Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резачка за дърва, марка модел и лични впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Резачка за дърва, марка модел и лични впечатления

Здравейте!
    Благодаря на администратора,че ме допусна в групата,а на колегите от сайта пожелавам много успехи.
    Аз съм нов във групата и като цяло в занаята с резачките .Чета тук в групата изказвания на колеги за веригите . Че има и фалшиви -въпроса ми към колегите е как се разбират фалшивите вериги. Аз купих на скоро на старо хуск 365 ходих при дистрибутора и взех нова 34 зъба стъка мисля 3/8 -питам с цел по нататъчно мое използване на машината да ги разпознавам .То е ясно наи сигурния начин е дистрибутора но за обща култура .Машината е за лични цели .Благодаря предварително на колегите които ще се отзовът

Коментар

ЗдрАВЕЙТЕ, колеги моята хузварна която купих почти на символична цена . Ми прави проблеми вярно аз не разбирам нищо и се опитвам да режа по малко личните дърва.Но виждам че с нова верига се мъчи машината дори и заначинаещ като мене .Прочетох цялата тема и някъде прочетох същите признаци като на моита резачка.Когато подавам газ има забавяне в оборотите не секачват веднага а и самите обороти нещо ги няма самата машина като че ли не може да се изфорцира така да се изразя .Трябва да одбележа че нямам никакъв опит с двигатели и бутала сигменти и др . Просто се изказах с мои думи за това което чуствам като проблем от машината . А тя вярно е стара на 10 -12 години мисля кажа човека . Някои може ли да помогне с нещо тук нашите маитори са пишман и само гледат облага . А в наи близкия магазин за хуз не правят ремонт има сервизна база в БЛА -ев град. някакви идеи трябва ли да сменя карба -защото аз мисля че в него е проблема. Благодаряпредварително за мненията и идеите от вас.

Коментар

От къде си ?
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Колега трябва цялостна профилактика и смяна на бензиновия филтър,свеща ,въздушния филтър.
          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

добро утро колеги здр. Направих моя профилактика преди да търся моистор колега . Нов въздушен филтър нов бензинов почистих фубаво с компресорчето и нова свещ . Не съм пипал друго подготвих я за маистор . Казаха ми за един двама . Но не били добри продължавам да търся сериозен маистор.

Коментар

Като търсиш , поне отговаряй на въпросите , та да те насочим.
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Цепачка, извинявай, ама до кой клас си учил в училище - не се шегувам, сериозно питам !?
                мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Затвори,и двата винта на карба до край и след това ги раззвий по оборот и половина.След това застопори газта на едно положение и завъртай бавно и помало,първо винта за въздух ,и след това този за гориво.Отбелязани са с H i L,ако трябва развий ги малко.Не сменяй карба,няма нужда.

Коментар

Възможно това да е от ментетата по 80лв бяха нови, точно с надпис ХусПварна 365.
                    мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Здравейте колеги, за колега които се интересува с какво образование съм . Ще му одговоря така основно но го взех с расло на кокъл . Аз съм от с Кулата -Петричко . Огромно благодаря на колегата които ми каза как поне да направя опит за настроика на карба . Не знам за карба дали е фалшив но машината е взета от диструбутор на марката за г Петрич --2006-7 просто и предишния собственик е забравил точно кога. Но пък ми я даде с фактурата на която не пише датата .

Коментар

Здр колеги търся помощ от публиката малко на шега . Преди време услужих на един човек с една сума .Тои си заложи машината като гаранция един вид .Мшината е щил за точене на вериги тук от форума разбрах че е с абразивни дискове. Чета и пак чета препрочитам и не става - мисълта ми е за изравняване на веригите . Пише че се хваща наи малкия зъб и по него се настроива машината . При мене не се получава не бързам дори напротив през зъб ги меря със шублер с дигитален екран . И на око или стана по малък и ли по голям ако стане по малък и страната си върви цялата така. Виждам че в групата от по старите учасници имат машинки .Ще им бъда благодарен ако споделят опита си с мен или ми дадът съвет някакъв. Машината не е моя но човека каза да я ползвам ако мога да се науча до връщане на сумата моя . БЛАГОДАРЯ на колегите които ще се отзовът на проблема ми.

Коментар

Добра вечер имам запитване към по старите участници в група. Има ли начин, само по звената на верига, да се определи броят зъбите на същата?
                          И ако има - какъв е той?

Коментар

Здр колеги някои може ли да ми каже вериги за продаване . Дали са на кангали и ги взимаш на метър . Според това което търсиш или са по стъпка и дебелина на водещото звено .Пакетирани в кутии както по магазините.Говорим за покупка от складове и препродаване.

Коментар

ЗдрАВЕЙТЕ, както и очаквах с една дума никои от старите участници в групата не помага. Така да се изразя с коментари и мнения .
                              Но аз съм упорит и ще се справя и без вашите съвети .
                              Благодаря ви.

Коментар

Те по старите участници може и да не знаят. Обърни се и към по младите участници.
                                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X