Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приеме ли се това - става страшно! Пазете се!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Приеме ли се това - става страшно! Пазете се!

Само така, глоби с 3 и 4 нули отзад. И най-важното - дори и да не са толкова страшни самите глоби, говедото трябва да знае, че са неизбежни. И за бедняка и за милионера.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      Само така, глоби с 3 и 4 нули отзад. И най-важното - дори и да не са толкова страшни самите глоби, говедото трябва да знае, че са неизбежни. И за бедняка и за милионера.
      И кой беден ще ги плаща? Ако има затвор вече става друго. Крайно време е застраховката да зависи от ПТП-та и нарушенията.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Не точно.Според теб който има пари си плаща глобите и си кара както си иска.Ами то и сега е така.
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Аз сьм дьрт,но вчера чак се изненадах какво тьпо изпреварване им спретнах,че и завоя с вратите го взех.Слизам пред нас,треперят ми рьцете / щот сьм дьрт / и си мисля................Малииии,ако се бях опердашил в ония стьлб или зад завоя имаше кука сега щях да сьм легнал.В единия случай нямаше да стана,вьв втория оставам без книжка за година поне,глобата ще е половината кола,а застраховката ми скача тройно поне.Това,че няма и да ме пита що пили колата по завоите е отделно,гривничките и без целувки на сламенника.

Тия ги правя без деца в колата,без жена,без пешеходци и без да засичам никой,опасно само за мен.Един пьт да ме хванат и ще ми го избият през кьдето намерят без да питат.Е те от това ме е страх,а не,че ще го увия около стьлба като голяма змия в малка кошница.Не го ли направят да те е страх от закона,а не от скороста няма да се получи.В настрещното не сьм карал има/няма 9 години,ако се пребера в БГ бьрлив ще ме направят.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
            Не точно.Според теб който има пари си плаща глобите и си кара както си иска.Ами то и сега е така.
            С вас сме писали заедно,след Мишоци двата поста.

Виж какьв е закона тук - след всяка глоба и след всяко нарушение ти скача застраховката.Познавам хора които плащат тройно повече застраховка от парите които дават за изплащане на кола или мммммммм грубо изплащаш 4 коли на куп.Оди карай като луд,рано или кьсно ще останеш без книжка и застраховката ще ти е Х 5.

Голям праз нали.Мчи да,опитай се да караш без застраховка - отнемане на автомобила и яка глоба или ако има ПТП си виновен автоматично ТИ защото по закон не трябва да си на пьтя без застраховка и ако не си там няма в какво да се ударя.

Караш пиян и те хващат - с всички глоби,адвокати,тьпотии............е около 10 000 долара изваждането от джобовете,отделно малко ще полежиш и малко курсове ще изкараш,а може и полицейски коли да ти се наложи да льскаш.

Няма го Ма бате дай да се оправим,той те е надупил на предния капак и камерата ти е в муцуната.И няма бедн сьм - колата се прибира като си беден и излиза на тьрг за нула време,а коли по 50 кинта няма в България нали.Глобите по 2000 и пак си говорим,а и заплатите по 4 на куките,че да има кой какво да пази.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Въпросът по-скоро е, кой богат ще си ги плаща?
              Бедните си ръсим редовно за всичко.
              Има и вариант корупция... Богатите са по-склонни на спонсориране...
              Колкото и строг закон да приемат, все ще си има недосегаеми, безсмъртни...
              Нищо не може да се накара да функционира тук.

ПП: Босс, за заплатите на куките си прав. Не трябва да имат нужда да се поддават на корупция.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                Нали затова казвам, че за рецидив глобите трябва да растат в десеторен размер - първа глоба 1000 лева, втора глоба 10 000 лева, трета глоба 100 000 лева. Па да видим тогава париимащите дали все така ще им бъде весело като ги глобяват и им слагат запор на банковите сметки, имотите, жената, децата .........
                А и в затвора място бол.
                М/у другото един страничен въпрос - колите на министри и дупедати в Булгаристан още ли имат синя лампа? Питам, не съм се прибирал от години.
                Само DIESEL !!!

Коментар

BENZBOSS, в USA има ли недосегаеми?
                  Само DIESEL !!!

Коментар

Достатъчно е, контролните органи да ги познават. Нямат нужда и от лампи...

Коментар

Имат.Какъв затвор, ти новини от България не четеш ли?Имаш ли парички обичкат те всички и си невинен.
                      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                      Grand 3.1TD
                      0898 620 306 Стоян

Коментар

Има ми,то винаги има по някой тЕрикат.

Няма идиоти обаче или поне в мойта околия.Карат като бабички,е чак ме втриса по някой пьт,но на 65 ограничение караме 70,по-смелите 75,като няма никой или е рехаво с всички джиджавки по колата карам 110 и лепнат ли ме ще ме разковьт - реклес драйвинг е като безрасьдно каране и е арест над 80 мили в час,глобата е малко под хилядарка и арест ако го кефи.

Идеята е не да се изравним,идеята е като влиза в колата да знам какво ме чака и вече сам да си правя сметката колко ми е акьла и какво ме чака.То откачени винаги ще има,да се гоня с Нисан Z350 не е много нормално / ма го отказах де /но си знам какво ме чака и знам,че няма отьрване ако ушко излезе зад завоя.

Това е идеята на строги закони,100% успеваемост няма как,но на 99% се получава.Сьс сина в колата не ми трябва да се замислям,там карам спокойно и само белите рькавици ми трябват.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Достатъчно е, контролните органи да ги познават. Нямат нужда и от лампи...
                          Котарак, ясно, ама нали знаеш, че по закон кола със синя лампа не подлежи на проверка.
                          Аз точно това имах предвид под ''недосегаеми''.
                          Последно редактирано от мишоци; 07-08-11, 22:05. Причина: ДОПЪЛНЕНИЕ
                          Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                            Котарак, ясно, ама нали знаеш, че по закон кола със синя лампа не подлежи на проверка.
                            Аз точно това имах предвид под ''недосегаеми''.
                            От това няма измькване,винаги ще го има.

Тук говорим за това дали на 16 имаш акьл и как да ти го набият като още не ти е дошьл / моя го чакам да дойде /.В Щатите да казвам ли кога взимат книжки,кога карат коли,кога влизат в казармата и кога почват да пият по закон.Тьпо нали?Ма работи
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Знам, Мишо. Проблемът не са тия. Проблемът е, че тук всеки сравнително успял бизнесмен и децата му са недосегаеми.
                              Ясно е , че недосегаеми на високи държавни постове има навсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                От това няма измькване,винаги ще го има.

Тук говорим за това дали на 16 имаш акьл и как да ти го набият като още не ти е дошьл / моя го чакам да дойде /.В Щатите да казвам ли кога взимат книжки,кога карат коли,кога влизат в казармата и кога почват да пият по закон.Тьпо нали?Ма работи
                                Хич не е тъпо. В противен случай си оставаме във феодализма .
                                Само DIESEL !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X