такъв каквто е, не го (ги) пишат те, и няма защо да ги обвиняваме че се възползват от вратички в него. В крайна сметка - за това им плащат.

Моите нецензурни пожелания към членовете на ВАдвС биха били от съвсем друг характер.

Коментар

Имаше там нещо, за невъзможност да ползваш права като си нарушител.
                                Превишената скорост мисля изчерпва правата на джигита,
                                но вятърко, дали това е така, е в ръцете на магистрата, защото няма изричен текст, примерно " Превишилите ограничението на скоростта водачи се счита, че са "уведомени" от всички участници с които имат досег "
                                А като няма изричен текст, то да заповяда следващия
                                Пък и да има, пак не им дреме. Засега.
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X