Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странностите на новите стратегии за безопасност по пътищата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Странностите на новите стратегии за безопасност по пътищата

Пак старата система. Обявяват, че ще забранят 5-6 неща, половината от които абсурдни (като напр. ESP) и народа като се възмути казват, е хайде от нас да мине - ще забраним само йеденето, пийенето, пушенето и ролбарите, пък другото засега ще се въздържим. И българина облекчено въздъхва и чак остава доволен, че му се разминало, 'щото 80% нямат ESP.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Само да питам :

Каква е разликата дали някой ще бутне пешеходец (да не дава Господ) с бронята , или с булбара , като колата и в двата случая е над 2 тона ??

Тъпоооо, тъпо,тъпо,тъпо.........
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Има разлика и тя е голяма,шанса да го преметнеш през капака е никаква с булбара.Не ми се рови за статистиката от Англия да видиш какьв е шанса на дете да оцелее срещу булбар и сьщия модел без булбар.

Не е там играта,номера е,че всеки си прави каквото иска,а те нови закони мислят все едно старите се спазват.Хванали се за булбара,а всеки си кара как му е кеф.Що не извадят какьв е % от загиналите от булбар?Рейсовете се разпадат,ТИРовете гуми нямат........... те се хванали за джипка която се влачи в задрьстването с 1 километра в час.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Има разлика и тя е голяма,шанса да го преметнеш през капака е никаква с булбара.Не ми се рови за статистиката от Англия да видиш какьв е шанса на дете да оцелее срещу булбар и сьщия модел без булбар.

Не е там играта,номера е,че всеки си прави каквото иска,а те нови закони мислят все едно старите се спазват.Хванали се за булбара,а всеки си кара как му е кеф.Що не извадят какьв е % от загиналите от булбар?Рейсовете се разпадат,ТИРовете гуми нямат........... те се хванали за джипка която се влачи в задрьстването с 1 километра в час.

+1 Да не забравяме,че това са и нови "хранилки".

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
            Само да питам :

Каква е разликата дали някой ще бутне пешеходец (да не дава Господ) с бронята , или с булбара , като колата и в двата случая е над 2 тона ??

Тъпоооо, тъпо,тъпо,тъпо.........
            Не, не е тъпо. Ако те бутнат с тия железа ще си натрошен целия. Нали затова броните на автомобилите отдавна не са просто една тенекия. По добре е да ги няма в действителност.

Коментар

Браво! Вие сте стигнали последната фаза! На принципа "всичко ми е наред даже и онова отпред /булбара/" сега ще си махате железата. Не трябва ли да се наблегне първо на ниско прелитащите келеши с редовни брони? От едно каране в България наскоро имам поне няколко бели косъма. И то не заради железа.
              Абе каквото и да си говорим- на маймуни ви направиха.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Не ми е ясно за какво толкова се палите? Мерките ще се въведат след 2014г. Твърди се, че 2012 всичко приключва...
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
                  +1 Да не забравяме,че това са и нови "хранилки".
                  Офф от темата за да видите какво е хранилка.

По закона в Калифорния нямам право на каквито и да е затьмнени предни стькла,оригиналния % и това е.Реално обаче се напича на фурна и 90% от колите са с някакьв % фолио на предните и така си карат.Глобата като ме спре е или 250 кинта ако не го поправя до месец или 25 след ремонта.
                  Какво става - спира ме,дава си ми призовката,аз отивампри моя с фолиото,той го сваля,отивам при куките,разписват се след преглед и след обяда сьм пак с фолио.Плащам си 25 кинта глоба и карам.Тьпо или не в сльнчевия щат нямаме право на фолио,закона в Тексас,Аризона,Флорида...........е друг,тук закона е хранилка.

Директно си му казвам на куката - сина ми му се зачервяват очите,няма да го дьржа с очила в колата и няма да давам по 200 кинта за доктор всяка седмица.
                  - Ми вози го на задната седалка / то на предната е незаконнно /...........
                  - Обича да кара аз като пия и от задната му идва далеч волана.............

И с това заяждането и от негова и от моя страна приключи,в колата не се вижда ако няма сльнце,тьмно като в кучи ...

