Колега, резултата е възхитителен. Ти имаш нещо много ценно - собствен стил и почерк, развивай ги и занапред. И ги споделяй с нас, удовоствие е човек да вижда изработеното от теб.
наистина красиво се е получило браво! обаче да попитам! така като гледам идеята е да се ползва за ловен нож а по-назад беше написал,че ползваш стомана 4х13 а това не е ли малко кофти.
Да колега с 4x13 а този е от 5x14 , но човек трябва да започне от някъде. Извинявай но не мога да разбера това ,, малко кофти ,,. Винаги ми е било интересно какво се очаква от един нож Та това е инструмент, важно е как го ползваш.
Да колега с 4x13 а този е от 5x14 , но човек трябва да започне от някъде. Извинявай но не мога да разбера това ,, малко кофти ,,. Винаги ми е било интересно какво се очаква от един нож Та това е инструмент, важно е как го ползваш.
Ами какво може да се очаква от един нож,особенно ловен освен да реже добре и да не се затъпява бързо а 4х13 определено не отговаря на тези очаквания.
п.п да не си помислиш че се заяждам.наистина се прекланям пред това което правиш
След дълго отсъствие отново показвам някои ножки, лични проблеми ми попречиха но надявам се да ги преодолея и с нови сили да продължа Сега сериозно започвам с това, върху стоманата присъства и логото както и сериен номер и сериен номер
Последно редактирано от karamel72; 25-04-11, 22:14.
Страхотно изглеждат.....и ножчетата и каниите.....гледам и те се възхищавам, невероятна работа....продължавай смело напред.....това си е направо изкуство ....БРАВО!!!
Оказва се че не мога да кача още снимки, изчерпал съм лимита. Искам да редактирам публикациите си с по малки по размер файлове но не откривам как, някой нека пи помогне. Бих качил още снимки, Благодаря предварително!
Със сигурност съм от последните, които могат да дават съвет по компютри, но гледам, че никой не се е отзовал.
Отварям с Paint и в три стъпки се коригира размера на снимката.
Оказва се че не мога да кача още снимки, изчерпал съм лимита. Искам да редактирам публикациите си с по малки по размер файлове но не откривам как, някой нека пи помогне. Бих качил още снимки, Благодаря предварително!
Благодаря, аз нямам проблем с оразмеряването на снимките работя с Photoshop отдавна но въпросът ми е как да коригирам предишният си пост с голямите снимки, малко късно видях изискванията във форума. Просто искам да ги редактирам като кача по малки на тяхно място. Благодаря !
Благодаря, аз нямам проблем с оразмеряването на снимките работя с Photoshop отдавна но въпросът ми е как да коригирам предишният си пост с голямите снимки, малко късно видях изискванията във форума. Просто искам да ги редактирам като кача по малки на тяхно място. Благодаря !
Има определено време за редакция, след като изтече, вече потребителя не може.
Тези са добри като размер, другите снимки ги дай в друга публикация.
Използвай бутона преглед на публикация, за да я видиш как ще изглежда публикацията.
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар