Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Пуснах нова тема с платилите до момента.
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Моля вижте "Списъка с платили" и колегите, които съм помолил да се свържат с мен. Ако колегата "Сибирски" има желание да си поиграе още може да маркира върху неговият списък - платилите и да избегнем още един списък.
      Колега "genadi.tsvetkov", пуснах ти л.с. твой превод още няма дошъл при мен.
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

ВАЖНО: КРАЕН СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ 13.10.2013г. на 14.10.2013г. ще бъде преведен аванс в "Менли" за стартиране на изработка. Протакане и удължаване на срокове няма да има. Моля, постарайте се да преведете парите.
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

• От: Официален списък за сгъваем нож "Менли"!

Получени са пари и не е ясно под кой номер са в списъка, нека:

Юри Бошнаков - Бургас
          Илиян Гачевски - Плевен
          Евгени Евстатиев - София
          Пламен Николов - Видин
          Иво Иванов - Ст.Загора
          Георги Пахов - Разлог- той и телефон не е дал.

се свържат с мен за да ги подредя в списъка.

0887 152 347, 0878 455 778

LZ1PER

Коментар

Изпратени по Еконт 60 лв.Стоян Ганчев.
            Понеже се занимавах с форумни ключодържатели знам какъв си го "причинил",така че ако решиш да ми връщаш 5-те лева...
            Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
            ......, а сумите които сте изпратили повече се знаят и при изпращане на ножовете ще ви ги върна. ....
            ...обещавам да го приема като лична обида....
            "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
            Mark Twain
            СтоЕнчA

Коментар

Преведени пари по банков път с основание: Форумна поръчка нож Менли номер 71. а.3 - 1бр
              Изпратил съм и СМС на zoro-1

Коментар

68. Спас - 1 бр.
                Преди два дни съм наредил парите, моля да стана зелен :-)
                Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

• От: Официален списък за сгъваем нож "Менли" Събирането на парите започна!

Платил съм по еконт. 131
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Моля в списъка да се добави още едно име "Bondoff", мисля че ще е №142.
                    Днес съм пуснал парите по еконт за двама ни (общо 110 лв) "№45 - Bobi83" и "№142 - Bondoff"
                    Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

И аз изпратих пари 58лв. през Уникредит Булбанк.
                      При: Основание за Превод-62.ognqn.
                      Още пояснения: Форумна поръчка "Менли".
                      Предполагам че е ясно- 62 Номер от списъка с ник ognqn
                      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Пратих парите за 2 ножа и такси по Еконт, №4 съм в списъка.

Коментар

Зелените никове ги правя аз, но само след като zoro-1е получил сумата и ми е изпратил справка. Съгласете се, че без да е получена сумата няма как да го отбележа.
                          Дори не виждам смисъл да пишете тук, че сте пратили пари. Който трябва като ги получи ще потвърди за това. Ако два дни след изпращането не се видите позеленели, тогава пишете да търсим проблема.
                          LZ1PER

Коментар

Колеги утре в 17:30ч.с Андрей ще ходим до "Манли" за последно уточняване, да вземем мостри и да разгледаме взаимоотношенията. Не мога да намеря тел.на колегата който искаше да дойде с нас. Ако има желание още, да ми се обади за да го упътя.
                            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Довечера ще нанеса и току що получените пари.
                              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                                .... Не мога да намеря тел.на колегата който искаше да дойде с нас. ....
                                За този пост ли иде реч?
                                Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                                Ако искаш мога да дойда с теб при уговарянето на поръчката, да споделим отговорността
                                Това е телефона ми 0888787787. Само в сряда не мога, няма да съм в София.
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X