Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карате ли на халогени?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Карате ли на халогени?

Специално за тези които смятат, че са повече от другите и от закона, и карат с включени допълнителните фарове за мъгла в ясно време съм си приготвил и аз едни допълнителни фарове.
    Ако в един момент в тъмната вечер започнете да виждате само бяло петно, значи сте си включили х'Алогенките и аз съм срещу вас. Според мен, моите 'Алогенки също не пречат. 4х100Вт.

Бе писна ми от комплексари, които са твърдо убедени, че гъзарията им е безнаказана.
    Като покарам 5-6 часа нощно време срещу "непречещи" 2-3 комплекта фарове и загубвам всяка мярка в приказките..
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
      Миналата зима карах на къси + включени халогени. Поради простата причина че бяха се отворили огромни дупки по пътищата. И един ден в града ме спират за проверка, и полицая ми цитира закона за светлините. И му обеснявам защо съм ги включил, той дума не каза, но написа АКТ заради това. И от тогава само при намалена видимост.
      Евала на полицая.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Специално за тези които смятат, че са повече от другите и от закона, и карат с включени допълнителните фарове за мъгла в ясно време съм си приготвил и аз едни допълнителни фарове.
      Ако в един момент в тъмната вечер започнете да виждате само бяло петно, значи сте си включили х'Алогенките и аз съм срещу вас. Според мен, моите 'Алогенки също не пречат. 4х100Вт.

Бе писна ми от комплексари, които са твърдо убедени, че гъзарията им е безнаказана.
      Като покарам 5-6 часа нощно време срещу "непречещи" 2-3 комплекта фарове и загубвам всяка мярка в приказките..
      Аз съм замислил 6 ксенонови фара за селскостопанска техника, по 50 вата, с вградена във фара електроника, ненасочено осветление. Два на бронята и четири горе. Ей това е бяло петно. Специално за тия с халогените.

Проблема с тъй наречените халогени е, че никой никога не ги регулира, съответно те светят навсякъде. В мъгла е ок, но иначе е пълна простотия.

Коментар

Е винаги е било простотия и винаги са се намирали дървени тарикати "с лупи" "с вградени фабрично незнам къде си" аз съм най-добрия и единствения на света (или поне мама така ми е казала). И на мен ми писна... И ми писва все повече и повече. Дано ги разпукат от актове (въпреки,че полицайте били гадни тогава) защото иначе няма да се научат..... Има и други хора без цветомузика и коледни лупи по броните... И ни болят очите от тия "непрчещи лупи"..... И е опасно и за вас като се засилим по ефекта на пеперудата на таран към вас.... Срам ме е, че и тук се намират недисциплинирани шофьори. И аз персонално не харесвам всичко в наща държава ама го спазвам. И това е демокрацията.....
        висете отпуснато

Коментар

Един приятел ми обявснява:
          Аз като си купя кола задължително ще карам на фарове за мъгла,или халогени.
          Аз му обяснявам че пречи ,а тои ми разправя че не му пука.
          Нищо че ми е приятел,ама ако е срещу мен с включени допълнителни светлини му пускам
          дългите на колата без грам да се замисля.В България маи всеки е за себе си без да се интересува
          от другите около него.(Разбирасе че има изключения,но те са малко)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X