Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
    Ха, абсолютно прав си ! Нерегулирано кръстовище, отнемам предимството на дясно-стоящия !
    Вместо и теб да оправдае както колегите си ...

Коментар

Ха, абсолютно прав си ! Нерегулирано кръстовище, отнемам предимството на дясно-стоящия !
      Печелиш снимка със служебното куче. Но вече съм пенсионер и може да се снимаме със кучето на дядо Владо в неделя -не ,че много ме обича де.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        След районното бре човек. Няма знаци а от дясно имаш кола .Има улица -малка ама я има.
        Тук малко ми заприлича,Слон да прави път на мравката!

До колкото виждам,не е кръстовище а пресечка която се включва в главен път.
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
          Ако си карал патрулка 20 г. в най тежкото районно в страната ще мислиш малко по различно. Бъди здрав .

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
            Ми аз лично намирам последното му мнение за полезно - карането по навик също може да ти изиграе лоша шега. Това че караш по даден маршрут всеки ден от хамнайсе години насам, не отменя задължението да гледаш знаците и маркировката Един колега така изгоря с фиш - по навик си карал със 65, щото знаел че ограничението е 60. Да де, ама миналата вечер на 50 метра след ограничението 60, добавили ново - 40. Но той нали пътува всеки ден от там, не обърнал внимание, и те ти 25 км/ч превишение
            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Ха, абсолютно прав си, кол има - знак няма ! .... Всички знаят че Главна улица си е Главна улица, ама знаците на кръстовищата с разни малки преки отдавна са окрадени, та по същество ако някой дядо се изхака от пряката в дясно и ме нацели - той си е в правото
              Ъмм знака "главна улица" само за едно кръстовище ли е в сила? Щото преди районното си го имаш
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                До колкото виждам,не е кръстовище а пресечка която се включва в главен път.
                Не че ми е кеф сам да си го донабивам отзад, ама... Мисля че това се касаеше за ситуация в която се пресичат пътища от различни категории - напр. кръстовище между черен път и асфалтиран такъв - тогава по презумпция, дори и без знаци, с предимство е ППС движещо се по пътя от по-висока категория.

В моя случай - имаме кръстовище между два пътя от една и съща категория, и няма знак който изрично да указва моето предимство, не се вижда и знак който да указва на колегата в дясно, че пресича път с предимство... ерго, важи правилото на дясно-стоящия. Или бъркам ?

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                Ъмм знака "главна улица" само за едно кръстовище ли е в сила? Щото преди районното си го имаш
                Ми не, важи само за конкретното кръстовище.

(4) Пътен знак Б3 се поставя в началото на пътя с предимство и се повтаря пред всяко следващо кръстовище по този път.

Коментар

Ако си карал патрулка 20 г. в най тежкото районно в страната ще мислиш малко по различно. Бъди здрав .
                  Към какво те променят тези 20 години?,нали закона си е закон?

Не се заяждам,но за мен 50%(да не кажа и повече)от сегашните полицаи са службари!Ден да мине друг да дойде!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Не , важи до Пловдив. Пак ли да ви дразня с членове ,букви алинеи и др . за да попрочетете закона . Полезно е .

Коментар

...В моя случай - имаме кръстовище между два пътя от една и съща категория, и няма знак който изрично да указва моето предимство, не се вижда и знак който да указва на колегата в дясно че пресича път с предимство... ерго, важи правилото на дясно-стоящия. Или бъркам ?...
                      Не се бъркаш. Нарушител си.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                        Към какво те променят тези 20 години?,нали закона си е закон?

Не се заяждам,но за мен 50%(да не кажа и повече)от сегашните полицаи са службари!Ден да мине друг да дойде!
                        Две пленени крадени коли и единия шофьор в едно преследване , 17г за педофил и др. Системно каране без фарове през нощните смени , превишаване скоростта в пъти .....и тн.

Коментар

Две пленени крадени коли и единия шофьор в едно преследване , 17г за педофил и др. Системно каране без фарове през нощните смени , превишаване скоростта в пъти .....и тн.
                          Смисъла на въпроса ми беше съвсем друг,но здрав да е!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Иво е напълно прав във конкретния случай. Тоя знак дали го е имало, или го е нямало - дали е откраднат, или е решено да бъде махнат (пък за кола ги домързяло) - няма значение.
                            Пък и „Вятърко“ съвсем достойно реагира.

пп
                            Аналогичен случай имаше жената преди няколко години. ПТП, дни допреди което беше променена организацията. Понеже в квартала, жената в час - другият кара на принципа: „По широкият път е с предимство“.
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

...Ми не, важи само за конкретното кръстовище.
                              Тенкю, забравил съм,
                              предвид че "кръстовощето" е само за служебни каляски, то струва ми се някой просто иска да е с предимство, та кола не случайно е празен.
                              Да пожелаем здраве и късмет на полицията дето ни пази.

Но след малко ще изискам една схема на знаците там
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

предвид че "кръстовощето" е само за служебни каляски,
                                Ми аз отнех предимство на съвсем цивилна каляска, както се вижда от клипа

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X