Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почистване на Глок 19

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Почистване на Глок 19

Аз днес провокиран от тази тема си почистих(обслужих) Глока и стигнах до извода, че парцалите от стар потник вършат повече работа от парцали от чаршафи.Месингови четки не ползвам освен за 12ти калибър.За всичко друго само парцали и Балистол.
    Междо другото 12ти калибър ми е най неприятен за чистене.За това и си продадох успоредката и си купих тек.Една цев се чисти по-лесно от две.

Коментар

В четвъртък смятам хубаво да нацапам Глока (поне 150 броя) и ще ви направя фоторепортаж за цистене на Глок по Меддожки
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
        В четвъртък смятам хубаво да нацапам Глока (поне 150 броя) и ще ви направя фоторепортаж за цистене на Глок по Меддожки
        Да взема да те поканя? На "нашето" стрелбище?
        Или да приема твоята покана ...
        Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
        "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

То... четвъртъците е традицийка при нас.

Коментар

Мани, мани, жената най мрази традициите .... Все иска нещо ново, ама по-така!
            ПП. Не ми отговори!
            Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
            "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнение
              Мани, мани, жената най мрази традициите .... Все иска нещо ново, ама по-така!
              ПП. Не ми отговори!
              Па заповядай....

Коментар

Къде стреляте? Дали неможе да си направим групи по интереси и на дадем период да правим "форумна" стрелба?
                LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani Преглед на мнение
                  Къде стреляте? Дали неможе да си направим групи по интереси и на дадем период да правим "форумна" стрелба?
                  Аз стрелям основно в къщи - т.е. във ВИП -а. А за форумните стрелби си имаше тема. Желаещите нещо не бяха много.

Коментар

То май при вас голям избор няма освен понеделник след 16 часа когато боеприпасите са на по нормални цени . Ако още важи тая промоция . Миналата седмица минах да си купя едни обувки ама забравих да погледна .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За форумна стрелба съм за.....Хубаво би било дасе видим...

за стреляне, засега съм на ДЖИМ-а, макар че ВИП-а безусловно и във всяко отношение е без конкуренция по отношение на условията за практикуване на хобито ни!
                      https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                        За форумна стрелба съм за.....Хубаво би било дасе видим...

за стреляне, засега съм на ДЖИМ-а, макар че ВИП-а безусловно и във всяко отношение е без конкуренция по отношение на условията за практикуване на хобито ни!
                        Ako одобрявате нека пробваме да направим една пред коледна стрелба, дали да пуснем нова тема по въпроса за да говорим каква..... ораганизация....? Може във Вип, The GYM, както и на Герена.
                        Последно редактирано от dani; 05-12-13, 08:50. Причина: допълване
                        LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          То май при вас голям избор няма освен понеделник след 16 часа когато боеприпасите са на по нормални цени . Ако още важи тая промоция . Миналата седмица минах да си купя едни обувки ама забравих да погледна .
                          Още има примоция в Понеделник. А отделно аз имам една магическа карта която превръща всеки ден в Понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                            Аз от бойно оръжие не разбирам/имам опит само с Арсенал 90 на база АК ......................Няма значение какво е оръжието-бойно или ловно!!!
                            ...................
                            Всъщност не случайно кръстих темата почистване на ГЛОК. Оказва се, че той е доста различен от оръжията 1911.... А разликите с ловните, които се споменават е космическа
                            Първо ако се вгледате в цевта на ГЛОК, там няма ясно изразени канали и ръбчета около каналите, а те са заоблени в краищата, т.е. не предразполагат към натрупване на нагар на най-чувствителното място а именно - ръбчетата на каналите.

След много четене по-подобни теми и консултации в магазини и стрелбища, ползвайки и помощта на чичко ГУГЪЛ стигнах до извода, че този модел пистолети не налага твърде често почистване. Никой не говори за тотално занемаряване, и аз си го обичам, галя и гледам влюбено

Аз за мен мисля реших - ще го чистя на около 300 изстрела или 2 пъти в месеца, като единия път ще е само цевта, + един основно (средно месечните патрони които смятам, че ще стрелям са около 700).

Взех си бележки, а именно - ще го чистя от "другата" страна, т.е. от патронника, засега само с пластмасовата четка, и няма да го смазвам с грес. Ще си взема масло по Вашите препоръки. Вече си подстригах и четката за зъби.

И преди пак да сте ме нападнали - моля прочетете заглавието на темата
                            LZ1JJJ

Коментар

Поне му прекарвай по един борснейк след всяка стрелба да не останеш изненадан на колко занемаряване държи цевта на Глок.

700 патрона на месец са не лош настрел, ако го задържиш няколко години ще почнеш да усещаш защо е добре да се грижиш по-обстойно за оръжието си.

Ако стреляш по 50 патрона на година е все тая.
                              Ако ще ти дадът ново оръжие от службата като се бракува текущото - също.
                              Последно редактирано от Vimpel; 06-12-13, 10:47.

Коментар

Бе.... имайки предвид какви са цените на резервните части за Глок- няаа страшно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X