Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    Симпатяга беше "овцата", а те, симпатягите, са свикнали да ги толерират в много области Изобщо "законите" на чичко Фройд, си важат поне колкото ЗДвП.
    Бе овцата си беше 2 левъла над симпатяга - дълъг бедър, жиб, и всичко останало как си требе, без забележки. Ма явно не беше внимавала в час по физика. Да не и е уроки де...

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
    След такава изцепка, можеш ли да го пратиш на проверовъчен?
    Сакън, ти баща, ти майка, недей.

Че една кифла ми обясняваше как ми била дясно-стояща (респ. с предимство). Докато въртя кръговото на паметника Левски. Нидей ги напряга чак толкоз да мислят....
    Последно редактирано от windwarrior; 29-07-13, 21:07.
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
      ...Че една кифла ми обясняваше как ми била дясно-стояща (респ. с предимство). Докато въртя кръговото ....

Чак сега разбрах един и той така с яко газ в кръговото, че и се караше що бил засечен , на него горкия, сигурно врагът му обърнал празните триъгълници
      след такава издънка, катаджията дали да може да праща на изпит, или разчитат само на отнетите точки?
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Абе тоз чичо ползва лаптопа като фотопарат ли?
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Ахам. Напреднали технологии, к'во да правиш.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
            След такава изцепка, можеш ли да го пратиш на проверовъчен?
            Теоретично да, на практика няма как да го докажеш. Щото ако и взема книжката и я пратя на проверовъчен, 100% ще жали и като ме пита съдията как съм го установил, ще е моята дума срещу нейната. А тя надали ще си признае чистосърдечно, че са и подарили книжката заедно с колата.
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Нее.Проверява ,дали е лицензна ОС по баркода. И го чете без очила
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

От 0:05 нататък - кретена с влекача реши да се включи в движението с маневра тип "софийски маршруткаджия", кво толкоз той е с камион, другите да се пазят. Добре че колегата пред мен запази самообладание и скочи на спирачките, а не нави инстинктивно волана наляво, иначе щеше да стане голям мармалад.

П.С. Качеството на клипа в тубата е лошо, не знам защо. Ако на някой историята му се струва преувеличена - мога да пратя оригиналното клипче.

Коментар

Гледам заглавието на темата - "Куриозни намсик'во"... Какво куриозно има в по-голямата част т клиповете?
                  Разсъжденията в посока "ами ако беше така, щеше са стане онака" също изпълват с умиление...
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    Гледам заглавието на темата - "Куриозни намсик'во"... Какво куриозно има в по-голямата част т клиповете?
                    Разсъжденията в посока "ами ако беше така, щеше са стане онака" също изпълват с умиление...
                    Всъщност липсата на "куриозност" показва най-голямата беда: А именно, че приемаме всякакви нарушения като "нормални" и "то си е в реда на нещата".
                    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

... също изпълват с умиление...
                      Троленето в тема, която по презумпция ти е безинтересна (тем паче - ниска топка за твоето интелектуално ниво, както вече имА възможност да отбележиш), също предизвиква... хм, ми нека да го наречем политкоректно - "умиление" .

Едно клипче от онзи ден. От 0:15 нататък - смел българин

Коментар

Казаното бледнее пред чувството от добре изпълнен граждански дълг със задръстването на "тубата" с клипчета със съмнителна стойност.

Това, че "операторите" са информирали властите за въпросните нарушители не го подлагам на никакво съмнение!
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Казаното бледнее пред чувството от добре изпълнен граждански дълг със задръстването на "тубата" с клипчета със съмнителна стойност.

Това, че "операторите" са информирали властите за въпросните нарушители не го подлагам на никакво съмнение!
                          А собствено каква е твоята теза ? Изключая светенето с фенера.

Коментар

Първата сутрин в Швеция след смяна на лявото движението с дясно, 1967.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:must-see-black-and-white-historic-moments-31.jpg
Прегледи:1
Размер:88.6 КБ
ID:5545870
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Пералня, разбираш ли
                              Прикачени файлове
                              Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

И к'во те впечатли? Вероятно предполагаш, че куките през работно време са си напазарували пералничка за вкъщи? Между другото, тая кола е на 6-то и често я карам и аз. Карал съм и счупен пътен знак, руло с телена мрежа, велосипед и какви ли не боклуци, обект на кражба.
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X