Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SIG SAUER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Re: SIG SAUER

Първоначално публикуван от grizi Преглед на мнение
    да ти полира рампата където качва патрона от пълнителя в патронника, понякога и от там става задържане и недотикване на патрона.

Другото е да погледнеш да не си изкривил устните на пълнителя и от там да бърка поддаването, аз така бях покривил единият от мойте, че не ми освобождаваше чак автоматичният предпазител.
    Преди да си го занесъл на оръжейник го дай на някой който може да стреля да го пробва. Аз от 3 години имам BERETTA FS92 и досега никога не съм имал проблем със засичане когато аз стрелям с него , но вече няколко пъти когато стреляме с приятели на стрелбище и някои друг стреля с него /за проба/ му засича /като на снимката/
    Това се получава защото този който стреля не държи правилно питолета , вместо затвора да направи пълен ход назад когато се държи правилно се получава така че пистолета "мърда " в ръката напред което не позволява на затвора да извърши целият си ход и оттам неможе да подведе патрона.
    Прикачени файлове
    [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
    [SIZE=4]
    [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

До: SIG SAUER

За първи път чувам, че оръжие не презарежда от неправилно държане.Често се случва
      затворът да нарани ръката, ама чак да засече?Ако наистина има такъв проблем по
      добре смени пистолета.

Коментар

ako има желаещи за петък следобяд можем да направим една среща в стрелбището на техникума по финна механика и оптика, към 14.30 съм там

това е в София до ЦРУ-то
        Последно редактирано от mikluho; 29-01-08, 10:15. Причина: добавям адрес
        [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
        [SIZE=4]
        [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от set Преглед на мнение
          Що???

Добре че го има.

Хеле калашниците какъв тунинг държат. Някой път като се опознаем ме подсетете да ви покажа моя що за бластер е станал
          То и Меркела засича и после да се пита човек за какво е дал толкова пари та да се налага да си доизкусурява прескъпото пушкало.
          Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от mikluho Преглед на мнение
            Преди да си го занесъл на оръжейник го дай на някой който може да стреля да го пробва. Аз от 3 години имам BERETTA FS92 и досега никога не съм имал проблем със засичане когато аз стрелям с него , но вече няколко пъти когато стреляме с приятели на стрелбище и някои друг стреля с него /за проба/ му засича /като на снимката/
            Това се получава защото този който стреля не държи правилно питолета , вместо затвора да направи пълен ход назад когато се държи правилно се получава така че пистолета "мърда " в ръката напред което не позволява на затвора да извърши целият си ход и оттам неможе да подведе патрона.

Ииииии то много капризен тоз пищов да не би и в лява ръка да не ще??? Или там се чувства като в "чужда" ръка А как е в нежна женска ръка?Там стяга ли се, почва ли да се държи като "мъж"?

P.S.Бах мама му, Глока не презарежда при мека китка или слаб захват, таз Берета не стреля в "чужда" ръка(сигурно е някакъв кибер-пистолет, дето прави биометричен анализ на дланта), що за педалски пистолети???Само револверите,макароните и тетаците ли си останаха да стрелят без да имат право на капризи
            Значи даваш 1000 кинта за пищов и почваш да се наслаждаваш на капризи.То да бяха капризи свързани с боеприпаса иди-дойди ами то капризи свързани със захвата Добре че не си продадох макарената, виж Глока отдавна замина и бе заменен от ЧЗ.Между впрочем ЧЗ-то не проявява капризи.
            Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

[quote=grizi;145862]Я Setе ти какво праиш тука бря
              Какъв оффроуд караш ?
              а си покажи снимките на скъпоценния

/quote]

Ха хах ха хах хах и безкъсметния.Колко ремонти..............

Коментар

И ЧЗ-тата от семейството 75 не съм чувал да засичат.
                Хм. Кво планирате на това стрелбище? Там няма бира ... Че нещо съм го закъсал откъм правилни социални контакти, ама съм срамежлив, и просто така не се виждам ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  И ЧЗ-тата от семейството 75 не съм чувал да засичат.
                  Хм. Кво планирате на това стрелбище? Там няма бира ... Че нещо съм го закъсал откъм правилни социални контакти, ама съм срамежлив, и просто така не се виждам ...
                  Ела аз да те черпя една бира.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                    Ииииии ......

P.S.Бах мама му,

не се паникьосвай, вземи макарената и да постреляме тази седмица. Пък дано моя не ми извърти някой педалски номер.
                    [SIZE=4]
                    [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

кога ше стреляте???
                      искам и аз...че ше ми ръждяса железото
                      дано не съм закъснял....

Коментар

Пиша в темата на колегата. Някой има ли някакви впечатления от този модел SP2022 Стрелял ли е с него, как се държи. Изобщо събирам мнения защото от една стена с оръжия този ми залепна на ръката .

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          Здравейте харесъл съм да си купя "Sig Sauer P232 SL" и почти съм на път да го сторя, кажете моля Ви какви са мненията за това оръжие, да се носи като лично за всеки ден, и като цяло за пистолета, до сега съм имал CZ и нямам други наблюдения относно марките особено от SIG?
                          Колега ....... всяко нещо си имоа предназначение ...... това като си купуваш дори и дрехи лятни или зимни....
                          важното е за какво ти трябва този пистолет за колекцията , за самоотбрана или да ходиш да се показваш.......
                          Пистолета си е много готин ..един приятел има такъв и съм стрелял не веднъж...балансиран е , компактен ..подходящ за скрито носене .... 9Х17 не е слаб патрон има достатъчна ударна мощ и стопиращ ефект ....при градски условия рядко се исползвоа пистолет на повече от 10 метра......а като си в гората за мечки ще си вземеш пушката ..........

Коментар

Благодаря за мнението, но аз отдавна го купих, да наистина е удобен за носене
                            LZ1PER

Коментар

и аз исках такъв, обаче се прекарах и си купих най големия и най внушителния който видях

Коментар

щом е Sig Sauer e добро няма да съжаляваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X