Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е виновния при тази ситуация

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой е виновния при тази ситуация

Чета и не вярвам на очите си! Как може белия да е виновен след като другия идва от посока от която не би трябвало да идва?!
    Карам си, знам че улицата която наближавам е еднопосочна и няма как да ми излезе да ми излезе дясно стоящ. Излиза ми нарушител от еднопосочна улица, и аз съм виновен?!?! Вие сериозно ли?
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Чета и не вярвам на очите си! Как може белия да е виновен след като другия идва от посока от която не би трябвало да идва?!
      Карам си, знам че улицата която наближавам е еднопосочна и няма как да ми излезе да ми излезе дясно стоящ. Излиза ми нарушител от еднопосочна улица, и аз съм виновен?!?! Вие сериозно ли?
      А белия откъде знае - да кажеш, ако може?

Коментар

Е да де! Ама ако беше дете на велосипед....
        Виновни са и двамата за мене!

Коментар

Морски, слез на сушата и ела в Европа. При вас винаги е виновен само единия, тука не е така.

Коментар

Карам си, знам че улицата която наближавам е еднопосочна и няма как да ми излезе да ми излезе дясно стоящ.
            Откъде знаеш, че улицата, която приближаваш е еднопосочна ? Аз като гледам снимката, не виждам знак откъм страната на бялата кола, който да подсказва, че улицата която пресича е еднопосочна (знак Г5).

От гледна точка бялата кола - това си е нерегулирано кръстовище, и важи правилото на дясно-стоящия.
            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

По чл.20 ги ашладисват и двамата...

Коментар

Аз пък не разбрах, кой знак от снимката забранява на Волвото да е дясно стоящ на "белия"?
                MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

Същият случай съм имал.КАТ написа актове на двамата,В съда моят отпадна на първа инстанция.Бях в позицията на белия.

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                    Аз пък не разбрах, кой знак от снимката забранява на Волвото да е дясно стоящ на "белия"?
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:znak.png
Прегледи:1
Размер:769.4 КБ
ID:5629872

Предполагаемо трябва да има и знак В1 някъде в ляво извън кадър.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                      .... и колко километра имате за тези 24 години, че аз за 15г направих почти половин милион, и имам доста ПТП-та.
                      Надали са чак милион километри, но са 25 години въртене из софийските улици, улички и кръстовища. Това са милиони успешни разминавания с участници в пътното движение всякакви - от гугутки до талибани.
                      Возила съм и две деца от и на училище в различни смени, на уроци, на тренировки в поликлиниката и т.н. Огромен процент от шофиращите в София жени карат деца и гледат с 4 очи откъде може да изскочи някакъв тиквеник.
                      Та недей да ги подмяташ така на едро.
                      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sketch-1419013259469.jpg
Размер:58.8 КБ
ID:5629882Ако малко усложним ситуацията - кръстовището на Македония с Державин във Варна, като Македония е еднопосочна и движейки се в правилната посока има стоп на пресечката с державин, т.е еднопосочната Македония е без предиство за Державин ако се движите в правилната посока. Само, че от горната страна няма стоп и този който се движи в нарушение по Македония срещу еднопосочния знак, напира да мине с предимството на десния, а този движещ се по Державин виждайки стопа в ляво си казва - Ок аз съм с предимство. Кой крив кой прав ? За по лесно представете си в ляво по посока на движението на белия автомобил от снимката да има стоп.
                        Последно редактирано от Жеков; 19-12-14, 19:26. Причина: допълване

Коментар

Първоначално публикуван от Жеков Преглед на мнение
                          [ATTACH=CONFIG]763409[/ATTACH]Ако малко усложним ситуацията - кръстовището на Македония с Державин във Варна, като Македония е еднопосочна и движейки се в правилната посока има стоп на пресечката с державин, т.е еднопосочната Македония е без предиство за Державин ако се движите в правилната посока. Само, че от горната страна няма стоп и този който се движи в нарушение по Македония срещу еднопосочния знак, напира да мине с предимството на десния, а този движещ се по Державин виждайки стопа в ляво си казва - Ок аз съм с предимство. Кой крив кой прав ? За по лесно представете си в ляво по посока на движението на белия автомобил от снимката да има стоп.
                          Кой е белия автомобил.
                          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                            [ATTACH=CONFIG]763399[/ATTACH]

Предполагаемо трябва да има и знак В1 някъде в ляво извън кадър.
                            Аз пък мисля че, този знак важи за "белия", но е завъртян в неправилна посока.

За Волвото важи този знак:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:znak.png
Размер:653.8 КБ
ID:5629886
                            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                            (А1+)
                            О877ООО98О

Коментар

Докато автора на темата не сподели кое е кръстовището, можем само да гадаем

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                                От доста време очаквам на това кръстовище до нас да стане катастрофа и тя стана. Кой е виновния в случая според вас?

[ATTACH=CONFIG]763250[/ATTACH]
                                В тази ситуация аз виждам поне 8(осем) "виновни", на които може да им се представи сметка.
                                Общината - девети, основен, че това не може да е кръстовище и част от път в населено място. Пътните инженери да кажат какво трябва да има по пътищата и кръстовищата в населено място и дали това кръстовище отговаря на критериите. Не ща да си представям, че може да съм майка и да тикам количка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X