Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнение
    Там има светофар...
    0:38 е стоп-а, светофара е след това, може и така да изглежда, но пък автомобилите в ляво намалят скоростта.

1:34 си след джип, който навлиза на жълто.....1:36 вече е червено, а си преди булеварда, който пресичаш.
    Общо взето не бих се 'хвалил' с такъв клип, че и да намирам кусури на останалите участници в движението!

ПП Да, на първия клип съм пропуснал нарушението в 0:40 мин.
    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
      0:38 е стоп-а, светофара е след това, може и така да изглежда, но пък автомобилите в ляво намалят скоростта...
      Знакът е на кръстовището, което се регулира със светофарна уредба. Така че водачите трябва да се съобразяват с него само ако не работи светофара. Или е на жълта мигаща светлина.

Коментар

Темата е за клипове с нарушители. Показани са такива. Значи всичко е наред. Никъде не е казано че клиповете не може да са със събрани авторски съчинения...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Тъй като в природата дисбаланс няма, в противовес на тЕрикатите изобилства с "неделни шофьори", които се движат с 20 км/ч (първият), карат по средата между лентите сакън да не ги мине някой и да успее да премине кръстовището на зелено (вторият) или направо спират като видят зелен светофар (третият), за да светне червено и тогава да пресекат кръстовището. Точно така направиха и вторият, и третият от това клипче, ама нямам камера отзад, за да го покажа За капак един инструктор реши, че трябва не да се спре, а да се паркира на знака стоп за почивка и продължителен инструктаж.

Докато гледам видеото съм на тръни! Мокро е, караш бързо, на пешеходната си представи как зад колата излиза някоя по-ниска студентка, която не си видял заради спрелия автомобил. С тази скорост,където и да илезне ситуация, няма да имаш никакво време за реакция! Майната им на нарушенията!

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
            Докато гледам видеото съм на тръни! Мокро е, караш бързо, на пешеходната си представи как ...
            Къде видя мокро? То в темата от самото начало, който пусне клипче, почват да му се търсят негови нарушения. Ето още едно - след 1:15 мин.

България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Светофарите в София са "препоръчителни" Важното е осъществяването на плавно движение, без резки спирания, предпоставка за ПТП:
              От 1:10 мин.:
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Не съм сигурен, но на места ми се струва, че има малки локви, като след дъжд, а най-лошо се сприа, когато започва да вали и е леко мазно и когато е спряло да вали и отново леко се е разкаляло. Извинявам се ако това е сух асфалт и не ме разбирай грешно, всеки прави малки нарушения, но аз бих намалил повече на пешеходната!

Коментар

"Забранен десен завой?", айде бе - България се нуждае от силно дясно реформаторско управление! А откакто се заглеждам в такива клипчета, констаНтирам, че малките зелени автомобилчета явно са особена категория МПС, тип "черен джиБ". Може да нямат предимство, но пък светофарите и знаците за тях са само препоръчителни:

Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 24-11-14, 13:50.

Коментар

Абе тоя юнак в началото с Шкодата, ако го беше отперил трамвая щеше набързо да се научи да спазва знаците и правилника....

Коментар

За капак един инструктор реши, че трябва не да се спре, а да се паркира на знака стоп за почивка и продължителен инструктаж.
                      М`да. Явно става дума за някакво място за почивка, пък аз хулиганствам и гаменствам, настъпвайки маркировката Човекът си спрял, т.е. паркирал като пред хоремага на село, но нищо укоримо няма в това, нали:

Коментар

М`да. Явно става дума за някакво място за почивка, пък аз хулиганствам и гаменствам, настъпвайки маркировката Човекът си спрял, т.е. паркирал като пред хоремага на село, но нищо укоримо няма в това, нали:

Ама 1 към 1 е с предния случай с учебната кола. Същото е, нЕма спор!

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                          Ама 1 към 1 е с предния случай с учебната кола. Същото е, нЕма спор!
                          Грешката ми бе, че не изнесох камерката да снимам учебната кола как си кибичи на "стопа" и 5 минути след бруталното погазващо правилата нейно заобикаляне от мен.
                          Прочее имам някоЙ подозрения, че този "стоп" е остатък от времена, когато "Фр.Нансен" е била двупосочна улица. Иначе как са изпуснали катаджиЙте такава хранилка ?

Коментар

като видят зелен светофар..., за да светне червено и тогава да пресекат кръстовището.
                            Класика. Не му е загаснала колата, не-не. Просто се чака, докато озвереят свиркащите отзад, даже още по-добре е някоЙ кибритлиЙ да излязат от колите (така със сигурност ще блокират останалите), след което като светне ЧЕРВЕНО се минава през кръстовището. Духовна ч*кия - ем си пре*бал едно двайсетина шОфера зад тебе, ем си им провел малко anger management therapy

Коментар

Не искам да се заяждам, но ти как като си трета кола реши,че не е загаснала колата ?! А и като гледам човека се изнесе на оранжево

Та все пак - как разбра,че не е загаснала колата или е имала друг проблем при положение,че пред теб има две коли до въпросната ?

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
                                Та все пак - как разбра,че не е загаснала колата или е имала друг проблем при положение,че пред теб има две коли до въпросната ?
                                По парата от аспуха Но не се е хванала на видИото. Не включи аварийни светлини, просто ей-така - говоренето по телефона е по-важно, пък нали не трябва да се шофира, докато си плямпаш? Пълно е с такива екземпляри, даже съм се возил неведнъж при такива. Дреме, кеси, бърка си в носа или приказва по телефона, а ако му е разсвиркат, показва среден пръст и минава на червено. Ще направя колекция от такива и ще пусна едно сборно клипче.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X