Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: и аз да се похваля

Тук съм започнал...а тук приключил
    Прикачени файлове

Коментар

Ето го готов, дръжката е от воден бивол.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от karamel72 Преглед на мнение
        Ето го готов, дръжката е от воден бивол.
        Колега, резултата е възхитителен. Ти имаш нещо много ценно - собствен стил и почерк, развивай ги и занапред. И ги споделяй с нас, удовоствие е човек да вижда изработеното от теб.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

наистина красиво се е получило браво! обаче да попитам! така като гледам идеята е да се ползва за ловен нож а по-назад беше написал,че ползваш стомана 4х13 а това не е ли малко кофти.

Коментар

Да колега с 4x13 а този е от 5x14 , но човек трябва да започне от някъде. Извинявай но не мога да разбера това ,, малко кофти ,,. Винаги ми е било интересно какво се очаква от един нож Та това е инструмент, важно е как го ползваш.

Коментар

Ако имам такъв нож няма да го ползвам за нищо, а само ще се хваля с негоПоздравления за таланта.И ножа и канията са страхотни.

Коментар

Да колега с 4x13 а този е от 5x14 , но човек трябва да започне от някъде. Извинявай но не мога да разбера това ,, малко кофти ,,. Винаги ми е било интересно какво се очаква от един нож Та това е инструмент, важно е как го ползваш.
                Ами какво може да се очаква от един нож,особенно ловен освен да реже добре и да не се затъпява бързо а 4х13 определено не отговаря на тези очаквания.
                п.п да не си помислиш че се заяждам.наистина се прекланям пред това което правиш

Коментар

Ето и моето отроче,онзи ден го завърших и вече роботя по друг модел.Това бялото е сребърце за разкош
                  Имах възможността да го държа в ръка ! И ножът, и канията са невероятни!!!!!!!!!!
                  На толкова години станах, а още не съм видял катафалка с ремарке!

Коментар

От: и аз да се похваля

След дълго отсъствие отново показвам някои ножки, лични проблеми ми попречиха но надявам се да ги преодолея и с нови сили да продължа Сега сериозно започвам с това, върху стоманата присъства и логото както и сериен номер и сериен номер Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P10404161.jpg
Прегледи:2
Размер:657.6 КБ
ID:5271469Натиснете снимката за да я уголемите

Име:192049_209385765741318_100000096887775_868260_6238932_o.jpg
Прегледи:2
Размер:110.3 КБ
ID:5271470
                    Последно редактирано от karamel72; 25-04-11, 22:14.

Коментар

От: И аз да се похваля

Страхотно изглеждат.....и ножчетата и каниите.....гледам и те се възхищавам, невероятна работа....продължавай смело напред.....това си е направо изкуство ....БРАВО!!!
                      LZ3YG

Коментар

Оказва се че не мога да кача още снимки, изчерпал съм лимита. Искам да редактирам публикациите си с по малки по размер файлове но не откривам как, някой нека пи помогне. Бих качил още снимки, Благодаря предварително!
                        Прикачени файлове

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0845.jpg
Прегледи:1
Размер:17.9 КБ
ID:5273567Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0846.jpg
Размер:20.3 КБ
ID:5273569Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0847.jpg
Размер:18.9 КБ
ID:5273568

Със сигурност съм от последните, които могат да дават съвет по компютри, но гледам, че никой не се е отзовал.
                          Отварям с Paint и в три стъпки се коригира размера на снимката.

Коментар

Оказва се че не мога да кача още снимки, изчерпал съм лимита. Искам да редактирам публикациите си с по малки по размер файлове но не откривам как, някой нека пи помогне. Бих качил още снимки, Благодаря предварително!
                            Примерно в http://www.snimka.bg/

Коментар

Благодаря, аз нямам проблем с оразмеряването на снимките работя с Photoshop отдавна но въпросът ми е как да коригирам предишният си пост с голямите снимки, малко късно видях изискванията във форума. Просто искам да ги редактирам като кача по малки на тяхно място. Благодаря !

Коментар

Благодаря, аз нямам проблем с оразмеряването на снимките работя с Photoshop отдавна но въпросът ми е как да коригирам предишният си пост с голямите снимки, малко късно видях изискванията във форума. Просто искам да ги редактирам като кача по малки на тяхно място. Благодаря !
                                Има определено време за редакция, след като изтече, вече потребителя не може.
                                Тези са добри като размер, другите снимки ги дай в друга публикация.
                                Използвай бутона преглед на публикация, за да я видиш как ще изглежда публикацията.
                                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-04-11, 07:24.
                                Land Rover Discovery:
                                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X