Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: и аз да се похваля

Хайде бе някой няма ли да се похвали с нещо ново
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз то утре ще имам нещо хубаво за хвалба ама преди 4 дни си счупих работния нож и купих набързо едно китайче мислех да го захвърля в шкафа после ама то излезе хубаво дръжката е от дърво доста здрава и удобна острие 9 см 4 мм дебело на него пише само BODA и една ръка като емблема не пише от каква стомана е но 2 дни е рязало матерял изцапан с вар и пясък и почти си държа заточката не заводската защото ги точат като секач аз си го наточих и му смених ъгъла но останах приятно изненадан ножа е доста добър а за утре си чакам един junglee има добри отзиви за тях но ще го видим

Коментар

Адаш дай някоя снимка на китайчето че ме заинтригува, аз много обичам таквиз ножчета, евтини непретенциозни. В себеси винаги нося по едно таквоз сгъваемо за свичко го ползвам, и доста добре се държат за моя приатна изненада, а правените ножове от мен си стоят на витрината, и се ползват само по времето когато "прасетата мрът"
        -------Honda CR-V 128к.с.--------
        "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

ще се помъча да кача снимка но ножа не е сгъваем

Коментар

Ето и моето отроче,онзи ден го завърших и вече роботя по друг модел.Това бялото е сребърце за разкош
            Прикачени файлове

Коментар

Браво страхотен е от каква стомана е направо ми останаха очите

Коментар

Стоманата е KRUPP , от германия я внася Иван Радев от Костенец.Или 4x13,като може и със стомана на клиента.

Коментар

Първоначално публикуван от karamel72 Преглед на мнение
                  Ето и моето отроче,онзи ден го завърших и вече роботя по друг модел.Това бялото е сребърце за разкош
                  Красота, ....дай някоя снимка от процеса на изработката.
                  Гравирането с какви щихели го правиш,как закрепи гарда (pomel-а) и петата към острието.

... напиши си в профила от къде си
                  Land Rover Discovery:
                  - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                  Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

В момента работя поръчка на колега от форума, но по негова молба няма да показвам детайли докато не го получи. Когато го завърша ще пусна повече снимки.

Коментар

Ето я и канийката,за процеса на изработка малко по-късно.
                      Прикачени файлове

Коментар

Определено има хора които ме изненадват с вещите си ,ама едно не разбирам ... това са произведения на изкуството ,как ти дава душа да режеш саламче с такъзи нещо?

Коментар

Еми като ми е излязло от ръцете, аз може би не го ценя чак толкова.Може би защото веднага идва следващото
                          Прикачени файлове

Коментар

Еми като ми е излязло от ръцете, аз може би не го ценя чак толкова.Може би защото веднага идва следващото
                            да ти имам ръцете супер идея е това с тази кания

Коментар

Ето я и канийката,за процеса на изработка малко по-късно.
                              Колега, майсторската ти изработка буди възхищение, ще чакаме с нетърпение снимки
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Благодаря, ще се постарая да ви запозная по-отблизо с моята работа.В момента разработвам още модели, това са ми първите но смятам да изработвам малки серии.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X