Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на телескопична палка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на телескопична палка?

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
    ...
    За "улична" самоотбрана съм ползвал и четирите средства (пистолета се наложи само да го демонстрирам) и най малко "бели" съм имал със спрея. И работи.
    Нищо не казахте за 1'48" мин. на показания клип. Ясно се вижда, че спреят не е универсално решение. Просто в състояние на афект, напарфюмирания субект има достатъчно адреналин в кръвта си, че да ви разфасова и чак след това да се усети, че му люти в очите.
    И в тази връзка как ще коментирате долния клип, кое е по-добро за употреба в случая - спрейче или палка?
    http://vbox7.com/play:e53e0e2f7b&r=emb
    Последно редактирано от petrof; 11-03-12, 23:49.

Коментар

Колега, пръскали ли са ви със спрей на Saber? Защото както има стоманени и стоманени телескопични палки, така има и спрейове и спрейове...

Вече се изписа доста за евентуалните последици от ползване на тел.палка - ако ще е за самозащита е ясно, но със спрейя ситуация може да се потуши преди да се е превърнала в тежък физически спорт - кютек. Може да не го усети веднага, добре, но зрението му ще е на 10%. Гела колкото повече го търкаш, толкова по-зле става, а измиване няма.

И както с всичко от този тип - не си купувайте ментаци или артикули на цената на една кутия яйца.
      Мобилна Спасителна Служба "Сдружение Офроуд" - http://www.mss-offroad.org/
      LZ1BGE / А+ / механик-водач MTTU Падзверо (Мк2, '94, LWB 2.8TD)

Fortune favours the bold.

Коментар

Може ли инфо на ЛС от къде да се заимам с гел-спрей?
        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
          Нищо не казахте за 1'48" мин. на показания клип. Ясно се вижда, че спреят не е универсално решение. Просто в състояние на афект, напарфюмирания субект има достатъчно адреналин в кръвта си, че да ви разфасова и чак след това да се усети, че му люти в очите.
          И в тази връзка как ще коментирате долния клип, кое е по-добро за употреба в случая - спрейче или палка?
          http://vbox7.com/play:e53e0e2f7b&r=emb
          Руският клип е с най - слабо ефективният спрей- т.нар. конус или "мъгла", и ако съдя по употребилия го е е CS газ в "гражданска" концентрация. Както е казал колегата има спрейове и спрейове. За мене ако това дето излиза не е червено (т.е. не е РЕД вариант)- не е моят спрей.
          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
          No man left's behind !!!!

Коментар

Коментар

Почвам да се замислям И за спрей.Какъв бихте препоръчали от качествените?

Коментар

Колега цяла тема написах по въпроса...... Там си пише... Ако имаш въпроси съм на твое разположение.

Коментар

Намерих къде се продава въпросния спрей, цена 32 лв.Ето и демо видео:

http://www.youtube.com/watch?v=nVKgg...layer_embedded

Във въпросния сайт се продава и тази катана, която ми хареса с възможностите си, цена малко над хилядарка, има и за 1650 лв.

http://www.youtube.com/watch?v=inNf4...ayer_embedded#!
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Човека дето пръска манекена на сайта се казва Дейвид Нанс и го познавам.... добре. А иначе Сабре са много добри в спрейовете определено.

Коментар

Ченгето не ми се види твърде боеспособно

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Един приятел наскоро ми показа един спрей който бил ефективен според рекламата до 5 метра . Продават го ВИП оръжеен комплекс но все не ми остава време да мина от там .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Един приятел наскоро ми показа един спрей който бил ефективен според рекламата до 5 метра . Продават го ВИП оръжеен комплекс но все не ми остава време да мина от там .
                          Ми поръчай си по интирнетъ.

Коментар

Това изделие "става" ли като "несмъртоносно"?

Гумена палка:
                            сгъната -19 см
                            разгъната -37 см

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:63.3 КБ
ID:5371157Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:61.5 КБ
ID:5371158
                            Публикувайте отговор

Коментар

Днес си взех черна ESP 26". Дано не ми се налага да я тествам на някой по кратуната, но иначе пробвах по разни дървета и троши наред всичко и дори не се обели. Мина теста и ще имам нещо сигурно под ръка на улицата. Единствено може би щеше да е по-добре ако бяха и сложили и някоя здрава примерно кожена верижка на дръжката за по-малък шанс някой да ти я дръпне и да стане ситуацията дето колегата по-напред описа там с онзи заден отвор хаха И ми харесва, въпреки че е най-дългата, сгъната е доста компактна и ще си я нося лесно на колана

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ArcSoft_Image17.jpg
Размер:96.9 КБ
ID:5527800
                              Последно редактирано от azmanov; 18-10-13, 18:58.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X