От: Моят нож
Долния! По-удобен е за рязане на разнородни продукти- Chef's knive
					Долния! По-удобен е за рязане на разнородни продукти- Chef's knive
 
							
						 
							
						 А как се точи това "carving" острие?
 А как се точи това "carving" острие?
							
						 А как се точи това "carving" острие?
 А как се точи това "carving" острие?

 .
.
							
						

 .
. Иначе във фактурата ми пише "Нож SHUN карвинг 10 см", значи трябва и ножът ми да е "карвинг"
 Иначе във фактурата ми пише "Нож SHUN карвинг 10 см", значи трябва и ножът ми да е "карвинг" 
 
							
						 Иначе във фактурата ми пише "Нож SHUN карвинг 10 см", значи трябва и ножът ми да е "карвинг"
 Иначе във фактурата ми пише "Нож SHUN карвинг 10 см", значи трябва и ножът ми да е "карвинг" 

 Иначе в практиката е доказано,че могат да бъдат и по-остри от заводското заточване,особено по-големият.Не,че има смисъл от това(освен за шашардисване на някой гостенин),ама...
 Иначе в практиката е доказано,че могат да бъдат и по-остри от заводското заточване,особено по-големият.Не,че има смисъл от това(освен за шашардисване на някой гостенин),ама... 
							
						Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар