Здравейте !Кажете мнение за тези ножчета.Имам желание сам да си направя нещо дотук само една дръжка но ножа е на полиране в момента.Дайте идеи за стоманата.Благодаря Ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И аз да се похваля
Свий
X
-
До: и аз да се похваля
Аз лично не схванах въпроса тиО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеАз лично не схванах въпроса ти
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеАз лично не схванах въпроса ти
Първоначално публикуван от consulted Преглед на мнение....Имам желание сам да си направя нещо дотук само една дръжка но ножа е на полиране в момента.Дайте идеи за стоманата...
Странно, как след полиране, ще смениш стоманата?Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеНяма въпрос, човекът се хвали...
На т'слата дръжката ли?
Странно, как след полиране, ще смениш стоманата?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеПитай сливенските цигани. След полиране става лагерна стомана!!! Само хром, никел и ванадий.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Всъщтност исках да попитам две неща.Може ли да се направи нож от CPM 15V и ако да кой може.А второто е че исках да кажа 4е направих една дръжка на нож,който сам дал да ми полират и щте го постна да го видите.Но просто имам мерак да направя нещо цялостно.Това исках да кажа.Щте сам Ви благодарен ако ми обясните принципната процедура за изработването на нож.
Коментар
-
Сега остана да ни разтълкуваш това: CPM 15V...
Нож може да се направи от всичко, дори и от гума, друг е въпросът, какво очакваш от този инструмент.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Първоначално публикуван от consulted Преглед на мнениеВсъщтност исках да попитам две неща.Може ли да се направи нож от CPM 15V и ако да кой може.А второто е че исках да кажа 4е направих една дръжка на нож,който сам дал да ми полират и щте го постна да го видите.Но просто имам мерак да направя нещо цялостно.Това исках да кажа.Щте сам Ви благодарен ако ми обясните принципната процедура за изработването на нож.
чети тукО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от consulted Преглед на мнение..... Щте сам Ви благодарен ако ми обясните принципната процедура за изработването на нож.....
.... Ъъ почти нищо не ти трябва само малко .... ЦЪК и ЦЪК и приятно гледане
благодари на НЕГО за мАтрялаLand Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение.... Ъъ почти нищо не ти трябва ....
Господи, каква скромност....
от устата на експерта....
Коментар
-
[LEFT]JEEP CHEROKEE 2.1 TD
[/LEFT]
[LEFT] HONDA MTX 200R Хубавата жена и хубавата кола трябва да могат да си въртят гъза.[/LEFT]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар