Обява

Свий
Няма добавени обяви.

9 mm - Smith&Wesson M&P или Jericho 941 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 9 mm - Smith&Wesson M&P или Jericho 941 ?

Краси я пак да питам - можеш ли да го купиш по интернет,може ли интернетчика да е в Щатите и колко лесно можеш да продадеш такъв пищов ако не ти пасне?Колко ти е тавана на парите за пищов,Beretaта е около 550 долара тук или половината на свестен Сиг.Аз за идея 4 броя пукала съм взел от нета и тия в магазина ше имат да взимат вече,нямат ли го на склад евтин ше имат да взимат.

Беретата я е загледал един дето брата ходи да стреля с него преди няколко дни,Берета та Берета,пуууууу не може да го откъсне човек от тоя чук.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Като за първи път ми се иска да е от тукашен доставчик. Става иначе, но е голяма врътка - па единия да е лицензиран, па другия .. предварителна регистрация .. всеки иска пари .. сещай се кво става.
      Иначе от канада по пощата - може и у Нунавут да е - пращат за 10 долара !! Кабелас например имат специялно канадски сайт. Има дилъри наоколо, не е като да няма. За съжаление на острова в града магазина с някакви наличности е един. Стрелбища дето дават под наем - Йок. Само ако имаш твое си или на некой авер евентуално.

Имат и двата модела които споменах и мога да ги огледам по-подборно на живо .. само след като си взема изпита след някой друг ден и тапията. Комунизъм бате. Не е като в БГ - ходи и пуцай на воля.

Коментар

Не казваш за парите ма кажи на жена ти,че АЗ съм казал,че не ти стигат за пукало,да ми се сърди на мен после.А ето защо

http://www.gunbroker.com/Auction/Vie...Item=386897061

800 доларес кьстьм да ге,нов с гаранцията,Сиг МК25 с 9 милимунди,да му маха пълнителя и да ти го праща с 10 заряден или си купи такива,по 35 долара последно бяха и то за 45ти.Плащаш му го,праща го до магазина като вече те се разбират на кой каква информация му трябва,а ти отиваш да си го пребереш от вашето магазинче,плащаш му прехвърлянето на твое име и пей сърце.Няма начин магазинчето да не е лицензиран дилър и да не прехвърлят от едно лице на друго,тук цената на това е между 35 и 70 кинта,тия дето взимат по 35 имат да ми взимат 70,че 2 ме чакат да се пребера ма това друга тема.

Това ще ти стъпи на около 150-200 долара макс над цената на един Глок или Берета от средното качество,ЧЗто е 1200 кинта примерно,а добра Берета е на цената на тоя който вече има всичко което на теб ти трябва - мерници,чирени,елит слайд.Качи самолета и ела да те водя в тукашната бакалия да по стреляш,да опипаш,да щипнеш и ще видиш колко съм прав.

Кажи и мен да ме бие,а аз съм горе след месец или 2,до тогава тъкмо ше си му навъртял половин кофа патрони та да почерпиш.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Това бих го купил само по снимката без да се замисля. После ще му свиквам. Благодаря за съвета - ще ги попитам тия прошляци при нас вършат ли таз раота или да.

А най-големия майтап е че жената не, ами аз съм тоя дето си налага ограниченията - за тва от линка определено бих направил изключение !!! И аз проверих че към 300 отгоре излиза само дето отнема ...10 - 12 седмици. Некви законови пръдни. Но за това горе определено. Откъде се намери да го пуснеш тоа линк бе пуууууууу...

Дължа извинение -по-горе бях писал че МиП има предпазител на ръкохватката - това не е вярно. Обърках го с друг марка и модел.
          Последно редактирано от Slick; 10-01-14, 04:36.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
            Това бих го купил само по снимката без да се замисля. Откъде се намери да го пуснеш тоа линк бе пуууууууу...
            .

Е как от къде,намирам ги аз,знам какво си заслужава което не можем ние тук да купим легално и викам да ти го лизна да намажеш поне ти.Беретата е гледам там из Онтарио / пак Канада се води / на малко под 700 кинта,това готово втасало е 800,за 30 ще ти го прати,40 за прехвърляне да ти вземат и пак си напред 100-200 кинта,нов с доживотна гаранция с екстрите по него.В момента 9мм се намират за около 26 цента на патронче и това ми е в моя списък за тренировъчен или пищовче за жената,че моя ще и тежи.

http://www.osagecountyguns.com/sig-p...ps-ns-fcs.html

вземи ми линка къде се намира пищова и не се бъзикай с разни МПта и Берети и други там от списъка.Не казвам,че са лоши щото не знам дали са ма пусни тема това или МПто и ще видиш кое си заслужава един картон цигари горница за парите.

и да черпиш
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

За човек с неголяма длан, както казваш в първия си пост, доста ми е удобен USP Compact. Не знам как е като парички там, но за новобранец като мен си е перфектен. Много удобен хват, едва ли уцелвам правилната стойка, но с това оръжие съм спокоен по време на експлоатация и не ме напряга. Спусъка ми е много удобен също. И нещо любопитно - с едни и същи муниции Глока гърми като топ в сравнение с него.
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Краси, а при вас в Канада като в Щатите ли е, максимум 10 зарядни пълнители? Ако е така, какъв калибър си избрал,аз бих взел 45 АСР
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Глог тук се намира, но на доста по-висока цена. Има 17-ки, но 3-та генерация и ако не се лъжа беше компенсиран. (Това освен на мърля повече оръжието, за гърми повече и да заслепява май друго не прави - по единодушни коментари от потребители) - отката намалява до 8-10% .
                  Освен това Глог според мен е за по-напреднали потребители...и донякъде до изграждането на навик за правилна безопасна употреба.
                  При МиП-то - Има индикатор за патрон в цевта, допълнително сейфти и на ръкохватката , не само на спусъка както при Глог - затова питам точно за него а не за негови братчеди.
                  Останалите качества които са важни за мен съм ги изброил по-горе.
                  Не заслепява(17С трета генерация) - изпитано многократно.Отката е чувствително по-слаб,а при монтаж на двойна пружина става почти като на Валтер П 22.

Коментар

Съгласен съм напълно с Аркан. Ма нали сме от една 'партия' Аркане, много ми се ще да ти пробвам тоягата, да видя разликата с моя и как се държи с пружина.
                    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                      Съгласен съм напълно с Аркан. Ма нали сме от една 'партия' Аркане, много ми се ще да ти пробвам тоягата, да видя разликата с моя и как се държи с пружина.
                      Добре.Пружина лична нямам ,но имам такава на разположение по всяко време.Пробвал съм я и кефа е голям и то с 124гр.Трябва да ги пробваме с 147гр.Предполагам ще е като безоткатно оръдие.
                      Знам за тия пружини че правят засечки с релоудвани патрони ,но с други си е ОК.

Коментар

Злати,и тук е 10 макса. А аз бих избрал 45 АСП като второ оръжие. Искам първо да свикна добре, да поупражнявам малко . пък после

ХмммФФфф .. ясно е че ще има втори тур на преоценка -освен финалистите .. се връщат CZ 75 SP01, Glock 17/C 3/4 Gen

Да ви кажа ли кой на книга и вид най- ми допадна в начлото ... . Springfied Armory XDm
                        Последно редактирано от Slick; 10-01-14, 15:53.

Коментар

CAESAR, освен солната цена . ... Компакта трябва да е съспециална цев - по- дълга от 105 мм. По същата причина ми отпадна топ фаворита Г19.

Коментар

CAESAR, освен солната цена . ... Компакта трябва да е съспециална цев - по- дълга от 105 мм. По същата причина ми отпадна топ фаворита Г19.
                            Ясно.
                            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

P30L
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Сейф екшън! Никакви бози, П30 с тоз декокер дето е наврян на ма.... Глок 17Л, или истинска желязна Берета 92! Това е от мен. Успех.
                                If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X