Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
    ..
    Колко още се изисква да си изкупуваме "вината"?
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Дори и фирмен автомобил да е, пак ще е същата трудност да се открие кой е управлявам колата, защото автомобила пак се кара от същия брой хора с разликата, че ще бъдат регистрирани.
      При пращане на "Честитка", пак ще се чудят на кого да я пратят, защото автомобила е зачислен примерно на петима души.

Коментар

Абе, другарЕ, вий защо си мислите, че тия промени са експресно написани сега от май месец насам ? Викате Делян Пеевски ги е поръчАл ?
        Да, ама не. Усеща се духът и достойната еманация на правата линия, отпочната с надсветването със слънцето с фарове (ха да видим кой е по-бляскав) и други таквиз мъдрувания.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Прясно по темата:

http://news.data.bg/2/bulgaria/50645...E_%D0%BA%D0%B0
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Била предложена на публично обсъждане - ако не беше този форум и ако не се четеше от който трябва се си го бяха приели това тъпоумие.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Била предложена на публично обсъждане - ако не беше този форум и ако не се четеше от който трябва се си го бяха приели това тъпоумие.
              Я пък. Приели сме доста неща дето тука сме ги попържали надлъж и шир.

По-скоро трябваше становище да изпратим, ама де тоя ентусиазъм.

Коментар

Ся остава да им благодариме коленопреклонно.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Тая сутрин по телевизията казаха че са се отказали от тази идея . До колко е вярно ще видим .
                  Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  По-скоро трябваше становище да изпратим, ама де тоя ентусиазъм.
                  Още не е късно . Спокойно може да се напише едно мотивирано становище на което да се подпишем .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Колеги, не се притеснявайте.На господа депутатниците все ще им хрумне нещо с което пак да вдигнат температурата тук.
                    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      Ся остава да им благодариме коленопреклонно.
                      Ся остава да чакаме следващата мъдрост от хората в будна кома...

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        .... Още не е късно . Спокойно може да се напише едно мотивирано становище на което да се подпишем .
                        Като почнем да се подписваме, и любимия ми модератор ще капладиса темата...

Коментар

Гледам че и той не е против тази идея . Една случка с мен от преди няколко дена . Звъни ми към 8 часа сутринта един комшия и ми казва колата ми е в сервиз може ли с твоята да докараме няколко торби теракол от гара Пионер че майстора който ми прави банята ще дойде и няма какво да прави . Човека знае че багажника ми не е най подреденото и чисто място на тоя свят и си товаря колата без да я жаля много . Понеже аз трябваше да изчакам сестра ми в нас му дадох ключовете и талона да си свърши работа . Като ми ги върна се сетих за казуса който обсъждаме и че ако тая глупост беше в сила човека можеше да си го отнесе за нищо ако го спрат .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

А аз като карам всеки ден различни камиони ? Какво трябва да направя ? Да накарам господин Хенри Ессерс да ме запише в КАТ че шофирам всички камиони които притежава фирмата му в Белгия, Холандия, Италия, Норвегия, Дания ... А като тегля всеки ден по няколко различни ремъркета и все с различни европейски регистрации даже веднъж ми се падна и българско ремърке та чак не можеех да повярвам. Какво правим ? отивам в кат да кажа, че закачам ремърке с рег. номер ... ? Тия са луди за връзване!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X