Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SIG SAUER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
    А, бе, човекът няма нито колекционерски, нито гъзарски амбиции. Иска личен пистолет и се е насочил към баланса.

Иначе от котараците на Берета, Гепардът 86 е още по-добре от споменатия 3032. А, кво за цените и банкерките?! Цаната им не е нищо стряскащо.

Нищо не разбрах за картечниците и зенитките, ама карай... На приказки знаеш ли колко вярвам? Имало, продавало се, незнамсикво, ама никой не си е купил на практика.
    Чита /гепард/ на Берета, ако не се лъжа е модел 84...
    Ако говорим за 9/17...
    Ако това му е в главата, мога да подам доста богато практично инфо..

Коментар

Когата имам усещането, че може и да се лъжа, питам Гугъла, така и така съм на линия.

Гепардите са цяло семейство:
      81/82 - 7,65
      84/85/86 - 9Х17
      87 - .22LR

Споменах 86, защото той е по-интересният, а и цевта му е на панта и се отваря нагоре, също като на цитирания от Стефан 3032.

Дотук с Беретите, на които много хора казват "ФИАТът на пистолетите".

Давай практичното инфо, че за това е темата.

Коментар

Нещо също практично, сдобих се с единствения .22 калибър Зиг - модела Москит. Доста е зле, нон стоп засича, пробвах го с всякакви боеприпаси.

Пълна издънка на Зиг
        LZ1JJJ

Коментар

Здравейте аз днес си взех моя и веднага се запътих към стралбището. Изстрелях 200 патрона, посвикнах след 50-60 изстрела, да Ви кажа много ми допада този Sig има страшно мек и много удобен спусък, много слаб откат, получи се добра група на 25м. групиратъ се в радиус от 10см мосля, че е добре като за стралба с нов пистолет? Само че за напред повече от 100 патрона няма да стралям наведнъж-почва едно треперена и няма обуздаване на ръката може би въпрос на тренинг, който аз все още нямам.

Поздрави Пепи

П.С. Побеснях КОС-аджиите се го одрали и много ме е яд.
          LZ1PER

Коментар

А разбра ли от кво засича тоя Москит?
            Дай да го борим да го оправим. То, да ти кажа, изобщо не само УАЗовете плачат за тунинг още от завода. Много свински свят ни се падна.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Дай да го борим да го оправим. То, да ти кажа, изобщо не само УАЗовете плачат за тунинг още от завода. Много свински свят ни се падна.
              За начало ме посъветваха да сменя пружината му и ще видя дали ще има ефект. В началото мислех, че не е разработен и за това, но вече е на около 1000 истрела и ефекта е същия. Ако няма разлика Стефане ще те търся за съвет.
              LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Що???

Добре че го има.

Хеле калашниците какъв тунинг държат. Някой път като се опознаем ме подсетете да ви покажа моя що за бластер е станал

Коментар

А, какво значи, че засича? Не произвежда изстрел, не презарежда или какво?

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
                    на 25м. групиратъ се в радиус от 10см мосля, че е добре като за стралба с нов пистолет? Само че за напред повече от 100 патрона няма да стралям наведнъж-почва едно треперена и няма обуздаване на ръката може би въпрос на тренинг, който аз все още нямам.
                    П.С. Побеснях КОС-аджиите се го одрали и много ме е яд.
                    10 см си е добре не само като за нов пищов, браво! А за треперенето както казва моя инструктор е въпрос на тренировки :-)

А за надирането не се ядосвай, така или иначе след 2 месеца ще се е изтъркал достатъчно ако го носиш
                    LZ1JJJ

Коментар

А, какво значи, че засича? Не произвежда изстрел, не презарежда или какво?
                      Не успява да вкара следващия патрон до край, и това забелязвам става на последните 2-3 патрона най-често.
                      Първоначално ми казаха, че боеприпасите били с по-слаб заряд явно, но вече съм пробвал почти всичко на пазара.
                      LZ1JJJ

Коментар

Не го пипай тогава, ами разглоби пълнителя и му опъни пружината. Те си се смачкват, нали стоят постоянно с патрони. И понеже патрона е слаб, сътресението не успява да ги донамести.

Коментар

Щом го прави с последните патрони, наистина изглежда на омекнала пружина на пълнителя. Ако стреляш с по 2 патрона в пълнителя след като я поразтегнеш и проблемът изчезне, направо си купи нова.

Ти като нов ли си го взел и още от самото начало ли го правеше това?

Коментар

Щом го прави с последните патрони, наистина изглежда на омекнала пружина на пълнителя. Ако стреляш с по 2 патрона в пълнителя след като я поразтегнеш и проблемът изчезне, направо си купи нова.

Ти като нов ли си го взел и още от самото начало ли го правеше това?
                            Чисто нов, той е и модел на 6-8 месеца. Ще пробвам да поразпъна пружината поне на единия пълнител и ще Ви кажа има и ефект
                            LZ1JJJ

Коментар

Re: SIG SAUER

Я Setе ти какво праиш тука бря
                              Какъв оффроуд караш ?
                              Не залъгвай хората с Калашето а си покажи снимките на скъпоценния

За засечките на Москитото, ако продължават след като си разтегнал пружините, занеси го на някой оръжейник да ти полира рампата където качва патрона от пълнителя в патронника, понякога и от там става задържане и недотикване на патрона.

Другото е да погледнеш да не си изкривил устните на пълнителя и от там да бърка поддаването, аз така бях покривил единият от мойте, че не ми освобождаваше чак автоматичният предпазител.

Коментар

До: Re: SIG SAUER

Първоначално публикуван от grizi Преглед на мнение
                                Я Setе ти какво праиш тука бря
                                Какъв оффроуд караш ?
                                Не залъгвай хората с Калашето а си покажи снимките на скъпоценния

За засечките на Москитото, ако продължават след като си разтегнал пружините, занеси го на някой оръжейник да ти полира рампата където качва патрона от пълнителя в патронника, понякога и от там става задържане и недотикване на патрона.

Другото е да погледнеш да не си изкривил устните на пълнителя и от там да бърка поддаването, аз така бях покривил единият от мойте, че не ми освобождаваше чак автоматичният предпазител.
                                Москитото е пълен ташак, тук са се изложили могъщо немците и швейцовете.
                                Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X