Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Няма начин да не я пресече, защото преди нея дясната лента е блокирана от коли, които са там в нарушение на забраната за спиране и човек няма как да се престрои вдясно.
    Това, че кола на полицията е спряла в нарушение на закона, съвсем не значи, че ти е позволено да го нарушаваш същия закон Поне такава е формалната логика ....
    sunny съвсем правилно отбеляза, че може полицаите там да са с конкретна цел - изпълняване на графика (могат да си пуснат камерката и да печатат фишчета, ама дали се признава заснемането в момента - не знам)...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

М'дам, да се спира успоредно на такава линия е забранено именно, защото автоматично останалите участници се принуждават да я пресичат, ма си представям колона наредена зад патрулката и яко свирене да се махнат... ('щот ако не са полицаи се случва).
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
        Това, че кола на полицията е спряла в нарушение на закона, съвсем не значи, че ти е позволено да го нарушаваш същия закон.
        То в закона поне едно време си пишеше че когато правиш нарушението, за да преодолееш препятствие на пътя (в случая - полицейската и другата коли), не се брои. Сега какво пише - не знам.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
          Колега, тук направо си си за глоба. Пресичаш двойно непрекъсната маркировка. Полицая може да си чака на входа и да си пише фишчета. Него кой ще глобява, не знам.
          На клипа ясно се вижда (0:32) че тръгвам да се престроя в дясната лента при първа възможност, но се отказах защото видях патрулката. Ако се бях престроил все пак, щеше да ми се наложи да пресека двойна непрекъсната точно три пъти - веднъж при самото престрояване, веднъж за да заобиколя патрулката и трети път за да направя завоя към паркинга. А така я пресекох само веднъж - спор няма, в нарушение.

А полицаите са там точно с тази идея - да пишат фишчета. Мястото е доста хлебна "хранилка" - входа/изхода на паркинга на МОЛ Сердика. Схемата е следната - над МОЛ-а има още 7 етажа офиси със съответния брой служители. Паркинга на МОЛ-а е безплатен за 4 часа, т.е. тези които са с лични коли се налага на всеки 4 часа да завъртят през изхода и да си вземат ново билетче за паркинг. Ако се спазва организацията на движение за целта трябва да се обиколи половината квартал, и 99% от хората правят нарушение - ляв завой към входа и пресичат същата тая двойна непрекъсната. Та често има патрулка там
          Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
            На клипа ясно се вижда (0:32) че тръгвам да се престроя в дясната лента при първа възможност, но се отказах защото видях патрулката. Ако се бях престроил все пак, щеше да ми се наложи да пресека двойна непрекъсната точно три пъти - веднъж при самото престрояване, веднъж за да заобиколя патрулката и трети път за да направя завоя към паркинга. А така я пресекох само веднъж - спор няма, в нарушение.

А полицаите са там точно с тази идея - да пишат фишчета. Мястото е доста хлебна "хранилка" - входа/изхода на паркинга на МОЛ Сердика. Схемата е следната - над МОЛ-а има още 7 етажа офиси със съответния брой служители. Паркинга на МОЛ-а е безплатен за 4 часа, т.е. тези които са с лични коли се налага на всеки 4 часа да завъртят през изхода и да си вземат ново билетче за паркинг. Ако се спазва организацията на движение за целта трябва да се обиколи половината квартал, и 99% от хората правят нарушение - ляв завой към входа и пресичат същата тая двойна непрекъсната. Та често има патрулка там
            Само питам!
            Каква е ролята на колата в лентата за надясно и саксията с дръвчето пред нея?Тя буквално върши "услуга" на полицаите да правят фишове!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

...Паркинга на МОЛ-а е безплатен за 4 часа, т.е. тези които са с лични коли се налага на всеки 4 часа да завъртят през изхода и да си вземат ново билетче за паркинг. Ако се спазва организацията на движение за целта трябва да се обиколи половината квартал, и 99% от хората правят нарушение - ляв завой към входа и пресичат същата тая двойна непрекъсната. Та често има патрулка там
              Аз въобще не виждам нещо да налага или да принуждава шофьорите да нарушават правилата за движение. Организацията на движение не се мисли за хората, решили да спестят някой лев чрез тарикатстване за безплатен паркинг по цял ден.

Коментар

На клипа ясно се вижда (0:32) че тръгвам да се престроя в дясната лента при първа възможност, Та често има патрулка там
                Да драсна някой ред - да не се чувстваш самотен. За престрояването -да вижда се . За патрулката и другата кола -не видях хора в тях.
                ПП Защо не пуснеш отделна тема ?Бих ти отговарял , но трябва да се съобразявам ,че все пак това е форум.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                  Само питам!
                  Каква е ролята на колата в лентата за надясно и саксията с дръвчето пред нея?Тя буквално върши "услуга" на полицаите да правят фишове!
                  За китките мога само да предполагам - строят бийч бар на +3 ниво на паркинга, и от две седмици разнасят някакви декорации напред-назад. Не че мястото им е на платното де.

За колата - идея си нямам. Предполагам поредната проява на селташкия (не селския, подчертавам) синдром да си спреш колата където ти падне, щото "аз само за пет минутки, да свърша една работа набързо". И то при положение че 30 метра по-надолу има паркинг на 4 нива (от които 3 са надземни - т.е. става и за коли с газова уредба), винаги е полупразен, и както казах е безплатен първите 4 часа.

