До: SIG SAUER
Не е добре да се лъжат хората !!!
Аз не съм защитник на никоя марк а, но .... помислете .... коя оръжейна марка ще се хаби да произвежда засичащи боклуци ??? НИКОЯ !!!
Вчера стрелях със ЗИГ - 22 ЛР!!! На стрелбището на ДАИКС в Пловдив !!!
За пръв път хващам ЗИГ-ЗАУЕР и съм очарован !!!
Стрелях с най- дървени патрони !!! От 50 изстрела - 2 засечки ( с второ зареждане си ги гръмна ). И двете гилзи си бяха ударени както си трябва , но просто зависи от патроните !!!
Пистолета без поставен пълнител не стреля !
Позволява безопасност !
Изключително точен !!!
Единствено като недостатък мога да кажа - твърд спусък ! Но вероятно може да се регулира !!!
Иначе - добра мерна линия (видимо от резултата ),ясно изразен празен ход на спусъка ,плавен ход след празния и неусетен изстрел !
Не се губи прицела при отката т.е позволява втори и трети и ... следващи изстрели !!!
Отчетливи мерник и мушка с ясен просвет !!!
Много добра ръкохватка и удобен !!!
Ако аз си търся оръжие - ще му гласувам доверие !!!
За всичко писано по-горе - готовност за доказване на живо !!!
Резултата от 40 изстрела на 25 метра , мишена № 4 (десятката е 9.5 см) е следния :
7 - две
8 - осем
9 -шеснадесет
10 - четиринадесет
Това за късоцевно оръжие е повече от добре !!! За мен !!!
Първоначално публикуван от dani
Преглед на мнение
Аз не съм защитник на никоя марк а, но .... помислете .... коя оръжейна марка ще се хаби да произвежда засичащи боклуци ??? НИКОЯ !!!
Вчера стрелях със ЗИГ - 22 ЛР!!! На стрелбището на ДАИКС в Пловдив !!!
За пръв път хващам ЗИГ-ЗАУЕР и съм очарован !!!
Стрелях с най- дървени патрони !!! От 50 изстрела - 2 засечки ( с второ зареждане си ги гръмна ). И двете гилзи си бяха ударени както си трябва , но просто зависи от патроните !!!
Пистолета без поставен пълнител не стреля !
Позволява безопасност !
Изключително точен !!!
Единствено като недостатък мога да кажа - твърд спусък ! Но вероятно може да се регулира !!!
Иначе - добра мерна линия (видимо от резултата ),ясно изразен празен ход на спусъка ,плавен ход след празния и неусетен изстрел !
Не се губи прицела при отката т.е позволява втори и трети и ... следващи изстрели !!!
Отчетливи мерник и мушка с ясен просвет !!!
Много добра ръкохватка и удобен !!!
Ако аз си търся оръжие - ще му гласувам доверие !!!
За всичко писано по-горе - готовност за доказване на живо !!!
Резултата от 40 изстрела на 25 метра , мишена № 4 (десятката е 9.5 см) е следния :
7 - две
8 - осем
9 -шеснадесет
10 - четиринадесет
Това за късоцевно оръжие е повече от добре !!! За мен !!!
Коментар