Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новите ми обувки....моля споделете впечатления и мнения!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новите ми обувки....моля споделете впечатления и мнения!!!

,
    Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    Е все пак не съм хобит и не ходя бос! Купувам си от време на време маратонки по над 100 лв и имам един куп най различни видове кубинки каквито са сметнали за нужно да ми дадат за служебни през годините. През лятото в цивилизацията нося предимно чехли някакви.
    Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Дайте идея за работни обувки - половинки или боти, да са от лицева кожа, здрава и твърда подметка(може и с пластина) и най-важното - да не спарват. Ако са около 50лв - идеално.
    От всички ползвани до сега най- съмдоволен от Диадора, лека с бомбе и пластина от пластика., За три години два пъти сменям само стелки !

Коментар

След дълго гледане и четене се спрях на Bestard Kathmandu. Първи впечатления много удобни въпреки твърдоста им, може би при шофиране ще е проблем, тази събота и неделя смятам да имам отговор. Ще споделя. Цената им от 386 падна на 312 лв след отстъпката.

Коментар

Имам въпросния модел на Бестард - за наистина висока планина, пък и зиме, е разкошно решение. За съжаление не ми остава врема да ходя на високо и съответно напоследък не го ползвам много, но първи впечатления съм споделил тук - http://adv-bulgaria.com/forum/main-c...