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                  За патрулката и другата кола -не видях хора в тях.
                  Твоят колега го имам сниман буквално в следващия клип, как се е упътил с лежерна стъпка към патрулката, излизайки от сградата. На думи ли ще ми повярваш или да пускам клипа ? И няма смисъл да се пържи в нея, защото happy-hour-а за твойте колеги започва към 12:45 и приключва към 13:30. Елементарна сметка - на повечето офиси работно време им започва в 9:00 + 4 часа безплатен престой = 13:00. Плюс минус половин час за подранилите и закъснелите. А и повечето хора съвместяват "въртенето" с обяд, защото фуд корнера е на третия етаж, а слизането с асансьора е доста тегаво (само 2 асансьора на цяла сграда).

ПП Защо не пуснеш отделна тема ?Бих ти отговарял , но трябва да се съобразявам ,че все пак това е форум.
                  Не виждам защо да отварям отделна тема, която да дублира сегашната. А и да я отворя - пак ще в същия форум, и ще трябва да се съобразяваш със същите правила. Ако искаш да ми казваш нещо за сексуалната ми ориентация - може и на ЛС, обещавам да не те издавам на модераторите
                  Последно редактирано от windwarrior; 30-05-14, 19:54.

Коментар

. Ако искаш да ми казваш нещо за сексуалната ми ориентация - може и на ЛС, обещавам да не те издавам на модераторите [/QUOTE]Предполагам -хетеро ? В предишната престрелка ти поставих лека уловка със знаците. Разбра ли къде можеше да гризнеш дръвчето-да се чете предпоставка за ПТП.

Коментар

За китките мога само да предполагам - строят бийч бар на +3 ниво на паркинга, и от две седмици разнасят някакви декорации напред-назад. Не че мястото им е на платното де.

За колата - идея си нямам. Предполагам поредната проява на селташкия (не селския, подчертавам) синдром да си спреш колата където ти падне, щото "аз само за пет минутки, да свърша една работа набързо". И то при положение че 30 метра по-надолу има паркинг на 4 нива (от които 3 са надземни - т.е. става и за коли с газова уредба), винаги е полупразен, и както казах е безплатен първите 4 часа.

Дори и да имат разрешително за престоя поради строежа на въпросния бар.Патрулката може поне да направи забележка,на въпросната кола да даде малко назад.И така престрояването да се извърши без нарушение!С две думи,нямам думи!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                        Колега, тук направо си си за глоба. Пресичаш двойно непрекъсната маркировка. Полицая може да си чака на входа и да си пише фишчета. Него кой ще глобява, не знам.
                        Някой питаше за пример на абсурд в организацията на движение - ето един такъв е тази двойна линия - дясното платно там едва ли някога е било свободно (освен в деня, когато са поставили маркировката)... Очевидно е, че няма как да се спази тази маркировка (или може би, ще се престроите вдясно и ще спрете да изчакате, докато се освободи платното)...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

.Предполагам -хетеро ?
                          За момента - да, за по-нататък - само бъдещето ще покаже

Разбра ли къде можеше да гризнеш дръвчето-да се чете предпоставка за ПТП.
                          Не, продължавам да не разбирам. И нямам проблем да си призная, че съм нарушил, ако наистина съм. Та къде е предпоставката за ПТП ?

Апропо - вярваш или не, една от причините да си сложа камера, е именно да мога да анализирам една или друга моя постъпка на пътя, и евентуално да си извадя поуки за в бъдеще.

Коментар

Не, продължавам да не разбирам. И нямам проблем да си призная, че съм нарушил, ако наистина съм. Та къде е предпоставката за ПТП ?

Апропо - вярваш или не, една от причините да си сложа камера, е именно да мога да анализирам една или друга моя постъпка на пътя, и евентуално да си извадя поуки за в бъдеще.
                            След районното бре човек. Няма знаци а от дясно имаш кола .Има улица -малка ама я има.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              Някой питаше за пример на абсурд в организацията на движение - ето един такъв е тази двойна линия - дясното платно там едва ли някога е било свободно (освен в деня, когато са поставили маркировката)... Очевидно е, че няма как да се спази тази маркировка (или може би, ще се престроите вдясно и ще спрете да изчакате, докато се освободи платното)...
                              Аз си мислех, че е абсурд да не спазваш правилата за движение, ама то друго било. Подземен няколко-етажен паркинг, на покрива също има паркинг, но разбираш ли организацията нямало как да се спазва. И какво толкова има там, че те принуждава да спираш в тази лента. Там няма абсолютно нищо. Гола стена на мола.

Коментар

След районното бре човек. Няма знаци а от дясно имаш кола .Има улица -малка ама я има.
                                Ха, абсолютно прав си, кол има - знак няма ! Нерегулирано кръстовище, отнемам предимството на дясно-стоящия !

Същия феномен го има много по малките населени места. Всички знаят че Главна улица си е Главна улица, ама знаците на кръстовищата с разни малки преки отдавна са окрадени, та по същество ако някой дядо се изхака от пряката в дясно и ме нацели - той си е в правото
                                Последно редактирано от windwarrior; 30-05-14, 21:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X