От доста време очаквам на това кръстовище до нас да стане катастрофа и тя стана. Кой е виновния в случая според вас?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Кой е виновния при тази ситуация

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Кой е виновния при тази ситуация
Волвото не е ли в насрещното? В района не само на това кръстовище трябва да се хвърля боб кой от къде ще излезе. Една вечер имах чувството, че само аз съм сбъркания като се движа в правилната посока...Hyundai Galloper 3.0 V6
0885 44 60 16
Коментар
 - 

Конкретно за катастрофата е виновен белия.
Това че джипа е влязъл в еднопосочна улица наобратно е отделно нарушение. Не се знае от къде е влязъл в улицата, и дали е имало знак да му го забранява - съвсем редовен номер по нашите улици."Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."
Коментар
 - 

Явно недовиждам!Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеПо това дето се вижда - белия.
Коментар
 - 

Според мене джипът не може да очаква да има предимство, докато е в нарушение. Някъде бях чел за такъв принцип - не можеш да се позоваваш на право, което си го получил чрез нарушение. Съвсем не ми е юридически езикът, но нещо такова беше и ми звучи съвсем логично."The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
 - 

Това беше един по-особените съвети от инструктора преди 26-7 години - " ясно е , че всеки от време на време нарушава знаците , но щом нарушаваш всички останали са с предимство - пазиш се от останалите и пазиш тях " . Но това не е писано никъде и най - сигурно ще пишат акт и на двамата . Няма значение , че джипа излязъл от средата на улицата и там нямало знак , като е влизал нали е видял знака какъв е !
Коментар
 - 

Ако въобще е имало знак! Поне към този момент.Първоначално публикуван от Жеков Преглед на мнение. , като е влизал нали е видял знака какъв е !
Коментар
 - 

"Никой не може да черпи права от собственото си неправомерно поведение"Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнениеСпоред мене джипът не може да очаква да има предимство, докато е в нарушение. Някъде бях чел за такъв принцип - не можеш да се позоваваш на право, което си го получил чрез нарушение. Съвсем не ми е юридически езикът, но нещо такова беше и ми звучи съвсем логично.
Аз също мисля, че този с "Волво"-то се включва от насрещното. Ако беше тръгнал да си влиза в еднопосочната от дясната лента, белият нямаше да го засече. Или ако го беше засякъл, едва тогава щеше да е виновен.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар