Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Крайно време е да се издейства подобаващо поощряване на "измислителите" на малоумни закони и правила.
    Трябва да е нещо от вида: 35 тояги на голо за всеки от участвалите в мъдруването му и 76 броя за всеки от началниците им. Изпълнение - незабавно, на площада пред народното събрание.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

В последните години промените в ЗДвП са в посока "по-добре пари, отколкото точки". Скоро беше когато премахнаха зловещите точки за превишена скорост и ги замениха с финикийски такива. По-бързо, по-лесно за събиране... по-удобно за нарушителите....
      По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        А ! Ти ме успокои !

Е , в такъв случай - да го приемат хората .
        Дет` се вика : Да дадем шанс (за поредната глупост , ама малка ) на Правителството !
        Не точно правителството - народното събрание ги приема тия простотии, а то пък си е легитимно избрано, даже аз гласувах. Та псувните - по НС, моля и на слкедващтите избори не ходете са гъби, а до урните, иначе - нямате право да недоволствате, че някой друг е избирал, докато сте се чесали по т..те.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Re: Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Гледам, в проектозакона искат да забранят тъмните стъкла отзад, с мотив че ограничавали видимостта. Хитро.
          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Аз предлагам и като таковаш чужда жена да го декларираш в районното . Как така службите няма да знаят на кой си таковал жената
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Аз предлагам и като таковаш чужда жена да го декларираш в районното . Как така службите няма да знаят на кой си таковал жената
              На наивен ли се правиш? А адресните карти от хотелите за кво са? А?
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                Който ходи по хотели да му мисли Там и охранителни камери имат .

Коментар

Има си хотели с които предлаат услугата "Почивка" и не искат адресна карта. Именно почивка, а не нощувка, разликата е в продължителноста
                  Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                    ...Именно почивка, а не нощувка, разликата е в продължителноста
                    Това е обида за българскиОТ мАж... Истинският български мъж става от леглото, за да си почине!!!
                    "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

• От: Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Я как наскача клубът на знаещите. Оспамихме темата вееее. Няма ли тука модератори?
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ми то тая идея на кат освен да и се подиграем както и на цялата им институция друго смислено не виждам . Помниш на времето за тях какви вицове вървяха и като гледам не са без основание .

Коментар

Аз защо съм от най-върлите противници на забраната за офроуда в горите .
                          Зер там ни остана единствената свобода . Ако почнат и за къра да искат регистрация ... те тогава ше видят що е революция !
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Не знам какво се пенявите за нероден Петко. Според мен идеята е да се извадят "на светло" сделки от типа "дай парите, на ти ключа". На такива МПС обикновено собственика не живее на адреса в регистрацията, а ползвателя е неизвестен. Особено при мотоциклетите е масова практика. При извършено нарушение или престъпление остават висящи преписки или ако собственика случайно се намери, влиза във филм да доказва, че няма сестра (кола). В КАТ колкото и да са малоумни, също им се случва да предоставят колите си на трети лица и вероятно им е минало през акъл, че ще е тъпичко всеки път да тичат при нотариус.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                              ...В КАТ колкото и да са малоумни...
                              В КАТ не са малоумни, просто са администрация. Няма никакъв проблем една смислена законова разпоредба да бъде опорочена от наредба или заповед и да скъса нервите на всички наоколо.

Точно пък с моторите, докато не измислят начин да им се четат табелите, бошлаф са всякакви усилия в тази насока. Вчера ми направи впечатление - движех се по АМ Тракия и за около 150км сумарно ме изпревариха около 40 мотоциклета. Изпреварваха ме с малка разлика в скоростта (примерно аз със 120, те със 130-140) и успях да разчета 2 или 3 табелки. Коя сгъната, коя прибрана някъде в дълбините на задния калник, коя старателно напластена с кал или по друг начин поразена - жална им майка на всякакви камери и на всякакви Органи.

Иначе, по някаква неведома за мен нова причина, всички мотористи спазваха скоростния режим (поне доколкото мога да преценя). Нямам и никакъв друг упрек към шофирането им. Какво ли се е случило?

Коментар

Не схвана сарказма. Нито са малоумни, нито чак такива буквоядци. И законите, правилниците и наредбите не ги измислят те, само ги изпълняват (добре или зле е отделна тема). А за моторджиите да ти кажа ли защо са им зацапани табелките или и сам ще се сетиш....?
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X