Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Караш чужда кола - регистрираш се в КАТ - иначе сваляме номера!?

Пореден кьор фишек и поредна глупост.
    Хората са взели едни пари, за да са във властта и сега си изплащат вересиите с подобни закони. Милярди левове назад от еврофондове, още милярди заеми, масови назначения на "наши си" некадърници, по 3 жълти стотинки на майки с бебета и баби без зъби, които ще си ги избият стократно от такси и глоби. Милионче на Волен. С останалите парички - Пипков на паричките и Рукавишников към вътрешния джоб ... и джоба ставаа Подуяне.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Според мен трябва да препишат гръцкия закон за движение по пътищата или както там се казва, щото пътните хулигани са се размножили неимоверно!!

Коментар

Този, който го е измислил тоя закон, вероятно хич не обича да си дава колата на други, а явно често му я искат.
        А за фирмите..... талоните на колите им, ще приличат на телефонните указатели от едно време (с малко повече лични данни) -дебела книга, има-нЕма две-три кила...
        ...производството на който талон, ще сътвори цяла индустрия за задоволяване на нуждите за издаването му, така едни пари ще се завъртят и ще дойде дългоочаквания икономически подем. С прости решения, големи постижения... ама надали... И все пак експериментите ще продължават все тъй упорито, колкото и безрезултатно.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Може да решат за време.Например над месец,ежедневно да се кара. Да се декларира някъде.То и сега ако не е вписан като шофьор,не се изплаща щета при застарховка автокаско.
          Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
          ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Колата, която карам аз, е на името на баща ми. Тази, която той кара, е на мое име. Ще се видим в чудо...
            Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
            Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Добре де ами какво правим с фирмите от дринк енд драив? Сега когато съм в БГ редовно си ги ползвам при непредвидени срещи с приятели и Ситуацията е следната:
              ООО Пешо здрасти как си не сме се виждали от 1 година... а са се засякохме тук... абе аре да пием по ракия в кръчмата
              сядаме и почваме историите и след 3 часа сме на второто шише и решаваме да се прибираме.... Естественно съм с колата... и още ясно е че не бих се качил да си я закарам до нас дори и на две бози... И какво правим звъним на фирмата и идва едно момче което на съвсем прилична цена ни закарва с моита кола.
              Как ще се процедира с новия закон?
              Сядаме, пием обаждам се на фирмата те в работен ден и време изпращат момчето заедно с мен да декларирам , че съм съгласен до кат да се регистрира като водач на мойта кола и евентуално след една седмица идва да ме прибере...
              0-

Коментар

За момента няма никаква драма с глобите, понеже ползвам 4ри служебни от около десетина човека на хаотичен принцип. Идва си глобата, веднага се установява кой е по командировъчни заповеди и пътни книжки и глобата се оправя вътрешно. На държавата се плаща. Ние даже искаме тези неща да идват по мейла на другия ден, а не по пощата след шест месеца, защото тогава служителя може вече да не е наш служите и се налага ходене до КАТ на някой доста важен в компанията и не говори български, което само по себе си е доста по скъпо от глобата...
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Борим безработицата Ново звено за ДДС към НАП, сега още поне по 2 гишета у всеки КАТ.
                  Борба ама по-скоро с приемното тяло, т.е. развъждаме кърлежите
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Taя работа - при първо хващане може да кажеш, че я караш от днес. За да докажат, че караш над месец трябва да те хванат 2 пъти. Отде толкоз акъл, при условие, че предното стъкло е налепено с какви ли не лепенки, талоните отделно. По същата причина - срок на безбройните такси и налози.

Коментар

Пълна кретения и се чудя каква друга прикрива. Ясно е, че няма да мине, но известно време ще се занимаваме с нея.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                        Taя работа - при първо хващане може да кажеш, че я караш от днес. За да докажат, че караш над месец трябва да те хванат 2 пъти. Отде толкоз акъл, при условие, че предното стъкло е налепено с какви ли не лепенки, талоните отделно. По същата причина - срок на безбройните такси и налози.
                        То е ясно. И 10 пъти да те хванат, може 10 пъти да си връщал колата на собственика.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Пълна кретения и се чудя каква друга прикрива. ...
                          Не ми се вярва да се чудиш. Очевидна е, и по БосфорТВ я дават дори!

Коментар

§ 5. В чл. 143 се правят следните изменения и допълнения:
                            Създава се нова ал. 2:
                            1. „(2) Физическо или юридическо лице, което използва превозно средство по
                            силата на правно основание, различно от правото на собственост, в едномесечен
                            срок от възникването му, се регистрира като ползвател на превозното средство.”

От тук - http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/19164...ID_ZDVP_Kr.pdf

Коментар

Поредния нагъл начин да напълнят хазната.Държавата е тръгнала главоломно към дъното и всички млади и можещи хора мислят все повече за напускането и !За голямо съжаление и аз май взех да се замислям сериозно по въпроса.Не виждам добро бъдеще вече за децата си в тази държава
                              Uaz 469 2.4 D MB
                              KTM 600 ROTAX
                              Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                              Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                                Не ми се вярва да се чудиш. Очевидна е, и по БосфорТВ я дават дори!
                                Нямам време за телевизия, съжалявам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X