Е те това е хранилка,за превишена скорост обаче ми лепят 500+ кинта глоба и не питат.А вие да внимавате с пушенето на Орлов Мост,че много ше ви пречи
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    Не трябва ли да се наблегне първо на ниско прелитащите келеши с редовни брони?
                    Някой от тях имат допълнителни брони от тръби. Много им тича.

Коментар

Така ще е докато законите се пишат от разни писарушки за които мпс с "булбар" е нещо като кола от филма Лудия Макс.
                      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                        Така ще е докато законите се пишат от разни писарушки за които мпс с "булбар" е нещо като кола от филма Лудия Макс.
                        Докато половината возила в България продължават да се управляват от Лудия Макс филма няма да свърши.
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Защо ли имам странното чувство, че ченгетата веднага ще причислят и offroad броните към въпросните ролбари... ами с лебедките какво правим? То пак си е желязо... Ще има едни тълкувания...
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                            Докато половината возила в България продължават да се управляват от Лудия Макс филма няма да свърши.
                            Другата половина е заета от бързи и яростни .

Аз също съм на мнение , че психологията на законотворците е : пускаме няколко идиотщини и - докъдето мине ! Щото нерядко минава и всичко .
                            За мен е пълна идиотщина както махането на "предпазните решетки" , така и задължението ( макар и от далееечната 2014-та) за задължителни измишльотини във вид на ESP примерно .
                            Щото последното явно е подсказано от някой "наш човек" , вносител на возила .Далаверка малка , ама далаверка . ... Докато първото ( с пешеходците ) води до казуса : Убаво , тогава по Аутобана ( където движението на пешеходци е забранено) , що да не си шиткам с "предната решетка" ?!
                            Аргумента с "грижата за човека " не е от вчера . Ама ние вече се сещаме и кой е Човека ?!

Съвсем обяснимо е и защо повечето неща ще минат . ... От 2 милиона автомобилисти , 1 милион са пушачи . 50 % от тях като ги спрат с димяща цигара , ше кажат : "Е ай стига с`я , ше се глобяваме за глупости .... " Останалото е известно - и милиционера семейство храни все пак .
                            Та така у нас . В случая - да ме прощават братята отвъд океана , ама да сравнявате американските полицаи с българските милиционери -... нали сами знаете , че е нелепо Ние сме си извън света .
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аааа, моля! Хайде дане си ги мерим /полицаите/.
                              Загледах се в един Вранглер. Ами той от завода си идва с металната броня. Ясене, мисли за пластмасова броня на ужаската. Хаха. Тия съвсем на та.ак ви взеха!
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Обява вьв вестника има,тьрсят се полицаи и гранични.Ония ден един откачил,стрелял по някакьв на паркинга,качил се в колата,спрял до един полицай и го грьмнал почти от упор,задьниха половината град за погребението му.Намериха убиеца,че и още един бил с него в кьщата,втория е в тежко сьстояние в болница,убиеца са го усвиткали след пьрвия шут на вратата.

Полицай лесно се става тук,НО закона го пази и закона ме пази и мен.Що не ми поиска пари или аз да се опитам да му набутам пьк да видим кой какво го чака.

Не е важно колко и какви закони имате,важното е дали и как ще се следи за спазването им.Аз на Бенца имам АСР на копче,мразя като вали да ми дьржи задника на пьтя и жената само ме бие през рьцете да не го изключвам.Имам ли го?Ми имам го ма мога да не го ползвам.Що не се усуча пред някой ушко пьк да ме пита дали сьм с копче или без,дреме му,ОПАСНО ШОФИРАНЕ и айде падам в канала с все 'сичките копчета.

Да не пиеш в жегата в задрьстването............някой акьл има ли там?НЯКОЙ АКЬЛ ДА ИМА?Как ще ме спреш да не пия вода бе ......... или да отбия в дясното платно и да си попия малко,а задрьстването зад мен друг да го мисли.АКЬЛ????Или да карам само вечерно време???Кукууууу,някой врьзка да прави,между ушите да има нещо?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X