Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Направо да ни сложат по един чип вгз и като превишиш скоростта да те треска ток
    Ако спиш с чужда жена да Треска тебе нея и майка й
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      И що с лошо ся, тъщата кво е виновна ?
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Търтей, това не решава проблема... На нЕкои ора това мо'е да им 'ареса...

Не се сдържах.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
          Спомняте се по-лекия вариант.Когато зачестиха "продажбите" на "КОРЕКОМ"- ски автомобили преди изтичането на тригодишната "митническа" забрана по едно време имаше задължение собственикът по документи задължително да се вози в проверявания автомобил.Позволено бе само по права линия -баща, майка- деца и съпруг- съпруга.В тогавашните "зелени" паспорти се вписваха децата, родителите и съпрузите.
          А иначе както във фирмите има МОЛ/ материално отговорно лице/ нека и в талоните на колите да има НОВ/ наказателно отговорен водач/ , задължително с правоспособност за даденото превозно средство!
          Е признавам си - за корекомските бях забравил . ... ама то нали мозъкът е устроен така , че да забравя лошото .
          То още колко дивотии имаше .....

... а за фирмите и вписването на допълнителен водач , освен МОЛ-а , прост казус : Вписал съм надлежно още да речем един водач . След един месец обаче той си подава молбата и напуска . Аз , разбира се - тичам в КАТ , за да впишем промяната в обстоятелствата . След още два месеца , въпросния юнак ми звъни по телефона и реди разкаяно : "Шефе , отидох в друга фирма , ама плащат по-малко и бачкам повече и си бих камшика от тях.. Аман-заман , взимай ме пак ! "
          Взимам го , щото на мен човека ми върши работа и ааайде пак , бате Владо , тичай до КАТ ! .... гишета , заявления , тракане за нов талон .... абе работа кипи в тая държава !

Ако пък автомобила е личен и дойде комшията да ми приреве , че му трябва автомобил да си откара детето в болницата ( неговата трошка не ще да запали) , кво прайм ? Бегом в КАТ ! Пак гишета , бумаги ....

... абе работа кипи в тая държава !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            ...
            Ако пък автомобила е личен и дойде комшията да ми приреве , че му трябва автомобил да си откара детето в болницата ( неговата трошка не ще да запали) , кво прайм ?
            ...
            Ако не си пил, закарай го. Ако си пил, дай му по-добре 10 лева за такси...
            Аз колата на случайни хора да я карат не бих я дал. И въпреки това ми се наложи веднъж преди 4 години да я дам на друг човек, макар и не случаен. Тъст ми закъса около 22:00 часа в началото на магистрала Тракия. Отидох и го издърпах до пред сервиз, за да може на следващия ден да му разкостят колата. После му дадох моята кола, за да може да се прибере до Пазарджик и да си нахрани животинките.

Трябва да може инцидентно по никое време да може да си преотстъпиш колата на някой, който не е записан като постоянен шофьор в талона, без да влизаш в нарушение.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Гледам ,че част от промените включват и казуса "публикуване в интернет на електронен фиш на водач, който не може да бъде издирен за лично връчване"
              Ами тогава за да има реципрочност, нека да ги уведомяваме по електронен път за водачите които имат право да управляват автомобила ни.Щото иначе това ми прилича да поредната "машинка" за пари и заетост на скъпоплатените им чиновнички.А , да не забравя и нотариусите, че напоследък нещо залиняха!
              А ако напиша пълномощно , че "упълномощавам всеки правоспособен водач да управлява собственият ми автомобил" ,как катаджиите ще отразят това в талона?
              Май имахме един съфорумец , който стана депутат!Нещо не виждам негово мнение тук да коментира безумните идеи на неговите колеги.
              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

според мен новото правило ще се приеме само за мотоциклети /ще ми свалят... предния номер/
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

.....Щото иначе това ми прилича да поредната "машинка" за пари и заетост на скъпоплатените им чиновнички.А , да не забравя и нотариусите, че напоследък нещо залиняха!
                  .....
                  Няма защо да ти прилича . Баш за това си е .

...
                  Май имахме един съфорумец , който стана депутат!Нещо не виждам негово мнение тук да коментира безумните идеи на неговите колеги.....
                  Не му остава време за сухопътния транспорт . Занимава се с авиацията.
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

тази недомислица влезе ли в сила, че разпуснаха уж парламента а не виждам друго инфо по въпроса

Коментар

Не е влязла в сила, даже не е гласувана още. Даже не е влязла за гласуване.

Коментар

Това не са ли предложения на КАТ ?
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Снощи така покрай ушите ми мина, че обмисляли това да е в сила за всички . Не разбрах точно к'во се има предвид, то и медиите така я снасят* информацията ... Ама едва ли не ще трябва всички да ходят да се регистрират кой какво и кога го кара .

цитата: "Има нещо сбъркано ......"

п.п. Вярно, че не е минало, ама като нищо ще си мине .
                          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Колега, а не е ли по добре чипа да го сложат на тъщата и всеки път като превишиш скоростта или си на чуждо, да я треска токо.
                            Сори за спама.

Иначе по темата това ще да е поредната дивотия измислена за тормоз на народа и събиране на още пари. Понеже не са кадърни да си съберат глобите и сега ще го нахакат на всички да ходят и да внасят разни таксички за компенсация. Ама това стане ли действително, трябва всички да скочат в държавата, а не само хората в София.

Коментар

не са изтрещели те ... а ние ако се съгласим и приемем. Нотариусите или държавата са го закъсали явно от към такса и процент от ... пълномощни...
                              [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от rpkn Преглед на мнение
                                не са изтрещели те ... а ние ако се съгласим и приемем. Нотариусите или държавата са го закъсали явно от към такса и процент от ... пълномощни...
                                Десетки хиляди по улиците. Палки от жандармите.
                                Освен това трябва и да се работи.
                                Колко още се изисква да си изкупуваме "вината"?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X