Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странностите на новите стратегии за безопасност по пътищата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Странностите на новите стратегии за безопасност по пътищата

Точния цитат е в черно,гледах го по телевизията,БТВ май беше,а и тук разчекваме новите предложение за изменението на закона.Като ви го вкарат тогава вече можем да си пишем какьв е новия закон.

Да ти цитирам тукашно предложение?

Да се забрнят черните коли щото се напичали от сльнцето,работели климатиците и харчели повече бензин..............или да се забрни пушенето в колите щото се осмьрдявали...........

ГЕНИАЛНО,за осем цилиндровите никой нищо не казва ма ще я боядисвам розова тия дни,че да не се напича.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
      Не зная как е в останалата част на Европа но в Испания след регистрация и съответната такса без никакви ядове се кара с булбари, тракторни гуми, лебедки и всякакъв тюних от сорта.
      В Англия не съм имал проблеми ,нито са ми искали такси. Май пак ще ставаме по-големи католици от папата.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Точния цитат е в черно,гледах го по телевизията,БТВ май беше,а и тук разчекваме новите предложение за изменението на закона.Като ви го вкарат тогава вече можем да си пишем какьв е новия закон...
        Това в черното, което визираш, го няма никъде. От къде идват тези нови предложения, кой ги прави, какви са точно?

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
          Това в черното, което визираш, го няма никъде. От къде идват тези нови предложения, кой ги прави, какви са точно?
          В случая камъните са в моята градина , щото аз пуснах темата . Отговора на въпроса ти е в първия ми пост . Всъщност, едва ли аз съм първия , който е забелязал статията , така че автора на темата е най-малкия проблем .

...нека не забравяме , че по подобен начин ( от статии , уж недоказано инфо от тъпи журналя и т.н. ) тръгна и проблема със забраната на офроуда в горите . Уж нищо и никой , пък после всички знаят какво последва ....

.. както вече споделих мнението си - тия са на принципа : Ако - и доколкото мине ! . Те все са на коня - колкото , толкова .
          Мен обаче не ме кефи идеята задължително да се осланям на електрониката в автомобила , по няколко причини :
          - ESP и подобни създават измамното усещане за спокойствие на водача . Демек : аз ше си карам по мокър и отинявен път със 100 по завоите ( един приятел с ESP на С-класата по този начин си направи Мерцедеса на мармалад ) , а пък електрониката ше си свърши работата , като полетя към канавката .
          - резултат от горното : въпросната електроника създава илюзия , че ще е панацеята за катастрофите по пътищата (?!)
          - от 30 - годишния ми опит по пътищата на Бг , Еуропа и Близкия Изток , съм стигнал до извода , че Аз се чувствам спокоен като водач тогава , когато Аз командвам техниката , а не тя - мен .
          .. и други аргументи имам , но в СД на МВР има по-умни екипи , начело с един полковник , който имам чувството , че ако има власт , ще забрани автотранспорта изобщо (това по повод на въпоса кой ги измисля тия дивотии ) , та там без да са карали 40- тонна композиция , 22 часа без сън и при 40 градуса на сянка през камънаците и пустините , явно са по-наясно с нещата .

Живи и здрави ! Господ си знае работата , ще ги надживеем и тия !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            В случая камъните са в моята градина , щото аз пуснах темата . Отговора на въпроса ти е в първия ми пост . Всъщност, едва ли аз съм първия , който е забелязал статията , така че автора на темата е най-малкия проблем .

...нека не забравяме , че по подобен начин ( от статии , уж недоказано инфо от тъпи журналя и т.н. ) тръгна и проблема със забраната на офроуда в горите . Уж нищо и никой , пък после всички знаят какво последва ....

.. както вече споделих мнението си - тия са на принципа : Ако - и доколкото мине ! . Те все са на коня - колкото , толкова...
            В случая темата е за странностите в стратегията, която е ЕДНА. И в нея ги няма тези неща, които се коментират тук. Темата е много изкривена, най-малкото я няма самата стратегия. И всъщност какво се коментира тук?

Коментар

Само как ще ме разберат , че гледам ДВД, като ми е вграден дисплея в огледалото за обратно виждане !?
              А и за пушене на лула и наргиле не се споменава нищо. А за пиене от кемъл баг!? А свирки !?
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Какво значи Няма го никьде?Аз от Калифорния щом го гледах по новините значи не е сьвсем никьде.

Коментират се писаниците от линка в началото на темата.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

СВИРКИ МОЖЕ. И с топче, и без.
                  А най-добре с халка на езика
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

В случая темата е за странностите в стратегията, която е ЕДНА. И в нея ги няма тези неща, които се коментират тук. Темата е много изкривена, най-малкото я няма самата стратегия. И всъщност какво се коментира тук?
                    Като си информиран - кажи какво има в т.нар. стратегия! Като ги няма официално публикувани предложенията, по медиите излизат приказките на един или друг милиционерски началник, разкрасени от журналята.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз се замислих по последният ти въпрос (@ Maystor). Ако консенсусно настроена екс-девойка, реши спонтанно да изпълни кратка музикална форма на другаря водач, който здраво е стиснал волана с две ръце и съсредоточено гледа по курса, кой е за е#@ане? Практически казус, такъв...
                      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                      No wahalla.

Коментар

Ми ЖиПиЕси-те, тя как' Сийка, като каже дръжте дясно и аз посягам, а това си разсейва.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                          И аз се замислих по последният ти въпрос (@ Maystor). Ако консенсусно настроена екс-девойка, реши спонтанно да изпълни кратка музикална форма на другаря водач, който здраво е стиснал волана с две ръце и съсредоточено гледа по курса, кой е за е#@ане? Практически казус, такъв...

Важното е да не пуши в момента
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Коментираме това , което пишат вестниците . Интересното е , че в някои случаи тия последните пишат и истини .

А като ще изпадаме в подробности , нека да напомня , че от 90`та година насам , това е поредната стратегия на гениалните ни радетели за безопасност на пътя . Резултатите от напъните на специалистите ги виждаме всеки ден в черната хроника . От всичките им стратегии .
                            .... Самата стратегия , за която се пише във вестниците тепърва ще се облича в законна форма . Когато това стане , резултата ще е както обикновено : "Ох , ох .... " ... не ща да продължавам , заради добрия тон . Но както е казал народа : " Веднъж като влезе .... от много мърдане само е по-дълбоко ". Или по иначе казано : "След дъжд- качулка " .
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Като си информиран - кажи какво има в т.нар. стратегия! Като ги няма официално публикувани предложенията, по медиите излизат приказките на един или друг милиционерски началник, разкрасени от журналята.
                              Ами има си я:
                              http://dokkpbdp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...iya11_2011.doc

Вече може да коментираме по същество. И не само странностите, а и добрите предложения. Със сигурност има и плява, но да я отсеем и да видим добрите предложения.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                                Коментираме това , което пишат вестниците . Интересното е , че в някои случаи тия последните пишат и истини .

А като ще изпадаме в подробности , нека да напомня , че от 90`та година насам , това е поредната стратегия на гениалните ни радетели за безопасност на пътя . Резултатите от напъните на специалистите ги виждаме всеки ден в черната хроника . От всичките им стратегии .
                                .... Самата стратегия , за която се пише във вестниците тепърва ще се облича в законна форма . Когато това стане , резултата ще е както обикновено : "Ох , ох .... " ... не ща да продължавам , заради добрия тон . Но както е казал народа : " Веднъж като влезе .... от много мърдане само е по-дълбоко ". Или по иначе казано : "След дъжд- качулка " .
                                Ами ако критерий е брой загинали през 2010г. бяха 775, а през тази се очертават(дано) под 700. През 2008г. са над 1000, а през 2009г. около 900. Явно има някакъв ефект от нещо. Но от какво?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X