От: Моят нож

Петракиев - http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=24942&page=6
От ножарските форуми изчезнах защото се навъдиха толкова професори че чак взе да ми става неудобно, че не мога да правя ножове нито пък да си купувам правилната марка или от правилния майстор Знаеш за какво говоря
  Знаеш за какво говоря 
Поддържам контакт с няколко човека и основно с Pagoda 

Първоначално публикуван от Black Wolf

Преглед на мнение

От ножарските форуми изчезнах защото се навъдиха толкова професори че чак взе да ми става неудобно, че не мога да правя ножове нито пък да си купувам правилната марка или от правилния майстор
 Знаеш за какво говоря
  Знаеш за какво говоря 
Поддържам контакт с няколко човека и основно с Pagoda

И аз така - само да си взема Аурората, нещо къстъм от РВЛ 34 и да поръчам нова дрешка за S1-цата - и ще ги спирам и аз. Поне за 3-4 месеца
 И аз така - само да си взема Аурората, нещо къстъм от РВЛ 34 и да поръчам нова дрешка за S1-цата - и ще ги спирам и аз. Поне за 3-4 месеца 

, обаче имам един проблем .
, обаче имам един проблем . При всяко миене ножа започва да ръждясва , как да се грижа за него ?
 При всяко миене ножа започва да ръждясва , как да се грижа за него ? 
 ..... абе .... мако ми е странно преди всяка употреба да го мия от мазнотията и после да го мия , че да го намажа с мазнотията ....
..... абе .... мако ми е странно преди всяка употреба да го мия от мазнотията и после да го мия , че да го намажа с мазнотията ....

Коментар